سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه اتفاق خیلی بد برام افتاد الان خیلی ناراحتم!!!
بدون هیچ دلیلی یک خط افقی رو led افتاده ، یعنی رنگشو از دست داده!
تصویرشو اینجا قرار دادم! به نظرم که مشکل خیلی جدیه حالا اهل فن بگن که چه خاکی باید بریزم تو سرم!؟؟
مدلش هم : NX-720
_____ والا من لینکو همینجوری پیست می کنم اونطوری که شما گفتی هم پیست کردم ولی نشد!! اصلا نمیدونم چرا تو این سایت ننمیتونم عکس بذارم.
Last edited by REDALERT; 12-10-2011 at 19:05.
دوست خوبم عکس رو هر جا پلود میکنی تو همین فرم هم میتونی لینکش رو بزاری تا بقیه ببینند(بقل راست چین دکمه ای که عکس کوه و خورشید داره رو بزن و لینک رو داخلش پیست کن) شاید کسی بتونه کمکت کنه
هول نشو نگران نباش امید وار باش چیز خاصی نباشه
اینم از عکس ، تا حالا سایتی رو ندیدم که لینکی توش بذاری فیلتر کنه!!! عجبآآآآآآآآآآ
![]()
اینم لینک عکس: من از یکی پرسیدم گفت باید قید درست شدنشو بزنی!!! چون گارانتی نداره! یعنی اصلا اون موقع با گارانتیش نبود تو بازار ، یا باید 2 ماه صبر می کردیم یا باید قاچاق می خریدیم![]()
Last edited by REDALERT; 13-10-2011 at 22:25.
والا فکر نکنم مشکل خاصی باشه !
این که هیچ تعمیر کاری تعمیرش نمیکنه چون بدون گارانتیه و قاچاقه یه حرف الکیه
اگه آشناداشته باشی تو همون شرکت سونی هم برات تعمیر میکنن
اما اگه نداری یه تعمیر کار خوب توی شهرتون پیدا کن برات درستش کنه
راستش یه پیشنهاد دیگه هم دارم
شما تی وی رو آبدیت کردی؟
پیشنهاد میکنم به آخرین ورژن آبدیت کن شاید درست شد خدا رو چه دیدی
راستی روی خود پنل نه رو یلبه ها بالا و پایین فشار نیاوردی؟
من به نظرم مشکلت خیلی ناجور و بد نیست
والا من خیلی سخت افزار بلد نیستم ولی اینی که میبینم فکر نکنم خیلی بد جور باشه (باور کن نمیخوام روحیه الکی بهت بدم ولی خدایی خیلی افتضاح نیست )
---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------
راستی عکس رو توی یه پست بزاری کافیه
شما پست 445 رو ویرایش کن و عکس رو بردار
ممنون بابت دلگرمی شما ، راستش نمیدونم علتش چی هست ولی همون طور که گفتی (فشار نیاوردی) دقیقا بالای اون خط جای یک اثر انگشت خیلی قوی پیدا کردم احتمال می دم این برادر من که از نظر شعور زیر خط فقر هست دستش رو اونجا گذاشته باشه زاویه بالا پایئن رو درست کرده باشه!
در ضمن آپدیت هم همین دیروز زدم و الان فول آپدیت هست (البته آنلاین آپدیتش کردم ، از طریق وایرلس) حالا برم چند جا بپرسم ببینم تعمیر می کنن یا نه، خدا کنه تعمیر بشه ، اگر نشه دیگه قید سینما خانگی رو هم می زنم چون دیگه ارزشی نداره واسش سینما خانگی 1 تومنی بگیری
نمیدونم چرا نمیتونم پستی که میزنم رو پاک کنم ، دلیل دو بار ارسال پست هم این بود که نمیدونم چرا به یک باره پست های من باید قبل از نمایش توسط مدیر تایید بشن.![]()
در مورد تی وی نگران نباش امید وارم زود خوب بشه حالش عین اولش
در ضمن برای پست هم آروم آروم همه چی خوب میشه و بدون نظارت میشی یه چند تا پست که بدی بهت اطمینان کنن ادب رو که رعایت کنی که میدونم بچه با حال ی هستی این نظارت رو هم ازت برمیدارن نگران نباش
برای حذف هم نمیشه حذف کرد ولی دکمه ادیت بقل دکمه نقل قول و تشکر هست اون رو بزن و عکس رو انتخاب کن و حذفش کن همین
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
اگه نشد هم طوری نیست خودت رو اذیت نکن حالا دو تا عکس باشه مگه چی میشه بی خیالش اصلا
اطمینان که خوب آخه این ف-ی=لتر کردن 2 تا سایتی که من فقط اونجا آپلود می کردم اصلا اعصابمو به هم ریخت ، این خطم که افتاده بیشتر قاطی کردمسر همین کنترل کردن که الان دیگه کنترل برداشته شد؛ حالا شماره نمایندگی رو می خوام بدم بابام زنگ بزنه ببینه چی می گن ، اگر درست شدنی باشه حتما راضیشون می کنه با هزینه خودمون درستش کنن ولی اگر تعویض باشه که دیگه فاتحه ، 2.3 الان دیگه 1000 تومنم نمی ارزه.
در ضمن خودت باحالیکه پست منو جواب دادی
![]()
برخی از مدلهای سونی مانند این مدل و EX-710 در کارخانه شهاب الکترونیک و با نظارت مدیر تولید ژاپنی مونتاژ میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)