تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 102 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

داره خودمونی میشه seyyed@mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مقیم تهران

پيش فرض

همه به گوش باشید........................................ .................................................. ........................
    هرکی از بادا بد بگه از من بد گفته. بچه ی 4روزه که نمیتونه راه بره. بزارید بادا 2 بیاد همچین براتون برقصه که کف کنین.
    اینم بدونید که همه چیزا توی این دنیا نقص دارن حتی بهترینا...

2. 2 کاربر از seyyed@mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه برنامه ای جدیدا رو اپز قرار گرفته که از یاهو و فیس-بوک و.... پشتیبانی میکنه ولی متاسفانه اسمش یادم نیس
    شرمنده

4. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان تو برنامه Shmessenger بودم که گوشی خاموش شد
    حالا نه این برنامه اجرا میشه نه پاک میشه
    و همش هم میزنه که در حال اجراس و میاد تو Task Manager ولی تو Loading میمونه
    چجوری میتونم پاکش کنم اینو؟

6. این کاربر از Mr Unknown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

يه سوال فني : من فريمور گوشيم jpk4 wave 2 هستش حالا يه رم كاستوم روي فريمور jpk1 هستش كه برنامه ي مورد نياز منو داره من اگه گوشيمو با اين رم كاستوم و فريمور فلش كنم زبان فارسيو كه از دست نميدم ؟ كلا چه تغيري تو گوشيم انجام ميشه البته به جز اون برنامه هاي رم كاستوم و در آخر به نظرتون ارزششو داره ريسك كنم؟

8. این کاربر از amirnou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون اخر وعاقبت این بادا چی میشه؟ ایا سیستم عاملی هست که بشه واسه دراز مدت روش حساب کرد؟..احساس میکنم که سامسونگ مدتیه که بادا رو بیخیال شده ...اخه خیلی وقته که سامسونگ گوشی جدید ویو به بازار نداده...همه ی این سوالا رو پرسیدم چونکه میخوام به یه نفر توصیه کنم ویو2 بگیره اما میترسم تعداد نرم افزارهاش حالا حالا ها به تنوع اندروید یا سیمبین نرسه...خودش بین دو تا گزینه مونده : یکی گالاکسی ace و یکی دیگه همین ویو 2 (چونکه تقریبا تو یه قیمت هستند..حدود 350 )...البته معلومه که ویو از لحاظ سخت افزاری قویتره اما ازاون طرف گالاکسی اندروییده ..حالا نظر شما چیه؟؟؟

10. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

100% بادا اینده داره.....تو ببین کدوم سیستم عامل نسخه اولش این همه امکانات داشت؟؟؟؟............تو باید بادا 1 رو با اندروید 1.6 مقایسه کنی!!!!..........بذار بادا 2 بیاد کولاک میکنه هرچند من از 1.2 که دارم راضیم....شک نکن ویو2 بگیر ace چیه با اون سخت افزارش نمیتونی یه بازی مشتی رو اجراش کنی(نظر شخصی)
    دوستدار شما یاشار

12. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

بادا هنوز مشکل ساپورت داره. حتی خود سامسونگ هم مایل به پیوستن به اندروید هست. توی مدلهای جدیدش میشه اینو دید

14. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این که گوشی آندروید میزنه ربطی به این مساله نداره
    خب مخاطب سامسونگ خیلی وسیعه و این شرکت میخواد همه طیف رو جذب کنه
    اینکه گوشی ویو جدید نداده هم کاملا طبیعیه
    حتی اگه بخواد گوشی بادا جدید بده، احتمالا فقط امکانات جانبی رو توسعه میده و بعیده سخت افزارش رو ارتقا بده
    ساپورتش هم اتفاقا خوب بوده
    بادا 2 که اومد، همه شاهد بیدار شدن اژدها خواهیم بود
    اپن سورس شدن بادا2 به تنهایی کافیه تا سیل عظیم نرم افزار به بادا روانه بشه

16. 5 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان چند سوال:
    1. من امروز رفتم علاعدین waveII قیمت کنم، بدون گارانتی اصلی از 320 تا 360 قیمت متغیر بود، این تفاوت قیمت ها واسه چیه؟

2. همه گوشی هایی که دیدم made by samsung بودن.که فروشنده ها همگی می گفتن کره ایه (البته فک کنم چینی بودن !). فرق بین made by samsung و made in china by samsung چیه؟ (مال مایکروتل کره ایه؟) آیا اصلا این نکته مهمه؟

3. اون مغازه هایی که من ازشون سوال کردم می گفتن سری های جدید تو جعبشون کیف ندارن. آیا این راسته یا خودشون کیفو هاپولی کردن؟

4. از کجا می شه فهمید که جعبه پلمپ است؟ (هولوگرامی چیزی داره؟)- اگه ممکنه یکی یه عکس از محتویات داخل جعبه بذاره (هدفون و ...)

ببخشید سوالا زیاد شدن...!

** راستی یه سوال دیگه، آیا نرم افزارای فیس-بوک و تویتر این گوشی کار می کنند !؟

ممنون
    Last edited by SH_P; 13-06-2011 at 18:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان چند سوال:
    1. من امروز رفتم علاعدین waveII قیمت کنم، بدون گارانتی اصلی از 320 تا 360 قیمت متغیر بود، این تفاوت قیمت ها واسه چیه؟

2. همه گوشی هایی که دیدم made by samsung بودن.که فروشنده ها همگی می گفتن کره ایه (البته فک کنم چینی بودن !). فرق بین made by samsung و made in china by samsung چیه؟ (مال مایکروتل کره ایه؟) آیا اصلا این نکته مهمه؟

3. اون مغازه هایی که من ازشون سوال کردم می گفتن سری های جدید تو جعبشون کیف ندارن. آیا این راسته یا خودشون کیفو هاپولی کردن؟

4. از کجا می شه فهمید که جعبه پلمپ است؟ (هولوگرامی چیزی داره؟)- اگه ممکنه یکی یه عکس از محتویات داخل جعبه بذاره (هدفون و ...)

ببخشید سوالا زیاد شدن...!

** راستی یه سوال دیگه، آیا نرم افزارای فیس-بوک و تویتر این گوشی کار می کنند !؟

ممنون
    1.دلیل این تفاوت قیمتها اینه که بازار این مملکت حساب کتاب نداره ..هر فروشنده ای بر اساس انصاف و وجدان خودش قیمت میده..
    2.نمیدونم ایا کره ای هست یانه..اما میدونم که هیچ فرقی ندارن ...اصلا این موضوع چینی وکره ای مهم نیست...
    3.بعید میدونم که دیگه کیف نداشته باشه هر چند که مطمئن نیستم..بهترین راه اینه که از فروشنده هایی که با گارانتی اصلی میفروشن سوال کنید...
    4.در مورد پلمپ هم باید یه نظرم از جای مطمئن بخرید...

توییتر رو امتحان نکردم اما فیسبوک کار میکنه هرچند که عکسها نشون داده نمیشن که دلیلشو خودم هم نمیدونم اگه از دوستان کسی دلیلشو میدونه بگه...
    Last edited by velvet revoulver; 13-06-2011 at 20:40.

19. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •