سلام
میخواستم بدونم چطوری صدای دوربین گوشی سایلنت میشه؟ (اندروید 2.3 )
مرسی
سلام
میخواستم بدونم چطوری صدای دوربین گوشی سایلنت میشه؟ (اندروید 2.3 )
مرسی
بچه ها دستم به دامنتون
سرویسم کرده
گوشیم SE live with walkman
رو اندروید 4 پسورد گذاشتم،یعنی pass code ک،نه پترن
الان کد رو درست میزنم،اما باز نمیکنه
کلی کارام مونده رو گوشی و موندم چی کار کنم ؟؟؟
کاشکی مثل پترن بود که بعدش Security question میپرسید،اما فقط پسورد میخواد ،که قبول نمیکنه
سلام
اگر مدتها از همین پاسوورد استفاده کردین و مشکلی نداشته پس گوشیتون یه مشکل سافت وری پیدا کرده و گمونم راهی جز هارد ریست نداشته باشه.
اما اگر یه پاسوورد جدید هست ممکنه باید با حروف بزرگ یا کوچیک پاسوورد رو وارد کنین تا عمل کنه .
اگر هم در شک و تردید هستین که دقیقاً چی هست پاسووردتون , باید همه ی پاسووردهائی رو که به فکرتون میرسه روی یه کاغذ بنویسید و همه رو امتحان کنید .
راهِ حلِ نهائی هارد ریست هست به نظر بنده
سلام
من نوت2 خريدم(مباركم باشه!!!)
در اتصال به واي فاي دايم مشكل داره در حالي كه ديروز وصل بود ولي امروز همش توي حالت obtaining ip adressميمونه
![]()
دوستان من یه برنامه گالری لاک رو گوشیم نصب کردم ک تو اون عکسا و فیلمای شخصیمو توش بایگانی کردم و خب رمزم گذاشتم کسی نمیتونه واردش شه ولی اگه کسی برناممو بخاد پاک کنه دوباره همون برنامه رو نصب کنه براحتی به فایلای مخفی شده دسترسی پیدا میکنه ...بطور خلاصه من دنبال برنامه ای هستم که unistall کردن برنامه هام مدریت کنه و برای پاک کردن برنامه هم ازم اجازه بخاد و درخاست پسورد کنه آیا همچین برنامه ای وجود داره؟
سلام من یه گوشی هوشمند هوآوی دارم که اندروید 4.0.4 روش نصبه یه مشکلی دارم اونم اینه که من شماره هایی رو که از گوشی قبلیم به این گوشی منتقل کردم اولش +98 نیست و مثلا با 0915 شروع میشه و وقتی طرف زنگ میزنه گوشی شمارشو تشخیص نمیده و دیگه اسم طرفو نشون نمیده فقط شماره رو نشون میده
بايد از برنامه number fixer استفاده كنيد
Sent from my GT-I9100 using tapatalk
با سلام.
من یه شبکه وایرلس با add hoc لپ تاپم ساختم .با دو تا گوشی htc one v و xperia x10 mini شبکه رو پیدا نمیکنه و اما با یه corby II samsung میشناسه شبکه رو.
دوستان اگه راهی به نظرشون میرسه راهنمایی کنن
مشکل عدم شناسایی شبکه بیسیم add hoc در Xperia و htc
..........................................
مدیریت :
فارسی تایپ کنید
Last edited by biostar; 24-02-2013 at 22:14.
لطفا قوانين رو رعايت كنيد و پارسي تايپ كنيد
بله تاييد ميشه، هم وايبر و هم واتس آپ بدون استفاده از قندشكن كانكت نميشن!!
Sent using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)