بچه ها قیمت همون قیمت قبلیاست یا تغییر کرده؟
بچه ها قیمت همون قیمت قبلیاست یا تغییر کرده؟
من از یکی از بچه های اندروید ir خبر میگیرم (با یکی از علائدینیا رفیقه!) دیروز گفت بی گارانتی اصلا نبوده ولی گارانتی دار تغییری نکرده ...امروز هم طبقه 2 به بالا تعطیلات بوده![]()
من همین یکشنبه میخوام بگیرم ولی میترسم قیمتش با افت شدیدی رو به رو بشه
به نظرتون ممکنه قیمتش اختلاف زیادی با قیمت فعلی پیدا کنه؟یا با خیال راحت بگیرم؟![]()
چرا نگیره. mpeg. mp4 همین ایکس 6 که داشتم میگرفت. گوشی ای که داره اچ دی فیلم میگیره و صداش دالبیه فرمتش هم بالاتره و فرق داره. خیلی وقته دیگه 3gp بکار نمیاد!
Last edited by Help118; 13-11-2010 at 00:07.
شما کدوم رو انتخاب میکنین بدون گارانتی یا با گارانتی؟؟
اگه بدون گارانتی میگیرین باید 3 روز متوالی برین پاساژ های معروف شهرتون و ببینین شرایط بازار چطوره ... وقتی دیدید شرایط مناسبه بگیرین ولی گارانتی دار رو از سایت سفارش بدین به صرفه تره...در مورد افت قیمت هر کی نظر داد داره فقط حدث میزنه چون ممکنه قیمت حتی بالا هم بره!! با توجه به این که بازار آشفتس![]()
دوباره سلام؛
آقا من فقط سر کارم دسترسی به اینترنت دارم از اول تا آخر هفته هستم هیچ خبری نیست این یه روزه که نیستم تاپیک منفجر میشه!
نکنه من انقدر پست میزارم به شما نمیرسه؟
میخواین من برم بیاین پست بزارین؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
آره خوب من هم واسه همین گفتم!
والا ما که با هم این حرفها رو نداریم!
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
بیاین این هم از نینجا!
هی بگین نینجا بیمعرفته و از این حرفها!
بابا بنده خدا کار داشت دیگه!
شرمنده بچه ها هر چقدر سعی کردم این مقایسه رو کامل براتون درج کنم نشد که نشد!Speakerphone test
این مقایسه ای که gsmarena برای اسپیکر انجام داده و براساس این نظر سنجی گوشیهای زیر به ترتیب برترین نتیجه رو بدست آوردند:
Apple iPhone4
Samsung I9000 Galaxy S
Samsung I8700
HTC Desire HD
Motorola MILESTONE XT720
Nokia N8
HTC Desire
Last edited by tanatos; 13-11-2010 at 10:34.
آقا یکی من و یکمی دلداری بده!
با این ویدویی که میلاد گذاشته استرس گرفتم!
کیفیت پایین صفحه ی نمایش در بعضی زوایا انقدر افتضاحه که صفحه شطرنجی نشون داده میشه.
با این که کیفیت کلی ویدیو عالی بود!
بچه ها این هم تصاویر گرفته شده با این گوشی توسط سایت fonehome:
دلداری نمیخواد عزیز من!
شما مگه کیفیت صفحه hd2 به اون خوبی رو ندیدی؟ این از اون هم خیلی بهتره!
تو دوربین درسته کیفیت بده ولی چشم انسان کجا و دوربین فیلم برادری و عکسبرداری کجا؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)