امشب خیلی جالب بود صحنه اولش
خیلی ،
امشب خیلی جالب بود صحنه اولش
خیلی ،
این قسمت فوق العاده بود. دیگه داشت اشکم در میومد.ایشالله اجرشون با اباعبدالله
پس چرا اینطوری شد؟ پس صحنه های عاشورا چی شد؟ حضرت عباس ع چی شد؟
توی این هفته تکرارش را کی میزاره تلویزیون؟
سلام .
آقا خون چه کسی ریخته رو پای این ابن زیاد که به اون روز درش آورد ؟ خود امام حسین یا کس دیگه ای ؟!
راستی این فرهاد اصلانی عجب بازیگر محشریه . صحنه هایی که ابن زیاد رو منبر سخنرانی میکنه رو مقایسه کنین با نقشش تو آشپزباشی. واقعا محشره
.
---------------------
- ضمنا من اخبار رو از طریق پستای جناب nar nia دنبال میکنم . فکر میکنم خیلیا مثل من باشن که حال و حوصله ی سر زدن به خبرگزاری ها و گشتن دنبال خبر جدید رو نداشته باشن . اینجائم باید تشکر کنم ازشون .
فکر میکنم با قرار گرفتن خبر و تحلیل، تاپیک کامل تر میشه و بحث کپی پیست و ... واقعا جالب نیس . فقط کاش اخبار رو گزیده تر انتخاب کنن برای گذوشتن تو تاپیک های مربوطه .
ممنون که به سخنرانی من گوش دادین.
.
قسمتهاش رو طوری تدوین کردن که قسمتهای مریوط به وقایع عاشورا همزمان با محرم امسال پخش بشه بصورت فلاش بک فکر کنم چون امروز یه نمونش رو دیدیم صحنه شورش زندانیان که بعد از شهادت حضرت مسلم و قبل از عاشورا بود.
منم فک کنم اینجوری باشه...
یه لحظه که رد شد از عاشورا گفتم نکنه حذف کردن...
شایدم پیرامون حرام اعلام شدن پخش تصویر حضرت ابالفضل بوده!!
واقعا که!
چه مسخره بازیه آخه؟ یکی نیست بگه اون موقعی که داشتن سریال رو میساختن شما کجا بودی که بگی حرامه؟!
دیگه واسه همه روشن بود که این همه سال میرباقری داره چیکار میکنه!
این قسمت شروع فوق العاده ناگهانی ای داشت از دید من... خیلی ناگهانی و اون هم با واقعه کربلا! من فکر میکردم یه مقدار کلی تر از این، به وقایع کلی کربلا (جزئیاتش نه) با کلام راوی پرداخته بشه نه اینقدر کم و کلا کمتر از سه دقیقه!
اما طبق روندی که از سریال مختارنامه دیدم، این قسمت هم با رو به جلو حرکت کردن بهتر شد... ضمن اینکه انصافا با وجود کوتاه بودن، خیلی خوب عاشورا رو به تصویر در آوردن!
این قسمت سه مورده خیلی برام جذاب بود...
1- عکس العمل و حرفای عمره به جاریه پس از دیدن عمر سعد
2- فلش بک های این قسمت و صحبت های بن عفیف و مختار و پشیمانیشان از اینکه دیر میثم رو باور کردند...
3- بازی دیدنی فرهاد اصلانی
دیالوگ های میثم راجع به عشق به خدا و علی (ع) و خیبر معرکه بود!
راستی... این قسمت به نسبت قسمت های قبلی حداقل یه پنج دقیقه ای کمتر بود... ممیزی شده؟![]()
یاعلی![]()
نه عزیز من از اول هم تو رسانه ها اعلام شده بود که واقعه کربلا بصورت فلاش بک به تصویر کشیده شده
و ربطی به این چیز هایی که گفتی نداره .
در مورد پخش تصویر حضرت ابالفضل هم نکنه توقع داری خیلی راحت پخش کنن .
تو اینهمه سال چه کسی خبر داشت که قراره میر باقری تصویر حضرت ابالفضل رو پخش کنه ؟
نزن این حرف رو ...
کلی مصاحبه و گزارش از نحوه ی ساخت بود و کلی هم با عوامل صحبت کردند.
یعنی نمیدونستند میرباقی با پول دولت داره چیکا میکنه اونجا و چی میسازه؟!
نزن این حرف رو ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)