تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 132 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

ماهی 15 تومن بیشتر نشه.بیشتر دانلود اهنگ و ویدئو موزیک.شبا هم فیلم دانلود کنم.وبگردی هم اساسش هست...
    خوب چون شبا هم میخوای دانلود کنی باید دور مخابرات رو خط بکشی که شبانه نداره!
    اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صبا :
    سرویس یه ماهه نداشت... الان رو نمیدونم.. سه ماهه 49000 تومن میشه ماهی 16.5 تقریبا و شبانه 3 تا 7 با سرعت عالیه روزانه و سرعت افتضاح شبانه...
    اطلاعات بیشتر :
    کد:

شاتل :
    یه ماهه 128 با 3 گیگ حجم 13900 تومن با شبانه ۱ تا ۸ بامداد ( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
    اطلاعات بیشتر :
    کد:

آسیا تک :
    128 با 3 گیگ حجم 11900 شبانه نیم بها از 2 تا 8 صبح

یا

256 با 3 گیگ حجم 13900 و شبانه نیم بها از 2 تا 8

و 128 با 5 گیگ حجم 15900 شبانه از 2 تا 8 صبح رایگان

( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
    اطلاعات بیشتر :
    کد:
    پارس آنلاین :
    128 با 4 گیگ حجم و شبانه 1 تا 6 صبح 14900 .
    ( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
    اطلاعات بیشتر :
    کد:

حالا با این اوصاف و فرض اینکه کیفیت همه خطوط یکسان باشه من بودم یکم هم بیشتر هزینه میکردم و
    آسیا تک 128 با 5 گیگ حجم 15900 شبانه از 2 تا 8 صبح رایگان رو میگرفتم...

که اگر تا پایان این دوره ای که با مخابرات تمدید کردم شبانش رو راه نندازه همین سرویس رو خواهم گرفت...
    Last edited by sub-zero; 01-06-2011 at 19:57.

2. 6 کاربر از sub-zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من همون موقع که نامحدود میدادن 256 گرفتم
    الان دانلودم شده 50 تا 60
    نگو الان حجمی کردن که سرعت ما هم از 30 پریده به 60 فعلا که دارم حال میکنم از آینده بینیم که تا آبان زدم تو گوشش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان مخابرت دانلود شبانه نداره یعنی چی ؟ یعنی شبا نمیشه کانکت شد؟ در ضمن با کدوم سرویس مخابرات میشه راحت انلاین بازی کرد ? (یه بازی مثل cod6) ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

من همون موقع که نامحدود میدادن 256 گرفتم
    الان دانلودم شده 50 تا 60
    نگو الان حجمی کردن که سرعت ما هم از 30 پریده به 60 فعلا که دارم حال میکنم از آینده بینیم که تا آبان زدم تو گوشش
    آره دیگه... منم اولین بار یه ماهه گرفتم گفتم ببینم چجوریه اگه خوب بود بعدا تمدید کنم...
    یه هفته آخر همین شد دیگه سرعت دوبل شد و آنلیمیت!
    یعنی اگه از همون اول یه ساله گرفته بودم تا فروردین سال آینده با سرعت دوبل آنلیمیت بودم ...
    شما فرض کن سرویس آنلیمیت 128 اما در عمل 256 یه ساله رو میگرفتی 135 تومن...وای...
    حیف وقتی بهش فکر میکنم میخوام سرم رو بکوبم تو مانیتور!

سلام دوستان مخابرت دانلود شبانه نداره یعنی چی ؟ یعنی شبا نمیشه کانکت شد؟ در ضمن با کدوم سرویس مخابرات میشه راحت انلاین بازی کرد ? (یه بازی مثل cod6) ممنون
    همون طور که میدونی همه شرکت ها علاوه بر تعهدی که نسبت به شما دارن و سرویسی که ارایه میدن و هر چقدر استفاده میکنی از ترافیکت کم میشه و اینا...یه سرویس رایگان هم به شما میدن که یه ساعات خاصی از شب میتونید با یه یوزر نیم و پسورد دیگه کانکت بشید و استفاده کنید بدون اینکه از اون سرویس اصلی چیزی کم بشه ...

حالا این سرویس رایگانه رو مخابرات فعلا حالیش نیست که راه بندازه... وگنه شما میتونید هر زمانی که خواستید به نت متصل بشید اما از سرویس رایگان با یوزر نیم و پسورد جداگانه خبری نیست و هر چی هست همون سرویسی هست که بابتش پول دادید و هر چی استفاده میکنید از ترافیکتون کم میشه...

