راس ميگن، لينك خرابه
يكي زحمتش رو بكشه
راس ميگن، لينك خرابه
يكي زحمتش رو بكشه
دستت درد نكنه .
مي خواستم بدونم از front page هم میشه استفاده کرد یا نه ؟یا اصلا خوب است یا نه ؟اگه خوبه آموزش اونو هم میزارید یا نه؟
سلام. دارم ثبت نام میکنم تو آموزشگاه که طراحی وب یاد بگیرم. کار با اینترنت رو که خوب بلدم. برنامه نویسی مقدماتی هم بلدم. اما از طراحی وب چیزی نمیدونم.
ابتدا از دوره html شروع کردم و میخوام برم. میخواستم بپرسم کار درستی میکنم؟ (از ساده تر شروع میکنم)
یا اینکه نه از اول میشد رفت مثلا دوره ویژوآل استادیو؟ یا فلش؟..
سوال دیگه م اینه که سایتهایی که با فلش ساخته میشن استاتیک محسوب میشن یا داینامیک؟
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
ضمنا این استاتیک و داینامیک را خیلی کوتاه و با مثال عینی توضیح دهید.
لینک pdf پست اول هم پیل . تر هست...
اقا این لینک رو درست میکنید ؟؟ ما هم استفاده کنیم؟
سلام
دوستان مثلا من یک صفحه با نام 1.php دارم
در این صفحه یک تیبل با 3 ستون دارم
1=بطور مثال من میخاهم این 3 ستون هر کدام 1/3 صفحه را بگیرد و با متن طولانی که از کاربر میگیرد از حد خود که 1/3 صفحه است تجاوز نکند حالا این متن از یک textfield گرفته میشود و با زدن دکمه سابمیت در همان ستون به نمایش در بیاید حالا اگر یک کاربری دستش را مثلا روی یک دکمه بکیرد و 200 بار ان کاراکتر را تایپ کند و اگر چه در این textfield خط میشکند و به سطر جدید منتقل میشود ولی وقتی دکمه سابمیت زده میشود در چاپ ان در همان ستون , ستون از حد خودکه همان 1/3 است تجاوز میکند اگه میشه دوستان یک راه حلی برای این مشکل بدهند
2=و دوم اینکه در فیس بوک در قسمت( در چه فکری ؟ ) از تکست فیلد استفاده شده ولی 1 تفاوتی در این تکست فیلد است این است که در گوشه پایین این تکست فیلد علامت مثلث برای بزرگ کردن وجود ندارد دوستان اکه میشه توضیح دهند ؟
3=و سوال سوم اینکه یاد کیری css در طراحی سایت و همین قالبها تاثیری دراد یا نه
ممنون اکه به سوالاتم جواب دهید
و کد تست من برای صفحه در سوال اول
و ابن هم کد تکست فیلد فیس بوک (در چه فکری ؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون که جوابم رو ندادید!
و خب حالا که این کار رو کردم مینویسم که دیگران هم اگر خواستن بخونن: آره کار درستی کردم![]()
سلام دوستان
عزیزان من تو این مبحق کاملا تازه وارد و مبتدیم پس شرمنده اگر سوالاتم خیلی ابتدایی هستش!
دوستان میخواستم بدونم تفاوت نرم افزار FRONT PAGE و نرم افزارهایی مثل JOOMLA و WORDPRESS چیه؟
چون بعضی قالب ها رو دیدم که زده بود مثلا برای وورد پرس هست فقط یا جوملا! و از طرفی دوستان یکسری قالب معرفی کرده بودن برای FRONTPAGE! میخواستم بدونم تفاوتشون چیه دقیقا و هرکدوم چی کار میکنن!
ممنون
خوب شما یه اشتباه بزرگ کردید .
جوملا و وردپرس مشابه هستند در چی ....
در اینکه هردو یه سیستم مدیریت محتوی هستند و بله قالب های خاص خود را دارند اما frontpage که دیگه عمرش تموم شده یک نرم افزار برای سخت صفحات وب هست و منظور برای frontpage من احتمال میدم قالب html بیاشه که یه قالب استاتیک هست.
سلام
من می خوام یه سایت فلش جهت نمایش عکسهام و ارتباط مشتری ها با خودم داشته باشم . کارم عکاسیه .چند تا تمپلیت مناسب برای خودم پیدا کردم که فقط نیاز به کمی تغییر داره
1. آیا میشه این تغیرات رو روی این تمپلیت ها انجام داد؟ چند تا تب رو برداشت .. اسم تب ها رو عوض کرد ..
2.چند نمونه تمپلیت HTML5 هم پیدا کردم از اینها هم میتوانم استفاده کنم در حال حاضر به جای فلش ؟
3. چگونه میتوانم این تمپلیت رو در هاست خودم آپ کنم ؟
مرسی![]()
سلام دوستان .
یه راهنمایی لطفا
برای پروژه پایانیم طراحی وب برداشتم . استادم اصرار داره میتونم یاد بگیرم درعرض 3-4 ماه و آموخته هامو پیاده کنم . در حال حاضر هیچ پیش زمینه ای درباره طراحی وب ندارم . برنامه نویسی بهه زبان سی بلدم اونم نه خیلی حرفه ای ...
به نظرتون به عنوان یه مبتدی بهتره چه زبانی برای طراحی وبسایت یاد بگیرم ؟
استادم دات نت رو پیشنهاد کرده . یکسری هم میگن html راحتره و بعضی م میگن c# ...
نظر شما چیه ؟ از کجا شروع کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)