ممنون از شما
===
رفتم گزینه دو ثبت نام کردم . شد 168 تومن
بچه ها فصل 7 ریاضی 2 چی هست ؟
ممنون از شما
===
رفتم گزینه دو ثبت نام کردم . شد 168 تومن
بچه ها فصل 7 ریاضی 2 چی هست ؟
عنوان فصل ترکیبات هست ، سخت ترین مبحثش جایگشت هست که آب خوردنه ! این فصل رو میشه توی 2-3 ساعت خوند و نمرات عالی ای آورد ، این فصل بیشتر آماری هست ...بچه ها فصل 7 ریاضی 2 چی هست ؟
یعنی همون فصلی که نرکیب و جایگشت رو داره و قبلا هم تو ریاضی 2 قبل از تصاعدد بود ؟
راستی من کتاب هام قدیمی هستن . میشه لیست نام درس های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 ادبیات فارسی 2 رو که قراراه امسال کنکور بیاد بنویسین ؟
بچه ها پایه یین سر کارنامه آزمون اول کل کل راه بندازیم ؟![]()
[/COLOR]میشه بگید شما چه رشته ای هستید. آخه من رشته تجربیم و تو آزمون های قلم چی ثبت نام کردم.ولی دوست دارم آزمون های گزینه 2 هم بدم ولی برنامه هاشون با هم تداخل داره .به خاطر همین میخوام آزموناشو از کسی بگیرم. کسی هست تا آزمون های گزینه 2 رو بهم بده تا من هم آزمون های قلم چی رو بهش بدم؟
Last edited by x11416; 05-10-2011 at 01:45.
من هم تجربی هستم
البته این کاری که گفتین برام مقدور نیست
دوستان این مهلتی که هست برای ثبت نام منظورم این هست که ایا من می تونم هر موقع برای ازمونهای هشتم به بعد ثبت نام کنم!؟یا این مهلت ثبت نام همه ازمونها رو در بر می گیره؟
این مهلت ثبت نام برای آزمون اول تا آخر هست که دو روزش باقی مونده
اگه بعد از این مهلت ثبت نام کنید برای آزمون های دوم و دوم به بعد میتونین ثبت نام کنین
همه مراحل آزمون مهلت خودشون رو دارن![]()
آخه چرا؟
اینو من باید بگم که به اینترنت زیاد دسترسی ندارم.اگه میشه این کارو برام انجام بدید. میتونید سوالات رو اسکن کنید یا با دوربین یه گوشی ازش عکس بندازید. چون برام خیلی مهمه.![]()
خب اگه موسسه گزینه دو مثل قلمچی پولکی بود و منافع مادی خودش رو به منافع داوطلبا ترجیح میداد شاید این کار رو میکردم
ولی گزینه دو موسسه ای هست که بیش از 30 هزار تومن برای آزمون هاش تخفیف داد به خاطر این که کتابهای کمک درسی گرون شدن و داوطلبا قدرت خریدشون کمتر شده
تو مرام من نیست که بیام با نض کردن کپی رایت ؛ حق این موسسه رو بخورم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)