اما واسه بازی آنلاین هم من خیلی تجربه ندارم فقط میدونم که سرویس های مخابرات پینگش خیلی داغونه واسه بازی آنلاین...
    در این باره هم میتونید تو تاپیک های دیگه جستجو کنید یا صبر کنید دوستان اهل فنش بیان و راهنمایتون کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    سایت مخابرات قم نزدیک 8 روزه کلا تعطیله(یعنی اصلا باز نمیشه)
    حالا واسه این که بخواییم ببینیم چقدر از ترافیکمون مونده چکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من و چند تا از دوستام شانس آوردیم یکساله گرفتیم،تا پاییز فرصت زیادی نمانده ولی تو روز هر چی دوست دارم می بینم،مخصوصا ویدیو و اخبار و موزیک آنلاین.اگر می دانستم این جوری میشه،چند ساله میخریدم.احتماله بالایی میدادم روش قبلی برچیده بشه،چونکه گردش آزاده اطلاعات جیززززه!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

سلام دوستان
    سایت مخابرات قم نزدیک 8 روزه کلا تعطیله(یعنی اصلا باز نمیشه)
    حالا واسه این که بخواییم ببینیم چقدر از ترافیکمون مونده چکار باید بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام.

حسین جان من الان چک کردم هم سایت باز هم تونستم اکانتم رو چک کنم...
    نشون به اون نشون که 2.6 گیگابات از ترافیکم مونده بود...
    البته سایت یکم دیر باز شد...دوباره امتحان کن ...نمیدونم شایدم تازه درست شده!

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

من و چند تا از دوستام شانس آوردیم یکساله گرفتیم،تا پاییز فرصت زیادی نمانده ولی تو روز هر چی دوست دارم می بینم،مخصوصا ویدیو و اخبار و موزیک آنلاین.اگر می دانستم این جوری میشه،چند ساله میخریدم.احتماله بالایی میدادم روش قبلی برچیده بشه،چونکه گردش آزاده اطلاعات جیززززه!!
    اتفاقا بنده بر عکس شما اصلا احتمال نمیدادم که این روش برچیده بشه، که البته این دلیلش برمیگرده به عدم شناخت صحیح من از عموم کاربران اینترنت استان قم...
    چون از زمانی که مخابرات فروخته شد و حتما میدونید که کیا خریدنش کم کم این جریان اینترنت مخابرات شدت گرفت...
    اغلب کاربران اینترنت، هدف از این کار رو اشراف مخابرات بر فعالیت کاربران و زیر نظر داشتن کاربران اینترنت قلمداد کردند.میتونید حداقل نظر سنجی بچه های پی سی ورلد رو اینجا ببینید...
    البته گزینه حذف رقبا هم به نظر من پیش نیاز گزینه مانیتورینگ کاربران هست...
    کد:
    پس با این وجود و با این هدف مخابرات باید سعی در جذب حداکثری کاربران اینترنت مینمود که هزینه پایین بهترین روش برای جذب کاربر بود...پس اینترنت ارزان و البته نامحدود بسیاری رو به سمت مخابرات کشوند...
    نمونش هم اینکه در تهران شما به راحتی نمیتونید از مخابرات سرویس بگیرید یعنی پورت خالی پیدا نمیشه نمونش پسر عموی خودم که دو ماهه تو صفه!

اما در قم قبول کنیم که درصد بالایی از کاربران دقیقا نمیدونن که اینترنت چجور باشه خوبه و چجور باشه بده!
    من خودم به هر کی بر خوردم در باره اینترنت مخابرات قم اول گفته که سرعتش پایینه! بدرد نمیخوره...
    دیگه خبر نداره که بابا اصل ترافیکه ... که البته نامحدود بود!
    خوب تو تهران برای جذب حداکثری کاربران نامحدود میدن چرا ؟ چون درصد بیشتری از مردم تهران متوجه هستند که ترافیک مهمتر است از سرعت... و در قم برعکس!

پس میان و اینترنت نا محدود رو بر میدارن سرعتش رو بالا میبرن و همه هم به به و چه چه میکنن که ایول سرعتش رفته بالا ! بدو بریم!

از طرفی عدم راه اندازی اینترنت رایگان شبانه ناقض سیاست جذب حداکثری مخابرات هست...یعنی کاربر وقتی میبینه که شبانه نداره و میتونه همین سرویس رو از جای دیگه با شبانه بگیره خوب میره جای دیگه...
    با این اوصاف مخابرات یا باید به زودی سرویس شبانه رو راه انداری کنه و یا این که میبینند کاربرانشون اعتراضی نمیکنند که دلیلش عدم آگاهی از خدمات ISP های دیگر هست و اونها هم بی خیال میشن...

