یه ذره که نه یه یک ساعتی(بستگی داره چقدر sneak ت خوب باشه شاید تا 2 ساعت هم طول بکشه.) طول میکشه.مراحل بعدیش انچنان سخت نیست ولی تراژیکه!تازه اگه بری با catwoman بتمنو نجات بدی اگر ندی که به گفته شما تموم میشه
یه ذره که نه یه یک ساعتی(بستگی داره چقدر sneak ت خوب باشه شاید تا 2 ساعت هم طول بکشه.) طول میکشه.مراحل بعدیش انچنان سخت نیست ولی تراژیکه!تازه اگه بری با catwoman بتمنو نجات بدی اگر ندی که به گفته شما تموم میشه
من با catwoman بیشتر حال میکنم ...خیلی باحال میزنه!
بازی رو تموم کردم...آخرش خیلی باحال بود...گیم پلی روهم که همه میدونن فوق العاده و وجود کتوومن و open world شدن که دیگه واقعا قشنگش کرده بود.....فقط نسبت به نسخه ی قبل صحنه های سینمایش کمتر شده بود که از این جهت خوب نبود....
شما که بازی رو تموم کردین یه سوال دارم
این mister freeze کیه؟
کجا باید پیداش کرد؟
اول سر اونجایی که پنگوین تفنگ یخی میگیره به سمتتون وشما رو میزنه شما نمیتونید باهاش بجنگین...برمیگردین عقب و یه جایی همون دور ورا چند تا ادم و یه ادم یک دست رو میزنین بعد مستر فریز رو از تو اون اکواریوم مانند ها در میارین ...بعد بهتون اسلحه مقابله با پنگوین رو میده....شما که بازی رو تموم کردین یه سوال دارم
این mister freeze کیه؟
کجا باید پیداش کرد؟
آقا اين نسخه ريليز گروه FightClub بازي، DLC ها رو هم داره يانه؟ ميخوام بذارم رو دانلود، اگه كه نه همون نسخه ريتيل رو بذارم بره.
به خدا من هم با همون مشخصات شما بازی می کنم ( البته جزییات گرافیکی ماله من تا آخر است ولی DX9 ام ! )
ولی گرافیک خیلی بهتره !
یه چیزی تو مایه های عکس های آرین ....
چرا ؟
قسمتی از قابلیت های فیزیک در بازی :
محتوای مخفی: ...
نمیدونم دوستان یجوری گفتن گرافیک بازی روی کنسول قابل مقایسه با نسخه PC نیست ، که من منتظر یه بازی جدید بودم . اما بطور کلی جز در بخش فیزیکس بازی تفاوت فاحشی در بازی ندیدم . ( این که فرق دو بازی در فیریکس باشه چندان روی گرافیک کلی بازی تاثیر نخواهد داشت(نمونش هم مافیا 2))
بعد از تجربه بازی رو سه کنسول میتونم بگم قطعا نسخه PC بازی بهترین نسخه هست و بعدش هم نسخه های کنسولی میشه گفت تفاوت چندانی ندارن ، اما بنظر خودم نسخه 360 بازی کمی نرم تر اجرا میشه .
+
دوستان در این شرایط خود بنچمارک بازی میانگین 40 فریم رو گرفت .یه سوال برام پیش اومد از کجا میشه فهمید بازی ما در حالت DX11 اجرا میشه یا DX9 ?
+
یه سوال هم داشتم ، موقع بازی یه نوشته میاد بالای دسکتاپم که نوشته فیزیکس بعد یه خط GPU ,چیکار میتونم بکنم که این نوشته بره ؟
Last edited by amin 2010; 05-12-2011 at 00:36.
آره میدونم ...خوب عکسو من حجمشو آوردم پایین کیفیتش اومده پایین....تو بازی ک اینجوری نی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)