دقیقا همون سی دقیقه ی اولش بود که منو به خودش جذب کرد30 دقیقه اولش الافی ای بیش نیست
بعدش بازی هیجانی میشه طوریکه آخراش از بازی بسیار لذت میبری.![]()
دقیقا همون سی دقیقه ی اولش بود که منو به خودش جذب کرد30 دقیقه اولش الافی ای بیش نیست
بعدش بازی هیجانی میشه طوریکه آخراش از بازی بسیار لذت میبری.![]()
من الان اونجام که bird اومده کمکمون و میتونیم دستور بدیم بقیه رو بکشیم ...
خیلی مونده تموم شه ؟
چرا هر چی میرم تموم نمیشه ؟![]()
نقد پنج صفحه خواهد بود که شامل :
پرواز یک شاهکار تا بی کران
نقد و بررسی تصویری BioShock: Infinite
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر بازی هستی.
دمت گرم روحیه دادی![]()
دوستان سلام..یه سوال..یه وسایلی مثل سنگر و medical kit و و اون ادمکی که بالای اسلحه ی اتوماتیک هست و ما باید دکه ی x رو بزنیم تا بوکر دستور بده به الیزابت فلسفش چیه؟
اون لباس هایی که گاهی مثل کلاه و ...پیشنهاد میده واسه چیه
سلام شایان
محتوای مخفی: خداحافظ شایان
منظورت از این که چه کاربردی دارن ، خب تو دستور میدی مثلا برات ادمک ها به صورت نیروی کمکی میان یا دستور میدی یک دژ دفاعیی برات درست میشه یا بسته های سلامتی ظاهر میشه تا استفاده کنی و فلسفش هم باز برمیگرده با توانایی های الیزابت که برای کمک کردن به بوکر این اختیار در بازی قرار گرفته انگار که الیزابت اونا برات ظاهر میکنهدوستان سلام..یه سوال..یه وسایلی مثل سنگر و medical kit و و اون ادمکی که بالای اسلحه ی اتوماتیک هست و ما باید دکه ی x رو بزنیم تا بوکر دستور بده به الیزابت فلسفش چیه؟
اون لباس هایی که گاهی مثل کلاه و ...پیشنهاد میده واسه چیه
منظورت از لباس ها حتما Gear ها هستن من چون روی کنسول بازی می کنم با دکمه select منوی اختیاراتی باز میشد که میشد اونجا کاربردهاشون رو دید
مثلا یکیشون اینه که موقع mele زدن دشمنها رو برق میگیره
برای بار دوم بازی حتی لذت بخش تر از بار اوله.
سوای اینکه از همون اول بیشتر میشه به جزئیات داستان و قسمت های مفهومی بازی پی برد ، گیم پلی بازی نسبت به قبل خیلی به چشم میاد.
روی درجه های سختی بالاتر از نرمال تازه آدم متوجه میشه که خیلی از چیزا به درد می خورن و کلا میشه گفت درجه نرمال بازی همون درجه آسون بازی های دیگست!
الان که دارم برای بار دوم بازیو میرم همش دنبال اینم که از بازی ایرادی پیدا کنم ولی متاسفانه یا خوشبختانه پیدا نمیشه. فقط یه ایراد بزرگی که بازی داره اینه که تقریبا اوایل سال منتشر شد و به خاطر همین تا آخر سال دیگه اکثر بازی ها به آدم نمی چسبه! حداقل توی پی سی فکر می کنم بعیده که امسال بازیی بهتر از اون منتشر بشه...
حامد روی پلتفرم مورد علاقت که فعلا متاش روی همون 95 مونده![]()
برای من که همون متای 96 چند وقت پیش ملاکه
به اضافه اینکه تجربه نشون داده که اخلاف جزئی توی متا مثلا در حد 0.1 نمی تونه منجر به گوتی شدن و این حرفا بشه
کلا این دو سه سال اخیر رو نگاه کنیم متای بازی های مختلف یکمی تغییر کرده و به خاطر اضافه شدن یه سری سایت های جدید میانگین امتیاز خیلی از بازی ها کمتر از حقشون میشه و مثلا یه بازیی که اگه 5 سال پیش منتشر میشد و با توجه به سطحی که داشت حتما تا متای 90 یا بالاتر می رسید ولی الان تا 5 امتیاز هم می تونه پایینتر بیاد! مثلا Far Cry 3 یا The Witcher 2 توی پی سی واقعا حقشون امتیاز 88 هستش؟!
+
حامد نقدت خیلی عالی و کامل بود.
فکر نکنم تا آخر سال به بازیی بالاتر از این امتیاز بدی![]()
Last edited by vahidgame; 02-05-2013 at 19:48.
وحید جا داره از کمبیا پرتت کنم پایین : دی
قربونت برم اخه کی از اعتبار و صحت و نمره و 95 و 94 و گوتیو ویچرو و فارکرای اینا حرف زد اخه یه حرکت کاملا در جهت فان بودن و لذت بردن در کنار هم بین من و شایان که دیگه این همه توضیح و نکته نمی خواد برادر من. مهم اون عیار بازی هستش که دست ما اومده حالا یا 95 یا 94 یا هر چی تموم شد رفت دیگه
نه کسی مثل من می خواد اعتبار این بازی رو زیر سوال ببره و نه چیز دیگه ای![]()
مرسی حامد نقدت عالی بود ...
17 هم سپتامبر میخوام بشینم برا بار N ام بزنم دوباره ! دی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)