البته اینها همش فرضیات نزدیک به واقعیاته...نه واقعیت 100%
    Last edited by sub-zero; 05-06-2011 at 14:21.

10. 2 کاربر از sub-zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

شاتل :
    یه ماهه 128 با 3 گیگ حجم 13900 تومن با شبانه ۱ تا ۸ بامداد ( کیفیت سرویس ها رو خودم تست نکردم)
    +در روز سرعتت عالیه و سرعت شبت هم به میزان دانلودت بستگی داره
    یعنی اگر زیاد دانلود کنی شرکت سرعتتو کم میکنه تقریبا میبنده.حدود 80% از سرعتت رو میبنده.
    اطلاعات بیشتر :
    کد:

12. 3 کاربر از mohammad06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

اتفاقا بنده بر عکس شما اصلا احتمال نمیدادم که این روش برچیده بشه، که البته این دلیلش برمیگرده به عدم شناخت صحیح من از عموم کاربران اینترنت استان قم...
    چون از زمانی که مخابرات فروخته شد و حتما میدونید که کیا خریدنش کم کم این جریان اینترنت مخابرات شدت گرفت...
    اغلب کاربران اینترنت، هدف از این کار رو اشراف مخابرات بر فعالیت کاربران و زیر نظر داشتن کاربران اینترنت قلمداد کردند.میتونید حداقل نظر سنجی بچه های پی سی ورلد رو اینجا ببینید...
    البته گزینه حذف رقبا هم به نظر من پیش نیاز گزینه مانیتورینگ کاربران هست...
    کد:
    پس با این وجود و با این هدف مخابرات باید سعی در جذب حداکثری کاربران اینترنت مینمود که هزینه پایین بهترین روش برای جذب کاربر بود...پس اینترنت ارزان و البته نامحدود بسیاری رو به سمت مخابرات کشوند...
    نمونش هم اینکه در تهران شما به راحتی نمیتونید از مخابرات سرویس بگیرید یعنی پورت خالی پیدا نمیشه نمونش پسر عموی خودم که دو ماهه تو صفه!

اما در قم قبول کنیم که درصد بالایی از کاربران دقیقا نمیدونن که اینترنت چجور باشه خوبه و چجور باشه بده!
    من خودم به هر کی بر خوردم در باره اینترنت مخابرات قم اول گفته که سرعتش پایینه! بدرد نمیخوره...
    دیگه خبر نداره که بابا اصل ترافیکه ... که البته نامحدود بود!
    خوب تو تهران برای جذب حداکثری کاربران نامحدود میدن چرا ؟ چون درصد بیشتری از مردم تهران متوجه هستند که ترافیک مهمتر است از سرعت... و در قم برعکس!

پس میان و اینترنت نا محدود رو بر میدارن سرعتش رو بالا میبرن و همه هم به به و چه چه میکنن که ایول سرعتش رفته بالا ! بدو بریم!

از طرفی عدم راه اندازی اینترنت رایگان شبانه ناقض سیاست جذب حداکثری مخابرات هست...یعنی کاربر وقتی میبینه که شبانه نداره و میتونه همین سرویس رو از جای دیگه با شبانه بگیره خوب میره جای دیگه...
    با این اوصاف مخابرات یا باید به زودی سرویس شبانه رو راه انداری کنه و یا این که میبینند کاربرانشون اعتراضی نمیکنند که دلیلش عدم آگاهی از خدمات ISP های دیگر هست و اونها هم بی خیال میشن...

البته اینها همش فرضیات نزدیک به واقعیاته...نه واقعیت 100%
    در کنترل شبکه که فرقی بین شرکتها وجود ندارد و از منبع اصلی کنترل می شود،پس همیشه کنترل وجود دارد.از وقتی سرعت بالا گسترش پیدا کرد،افرادی را می شناسم که به جای دانلود حداکثر 2 فیلم هالیوودی در روز به حداقل 4 فیلم هالیوودی رسیدند و این روش به پخشه زودتر فرهنگ غربی در جامعه کمک کرد.ضمنا گسترش استفاده از یوتیوب و فیس بوک هم راحت تر شده و این نامحدود بودن در موارد کمی به رشد علمی جامعه کمک کرد،پس تصمیم گرفته شد به روش محدود برگردند.به جای حل مساله صورت مساله را پاک کردند.مهم جلوگیری از گردش آزاده اطلاعاته

14. 2 کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •