برو سایت PS3HACKES
آخرین ورژن نرم افزار رو دانلود کن .
ولی 90 درصد مشکل از همون ویندوز هستش /
برو سایت PS3HACKES
آخرین ورژن نرم افزار رو دانلود کن .
ولی 90 درصد مشکل از همون ویندوز هستش /
دوستان من فرصت ندارم همه صفحات قبلی رو بخونم !!
فقط میخام بدونم واقعا پی اس 3 -- شده یا نه؟؟؟؟
یعنی من الان ps3 بگیرم میتونم بازی کپی اجرا کنم؟؟؟؟؟؟
یکی یه توضیحات مختصر بهم بده ممنون میشم
آره رامتین جان مشکل همون ویندوز هست بد مسب. تازگی روی چند تا نرم افزار دیگه هم همین مشکلات رو میبینم.
مرسی.
دوست گلم هیچ نیازی به خوندن یک صفحه هم نیست !! نام تاپیک خودش بیانگر همه چی هست دیگه
الان دانگل های بازیرایانه که از Atmel AT90 استفاده میکنن بهترین گزینه هست تو ایران.
طبق آموزش ها و لینک ها هم که دیگه جای سوالی فکر نمکینم بمونه.
فقط فعلا تا ورژن 3.41 این -- انجام شده و اگه ورژن کنسولت بالای این عدد باشه یا باید دانگرید کنی که اصلا صلاح نیست و یا اینکه صبر کنی تا فریمور های بعدی هم ه ک بشن.
دوستان یه سوال داشت این سایت معتبره؟ اخه الان یه اپدیت اومده واسه دانگرید که میگن فقط رو دانگلهای اصل جواب میده کسی تا حالا استفاده کرده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا این شرکت تو زمینه ی بازی خیلی قدیمیه و من تاحالا ازش چیزی ندیدم .
حالا دیگه مشکلی داشته باشه خدا داند و بقیه دوستان.
بچه ها pcsx Team هم یک HomeBrew برای PS3 عرضه کرد که توسط اون میتونید بازی های PS1 رو بازی کنید.
لینک :
منبع: PS3-Hacks (البته تو لینک تابلو دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
ویراش :
بچه ها تست کردین جوابشو بدین
Last edited by SamGun; 02-12-2010 at 14:26.
دوستان من از زمانی که BAN شدم PS3 کلا قات زده .
من God of war III رو رو سیستم نصب کردم اجرا شد ولی چون یک فایل بازی مشکل داشت بازی گیر می زد .
من سیستم رو Format کردم و Default setting .
ولی اصلا روی HARD هیچی کپی نمی شه . بازی ها رو نمی شه ازشون Backup گرفت و خلاصه دیگه بازی ها اجرا نمی شه .
می خواستم ببینم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند .
گزینه Full format برای HARD DISK چیکار می کنه و چقدر طول می کشه ؟ ضرری به دستگاه وارد نمی کنه .
در سکتور نخست هر هاردی تا یک جایی ازش بسته به ظرفیت هارد یک چیزی هست به اسم MBR و Table ها که آدرس و مشخصات تمام فایلهایی که روی هارد هستند توی اونها نوشته میشه و سیستم عامل از روی اونه که میفهمه یک فایل کجاست یا کجاهاست و از کجا تا کجا شروع میشه .
فرمت های معمولی فقط اون جدول ها رو پاک میکنند ولی فایلها سر جاشون هستند تا زمانی که یک فایل جدید روش نوشته بشه . FullFormat سکتور به سکتور هارد رو پاک میکنه و هیچی روی هارد باقی نمیمونه .
در کل هم برای هارد ضرر نداره به شرط اینکه وسط کار دستگاه تکون نخوره یا برق قطع نشه .
ممنون میلاید جان
من چک کردن این کار 7 ساعت طول می کشه !!!
دانگلم رو شکوندم . الان احساس سبکی خاصی بهم دست داده بعد از 3 روز عذاب کامل .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)