تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 103 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

8 مشكل وصل شدن و سرعت پايين

[QUOTE=zarger;5769279]سلام دوستان منم بلاخره یه مودم دانگل خریدم به قیمت 75 هزارتومان و به مارک aircard که خیلی جالبه هیچ مشخصات خاصی هم نداره رو دستگاه ....یه دستگاه سفید روش یه روکش آلمینیومی داره نوشته EDGE....بگذریم...خوب من هر کاری کردم نتوستم به اینترنت وصلشم هزار و یک مشکل داره برای نصب شدن
    1.اینکه خودش یه برنامه داره که خیلی عجیب غریبه و فظایی هست.... اصلا نمیشه فهمید چه جوری هست که عکش رو میذارم
    2. اینکه خود فروشنده گفت مودم رو نصب میکنی و بعد یه کانکشن دایل میسازی معمولی قسمت تلفن منویسی *99# بعد استفاده میکنی..اما نکته اینجاست که یاد نداد با خود برنامش کانکت شم..
    3. با همون دایل هم کانکت میشم ارور ما آید که ppl link..... نمی دونم چی چی..........
    دوستان میشه تنضیمات دقیق این دستگاه رو بدین ...... نکته : اصلا در کانکتشن خود برنامه چیزی به اسم dail number نداره که من بخوام کدی بزنم..... اما وقتی که همیجوری الکی رو کانکت برنامه میزنم خود به خود یه کانکتشن فقط دایل می سازه تو ویندوز اما نفهمیدم آخر چه طوری پر کنم اون هارو لطفا دوستان راهنمایی کنن دست گولتون درد نکنه
    من هم اين مشكل را دارم...لطفا اگر كسي راه حلي داره جواب بده
    كه اگه درست نمي شه مودم را پس بدم

2. این کاربر از illustrator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مودم

usb hsdpa
    كه خريده بودم مشكل داشت
    و اونو پس دادم
    و يك خريدار ديگه هم اونو اورده بود كه پس بده
    ظاهرا اين مدل مشكل داره
    ترجيحا نخريد

يك مودم ديگه گرفتم كه روش نوشته ادج همين و مشكي هست
    به اينترنت وصل ميشم ولي با سرعت پايين و اررور هم زياد ميده!بايد تنظيماتي را تغيير بدم؟
    مشكل ممكنه چي باشه؟
    ممكنه تو منطقه ما پارك ساعيedge فعال نباشه؟

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دیشب فرصتی شد که چند دقیقه ای با dlink dwm 156 کار کنم. مراحل نصبش ساده و بی دردسره و به راحتی با سیم کارت ایرانسل وصل شد . ولی سرعت در حد صفر بود. با این وضعیت عملا قابل استفاده نیست. و ارزش 80 تومن هزینه رو نداره. مگه اینکه وضعیت اینترنت بهتر بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

...من هم اين مشكل را دارم...لطفا اگر كسي راه حلي داره جواب بده
    دوست عزیز شما این برنامه مودمت رو یه جایی آپلود کن و اینجا بذارش واسه دانلود تا من دانش کنم و جیک و پیکش رو که درآوردم راه حلش رو برات میگم و راهنماییت میکنم؟!!

6. این کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

13 سرعت ايرانسل افتضاح!

دیشب فرصتی شد که چند دقیقه ای با dlink dwm 156 کار کنم. مراحل نصبش ساده و بی دردسره و به راحتی با سیم کارت ایرانسل وصل شد . ولی سرعت در حد صفر بود. با این وضعیت عملا قابل استفاده نیست. و ارزش 80 تومن هزینه رو نداره. مگه اینکه وضعیت اینترنت بهتر بشه
    ----------------------------------------------------------------------------
    ديشب افتضاح بود حتي بدتر از دايال اپ
    همه جا همينطوره يا بعضي مناطق؟
    كساني كه سرعتشون خوبه منطقه و تنظيمات و نوع مودمشون را بنويسند لطفا!

8. این کاربر از illustrator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

nدوستان مودم من هم USB HSDPA هستش و میشه گفت ازش راضی هستم ولی از سرعت ایرانسل زیاد راضی نیستم ،
    البته سرعتش برای وبگردی نسبت به دیال آپ بهتره ولی خب برای دانلود نه و اعصاب آدم رو خورد میکنه وسرعتش از 0 تا 30Kb متغیره که بیشتر هم دور و بر 5 هست و یه دفعه میره تا 30 ولی سریع بر میگرده رو همون 5!!!
    البته یه چز دیگه ای هم بگم که من تهران نیستم ولی چندوقت پش که اومده بودم تهران تو منطقه دهکده المپیک که بودم و باهاش به اینترنت وصل شدم واقعا سرعتش بالا بود و من از تعجب شاخ درآورده بودم،چه حالی میداد با سرعت بالا ، واقعا واسه خودم جای بسی تعجب بود؟؟!!!
    بابا بچه های تهران باید با این سرعت واقعا حال کنند چون واقعا برا اونا می ارزه البته به شرطی که تو منطقشون به خوبی ساپورت بشه؟؟؟!!

10. این کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

[QUOTE=illustrator;5797171]
    سلام دوستان منم بلاخره یه مودم دانگل خریدم به قیمت 75 هزارتومان و به مارک aircard که خیلی جالبه هیچ مشخصات خاصی هم نداره رو دستگاه ....یه دستگاه سفید روش یه روکش آلمینیومی داره نوشته EDGE....بگذریم...خوب من هر کاری کردم نتوستم به اینترنت وصلشم هزار و یک مشکل داره برای نصب شدن
    1.اینکه خودش یه برنامه داره که خیلی عجیب غریبه و فظایی هست.... اصلا نمیشه فهمید چه جوری هست که عکش رو میذارم
    2. اینکه خود فروشنده گفت مودم رو نصب میکنی و بعد یه کانکشن دایل میسازی معمولی قسمت تلفن منویسی *99# بعد استفاده میکنی..اما نکته اینجاست که یاد نداد با خود برنامش کانکت شم..
    3. با همون دایل هم کانکت میشم ارور ما آید که ppl link..... نمی دونم چی چی..........
    دوستان میشه تنضیمات دقیق این دستگاه رو بدین ...... نکته : اصلا در کانکتشن خود برنامه چیزی به اسم dail number نداره که من بخوام کدی بزنم..... اما وقتی که همیجوری الکی رو کانکت برنامه میزنم خود به خود یه کانکتشن فقط دایل می سازه تو ویندوز اما نفهمیدم آخر چه طوری پر کنم اون هارو لطفا دوستان راهنمایی کنن دست گولتون درد نکنه
    من هم اين مشكل را دارم...لطفا اگر كسي راه حلي داره جواب بده
    آقا منم دقیقا همینو دارم ولی کانکت نمیشه

به منم کمک کنید

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

وای کسی نیست کمک ما کنه ؟

کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممک

13. این کاربر از atrin777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

كسي نيست !!! ياري ام كند ؟؟؟

مشكل من نيز هست مثل همه دوستان امام مودم من EDGE MODEM هست و برنامه اش الحمد الله ساده تر است و مبلقش هم 67 هزارتومان ....
    مشكل اينجاست كه موقع كانكت شدن سرعت به حد زغال هم نيست !!!!!!!!
    در قسمت پروفايل هم هيچ اسمي از كشور ايران يا ايرانسل و غيره نيست !!!!!!!!!!! اما تمام شركتهاي ديگر كشورها را دارد ...
    شارژ بسته افزايشي ايرانسل را هم خريدم

كمك .... كمك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی راجع به این محصول اطلاعاتی داره ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •