تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 107 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

کاپلو جانشین بنیتس در اینتر می‌شود

سایت گل – اینتر مذاکره با فابیو کاپلو را آغاز کرده و به او گفته احتمال می‌رود جانشین رافائل بنیتس شود.
    مربی اسپانیایی نتوانسته عملکرد خوبی در اینتر داشته باشد.

ماسیمو موراتی می‌خواهد هدایت اینتر را به فابیو کاپلو بسپارد که پس از حذف انگلیس از جام جهانی به شدت مورد انتقاد بوده است.

کاپلو در صدر لیست موراتی است. او بر این باور است که مربی ایتالیایی می‌تواند اوضاع را در اینتر بهبود بخشد.
    مقامات اینتر با مربی انگلیس تماس گرفته‌اند، اما دیه‌گو سیمئونه، والتر زنگا، پپ گواردیولا و لئوناردو هم دیگر گزینه‌های آنها هستند.

رییس پیش از جام باشگاه‌های جهان از اینتر خواسته نمایش باثباتی داشته باشند. او گفته در آستانه این تورنمنت تصمیم عجولانه‌ای نمی‌گیرد، اما می‌خواهد مربی و بازیکنان نظم و انضباط فراوانی داشته باشند.

موراتی می‌گوید: «بنیتس باید شخصیت خود را نشان دهد، وگرنه ما هیچ چیزی برنده نمی‌شویم. تیم بازی‌های بیش از حد زیادی را باخته و به همین دلیل احساس می‌کنم آنها به من خیانت کرده‌اند.»

اگر بنیتس در ابوظبی ناموفق باشد، کاپلو جانشین او خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تیاگو سیلوا تا شش ماه، و متیو فلامینی یک ماه دور از میادین

سایت گل – میلان مجبور شده برنامه‌هایش را بازبینی کند، چرا که تیاگو سیلوا و متیو فلامینی مصدوم شده‌اند.

سیلوا به برزیل برخواهد گشت تا پزشکان تیم ملی برزیل به مصدومیت زانوی او رسیدگی کنند. گفته می‌شود این مدافع میانی چهار تا شش ماه از میادین دور خواهد بود، هرچند که خبری رسمی تا حالا اعلام نشده است.
    فلامینی هم یک ماه غایب است.

در بیانیه رسمی باشگاه آمده:
    «جیان‌لوکا ملگاتی، پزشک میلان اعلام می‌کند در اسکن زانوی تیاگو سیلوا مشخص شد او دچار آسیب به منیسک میانی پشتی زانوی راستش شده است. این بازیکن به ریودوژانیرو خواهد رفت تا با پروفسور ژوزه لوییز رونزو، پزشک تیم ملی برزیل مشورت کند.
    فلامینی هم معاینه شد و مشخص شد رباط میانی زانوی راستش آسیب دیده. پیش‌بینی می‌شود او سه تا چهار هفته بعد خوب شود.»

هر دو نفر در جریان شکست دو بر صفر میلان مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان آسیب دیدند.

کد:
    2010/12/9
    Last edited by R O O T; 10-12-2010 at 17:52.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ماتراتزی:اعتراف می کنم؛فصل پیش به بالوتلی سیلی زدم

سایت گل- مارکو ماتراتزی، مدافع اینتر، در مورد درگیری اش با ماریو بالوتلی، هم تیمی سابقش، در هفته های پایانی فصل گذشته با خبرنگاران صحبت کرد.

بالوتلی در تابستان گذشته با انتقالی 30 میلیون یورویی راهی منچسترسیتی شد.

ماتراتزی در مصاحبه با مدیا ست گفت:" من یک ضربه به صورتش زدم و یک کفش هم به طرفش پرتاب کردم اما زمانی که او در بیمارستان بود، به ملاقاتش رفتم."
    او همچنین تایید کرد که می توانست قبل از رقابت های جام جهانی 2006 به میلان بپیوندد.
    " درست است؛ چیزی نمانده بود در فصل 06-2005 به میلان بروم. روبرتو مانچینی من را نمی خواست و ویارئال هم به دنبال من بود. من واقعا دلم می خواست در جام جهانی بازی کنم.
    تایید می کنم که نزدیک بود به میلان بروم اما با مارچلو لیپی صحبت کردم و او گفت که نگران نباشم زیرا در فهرست 23 نفره او حضور دارم.
    تصمیم گرفتم در جایی بمانم که قبلم می گفت، لیپی سر قولش ماند و می دانید که بعدا چه اتفاقی رخ داد."

ایتالیا در سال 2006 قهرمان جام جهانی شد.

کد:
    2010/12/10

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 16 سری A - اینتر به دنبال اعاده حیثیت

سایت گل
    - هفته شانزدهم رقابتهای سری آ امشب در حالی آغاز می شود که در پایان هفته پانزدهم، میلان با 33 امتیاز صدرنشین بلامنازع جدول است.لاتزیو با 30، یوونتوس و ناپولی هم با 27 امتیاز در رده های بعدی هستند و اینتر با 23 امتیاز رده پنجم جدول را به خود اختصاص داده.

در حساس ترین دیدار این هفته دو تیم رده دومی و رده سومی جدول به مصاف هم می روند و لاتزیو در ورزشگاه شهر رم میزبان یوونتوس خواهد بود.

برنامه دیدارهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:

شنبه 20 آذر (11دسامبر)

پالرمو – پارما (ساعت 20.30)
    اودینزه – فیورنتینا (ساعت 20.30)
    جنوا- ناپولی (ساعت 23.15)

یکشنبه 21 آذر (12دسامبر)

بولونیا – میلان (ساعت 15)

رم- باری (ساعت 17.30)

برشا- سمپدوریا (ساعت 17.30)
    کالیاری- کاتانیا (ساعت 17.30)
    لچه – کیه وو (ساعت 17.30)

یوونتوس- لاتزیو (ساعت 23.15)

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب میلان مقابل بولونیا سه بر صفر به پیروزی رسید
    گل های این بازی رو بواتنگ - روبینیو و زلاتان به ثمر رسوندن...ترتیب گل ها کاملا مثل بازی با برشیا بود
    آبیاتی هم به غیر از چند واکنش خوبی که داشت پنالتی مارکو دی وایو رو هم مهار کرد
    میلان با این پیروزی 36 امتیازی شد و همچنان صدرنشینه و باید منتظر بازی یووه و لازیو بمونه

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

چقدر لباس تیم بولونیا به لباس اول میلان شبیه بود. اولش از دور خیال کردم تیم بولونیا اون تیمیه که لباس سفید پوشیده. ولی بعد فهمیدم میلان با لباس دومش داره بازی میکنه. دوربین اصلی زمین هم خیلی نسبت به بازیکنای داخل زمین دور بود.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

موراتی می‌گوید: «بنیتس باید شخصیت خود را نشان دهد، وگرنه ما هیچ چیزی برنده نمی‌شویم. تیم بازی‌های بیش از حد زیادی را باخته و به همین دلیل احساس می‌کنم آنها به من خیانت کرده‌اند.»
    چه جمله ای،چه ادبیاتی،چه احساسی،چه اقتداری...((به من خیانت کردن!!))
    بزرگترین خیانت رو خودت به تیم کردی با اوردن بنیتس بابا.!!!زدی تیم رو دادی به فنا...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

((به من خیانت کردن!!))
    یاد فیلم پدرخوانده افتادم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چقدر لباس تیم بولونیا به لباس اول میلان شبیه بود. اولش از دور خیال کردم تیم بولونیا اون تیمیه که لباس سفید پوشیده. ولی بعد فهمیدم میلان با لباس دومش داره بازی میکنه. دوربین اصلی زمین هم خیلی نسبت به بازیکنای داخل زمین دور بود.
    ای بابا کجاش شبیه لباس میلان بود
    لباس میلان به اون باحالی و قشنگی...لباس بولونیا چی داره
    ولی این لباس سفید میلان با شورت قرمز هم باحال میشه...میلان اولین بار همچین لباسی رو فصل قبل مقابل همین تیم بولونیا پوشید
    اون بازی بدون گل مساوی شد ولی این بازی جبران کردیم

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به به ........
    لازیو هم دیشب 2-1 بازیو به یونتوس باخت.
    الان با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم یوونتوس و لازیو, 10 امتیاز اختلاف با روم که در رتبه هفتمه و
    13 امتیاز اختلاف نسبت اینتر که در رتبه هشتمه صدر جدول هستیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

به به ........
    لازیو هم دیشب 2-1 بازیو به یونتوس باخت.
    الان با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم یوونتوس و لازیو, 10 امتیاز اختلاف با روم که در رتبه هفتمه و
    13 امتیاز اختلاف نسبت اینتر که در رتبه هشتمه صدر جدول هستیم.
    اگه بازی یووه و لاتزیو مساوی تموم میشد به نظرم در آخر فصل بیشتر به نفع میلان میشد چون لاتزیو رقیب اصلی ما نیست و یووه آخر فصل ممکنه اذیت کنه.

ولی انصافا این بازی های جام باشگاه های جهان هم به موقع به داد اینتر رسید. حالا یه چند تا بازی عقب افتاده داشته باشند بهتر از این بود که بیان و مدام امتیاز از دست بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •