تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 45 از 91 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انتقاد فان خال از سبک فوتبال ایتالیایی ها

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی به بررسی عملکرد رم در دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا پرداخت.

فان خال از فوتبال تدافعی جلوروسی دردیدار 4شنبه شب راضی نبود؛ چرا که اکثر بازیکنان رم در پی توپ بودند ولی این مربی هلندی از سبک عملکرد تیمش راضی بود.

در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا، لوئیس فان خال در صحبتهایی به روزنامه اکیپ گفت:« فکر می کنم که ما خیلی خوب بازی کردیم. ما به خوبی می دانستیم که آنها برای ارائه بازی تدافعی به میدان می آیند ولی بعد از 70 دقیقه رم مهار شد. هواداران ما باید درک کنند که به اندکی زمان برای مهار آنها نیاز داشتیم، چرا که می بایست توپ را به خوبی به گردش دربیاوریم.ما دو گل خوب را به ثمر رساندیم و می توانستیم به دو گل دیگر نیزبرسیم.»

مربی هلندی بایرن ادامه داد:« رم حتی یک فرصت گلزنی هم خلق نکرد، 10 بازیکن آنها به دنبال توپ بودند. شاید این اصلا تماشایی نبود ولی آنها واقعا خسته شدند. در بین دو نیمه من به بازیکنانم گفتم که به کارشان ادامه دهند و بدین ترتیب ما فرصتهای متعددی برای گلزنی خلق خواهیم کرد.»

فان خال در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که سبک بازی رم او را به یاد عملکرد اینتری ها در دیدار فینال فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا انداخت:« رم مثل اینتر در دیدار فینال فصل گذشته بازی کرد و من اصلا این سبک بازی را نمی پسندم. شاید شما دوست داشته باشید این سبک فوتبال را تماشا کنید که 10 نفر دنبال توپ می دوند ولی من اصلا این شیوه را دوست ندارم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رانیری نگران شکست مقابل بایرن نیست

سایت گل- کلودیو رانیری ، مربی باشگاه رم ،به رغم شکست 0-2 تیمش مقابل بایرن در اولین دیدارشان در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که با خوش بینی به قضیه نگاه می کند.

ایتالیایی ها در غیاب فرانک ریبری که به دلیل محرومیت و در نبود روبن به دلیل مصدومیت نتوانستند مقابل بایرن خودی نشان دهند و این در حالی بود که بایرن هم آن طراوت و شادابی همیشگی را در غیاب ستاره هایش نداشت.

البته توماس مولر و میروسلاو کلوزه در نیمه دوم دیدار، دو گل ارزشمند را برای باواریایی ها به ثمر رساندند تا شاگردان رانیری بدون کسب امتیازی از اولین دیدارشان، از زمین خارج شوند.

رانیری در صحبتهایی به رای سپورت گفت:« تاسف آور است، چرا که به محض آنکه ما اندکی از راندمان بازی مان کاستیم، بایرنی ها توانستند بر ما غلبه کنند.آنها فقط دو یا سه شوت به سمت دروازه ما روانه کردند و پس از آن مولر برای بایرن به گل رسید. تاسف آور است چون ما خوب بازی کردیم»

مربی نایب قهرمان فصل گذشته رقابتهای سری آ ادامه داد:« در هر صورت از عملکرد تیمم و مارکو بوریه لو راضی هستم. شروع بدی بود و ما بار دیگر چهارشنبه شب شاهد آن بودیم. ما باید مثبت اندیش باشیم و همه چیز را از صفر شروع کنیم؛ نتیجه بازی، تلاش ما را نشان نمی دهد.»

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تمجید آنچلوتی از عملکرد آنلکا در دیدار مقابل ژیلینا

سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی زبان به تمجید از نیکلا آنلکا، گلزن فرانسوی تیمش گشود. آنلکا دو گل از چهار گل تیمش در دیدار با تیم ژیلینای اسلوواکی را به ثمر رساند.

در پایان این دیدار کارلو آنچلوتی به اسکای سپورتس گفت:« آنلکا فوق العاده بود و عملکردی فوق العاده را به نمایش گذاشت. همه ما بسیار خوشحال هستیم وقتی 0-3 از حریف پیش هستی، بسیار مهم است که بتوانی کنترل بازی را به دست بگیری و این همان کاری بود که ما انجام دادیم.ما جایگاه های خودمان را می دانستیم و با بهره گیری از ضد حملات خود را به دروازه حریف رساندیم، چرا که می دانیم که آنها دوست دارند بازیکنان را رو به جلو بیاورند.»

آنچلوتی ادامه داد:« از شیوه شروع بازی بسیار خوشحال و راضی بودم . ما به نحوی حمله می کردیم که از سرعت مهاجمانمان در ضد جملات بهره ببریم. پیروزی برای ما بسیار مهم بود. در حال حاضر شرایط خیلی خوبی داریم. رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را خیلی خوب شروع کرده ایم.»

پس از سالها ناکامی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، آنچلوتی معتقد است که تیمش امسال می تواند شانس خوبی در اروپا داشته باشد و در این رابطه گفت:« چلسی رو به جلو حرکت می کند. جو خوبی حاکم است. ما رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را به خوبی آغاز کردیم»
    فرانک لمپارد در دیدار چهارشنبه شب تیمش غایب بود ولی آنچلوتی امیدوار است که این ستاره بتواند در دیدار روز یکشنبه تیمش مقابل بلکپول به میدان برود.

کد:
    الگری، تحت تاثیر صبر میلان مقابل اوسر

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان در صحبتهایی زبان به تمجید از صبر بازیکنان تیمش در دیدار مقابل اوسر که با برتری 0-2 روسونری مقابل اوسر پایان یافت، پرداخته است.

الگری همچنین از تلاش فراوان کوین پرینس بواتنگ ابراز رضایت کرد.

الگری در صحبتهایی که در اسکای منتشر شد، گفت:« من صبوری که بازیکنانم به کار گرفتند را پسندیدم. آنها به تحت فشار قراردادن تیم حریف ادامه دادند و راه حلهای خوبی برای خط حمله داشتیم.خوشبختانه گلها هم از راه رسیدند و ما را از حریف پیش انداختند و از آن زمان به بعد، تیم ما بازی بهتری را به نمایش گذاشت.هرچند که تیم در دقایق پایانی می توانست به مراتب بهتر از اینها عمل کند.»

مربی توانای روسونری در ادامه با تمجید از کوین پرینس بواتنگ گفت:« بواتنگ بازیکنی است که به ما قدرت و نیرو می دهد. او جوان است و بازیکن خوبی برای ماست. باید بگویم که هنوز در رختکن تیم کارهای زیادی برای انجام دادن داریم و این تازه شروع راه است.اگر بتوانیم به صورت فشرده این مسئولیتها را انجام دهیم، از برتری خاصی برخوردار خواهیم شد و خواهیم توانست تا رو به جلو حرکت کنیم.»

کد:

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

مارتین یول:با تماشای بازی احساس عجز و ناتوانی می کردم

سایت گل- مارتین یول، مربی باشگاه آژاکس آمستردام پس از شکست 0-2 تیمش مقابل رئال مادرید در اولین دیدار مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، در نهایت مجبور شد تا اعتراف کند که تیمش قادر به مصاف با تیمهایی مثل رئال مادرید نیست.

به رغم آنکه آژاکس در این دیدار تنها 2 گل دریافت کرد، ولی این تیم هلندی به شدت از سوی کهکشانی ها تحقیر شد و البته این درخشش مارتین استکلنبرگ بود که باعث شد آژاکس گلهای بیشتری دریافت نکند. چرا که مادریدی ها 35 شوت به سمت دروازه تیم میهمان داشتند.

یول در پایان این دیدار گفت:« ما مقابل تیمی باتجربه تن به شکست دادیم که به خوبی می داند چطور دفاع کرده و چطور فوتبال بازی کند. ما مشکلات فیزیکی متعددی داشتیم و آنها به ما اجازه ندادند تا فوتبال خاص خودمان را به نمایش بگذاریم. رئالی ها خیلی خوب بازی کردند.»

مربی تیم هلندی ادامه داد:« در نیمه اول می توانستیم فضاهای خالی در خط حمله رئال را پر کنیم ولی بعد از آن، آنها در خط میانی نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشته و از نظر تکنیکی و فیزیکی از ما پیشی گرفتند. در نیمه دوم هم سعی می کردیم که فاصله را کمتر کنیم.»

یول در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« ما تیم باکیفیتی داریم ولی روز چهارشنبه مغلوب رئال شدیم، چون تجربه کمتری در مقایسه با آنها داریم. امروز ما با 13 بازیکن از تیمهای پایه ای مان بازی کردیم. پول در دنیای فوتبال خیلی مهم است و برای آژاکس خیلی سخت است تا یک بار دیگر میان برترین ها بازگردد. من احساس عجز کردم، چون در تمام طول بازی، رئال از ما برتر بود و کنترل بازی را در دست داشت.»

کد:
    Last edited by Ezel; 16-09-2010 at 11:23.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

وای چه بازی کرد دیشب رئال
    مارسلو و اوزیل فوق العاده بودن ..
    من فقط نمیدونم آژاکس ضعیف بود یا رئال زیادی خوب بازی کرد : )
    ولی خوب باید 10-0 میبردیم !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال گل نزن کم داشت دی ماریا هم اضافه شد بهشون

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

تبريك به بايرني ها..

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

رئال گل نزن کم داشت دی ماریا هم اضافه شد بهشون
    من که واقعا با بازیش حال کردم ! فرار های عالی داشت . یه صحنه هم روش پنالتی شد داور نگرفت ! ولی خوب دو

سال دیگه بازیکن بزرگی میشه ! مطمئنم !

بعد از چند وقت بالاخره از بازی رئال لذت بردم !

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فقط میشه گقت باید منتظر بازی بود...
    ولی دیشب این جواد خیابانی چقدر مضحک طرفداری بارسا رو میکرد

جوری که بازی بارسا-پاناتیناکو رو یکی از بازی ها مهم تلقی کرد
    همچنین مسی رو هم مورد لطف قرار داد و اون مدعی اول کسب بهترین گلزن کرد
    البته جوادی کارش به اینجا ختم نشد و در مورد انتقال جالب زلاتان به میلان گفت اونو از بارسا انداختن بیرون!!
    هر چه بیشتربریم جلو رئال هماهنگ ترمیشه
    این مورینیو واقعا مربیه خوبیه
    حیف که کاکا نیست
    ----
    دید نمیتونه از رئال بد بگه چسبید به بارسا دی:
    من بهتون قول میدم تا چند وقت دیگه همین جوات و سایر حزب بادیا طرفدار رئال بشن

، واقعا به حال مهاجمان و تیمی باید تاسف خورد که حتی جواتی هم بهشون تکه میندازه
    همیشه کسانی هستند که در هر حالتی به جای تشویق و امیدواری مشفول انتقاد و غر زدن و... باشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

رئال رو دست بازیکن المانیش می چرخه............

ولی جام واسه بایرنه .............

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آره سیناجون خیالت راهت از قهرمانی که قهرمانیم...
    اما بزار بقیه هم کمی خوش باشن براخودشون..
    اینقدرناامیدشون نکن دیگه...

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان رئالی تبریک در حد تیم ملی (ایران نه اسپانیا!)
    دیشب رئال فوق العاده بود و کلا خیلی زیبا بازی می کرد اوزیل و هیگواین خیلی خوب بودن(رونالدو هم تلاش می کرد خوب بازی کنه اما توپ زیاد خراب کرد)
    یه صحنه هم خیلی بد بود که معمولا تو تیم ها با بازیکنان بزرگ زیاد پیش میاد.
    اگه دقت کرده باشین دقایق 82-83 بود که هیگواین رو به دروازه بود و می تونست شوت بزنه اما شوت نزد و توپ رو فرستاد برای رونالدو که توپ از بین پای رونالدو رد شد.حدودا دو دقیقه بعدش دوباره هیگواین توپ رو گرفت و رونالدو در شرایط خیلی بهتری قرار داشت و اما این بار هیگواین دیگه بهش پاس نداد و خودش شوت زد که از بالای دروازه رفت بیرون و بعدش هم دوربین رونالدو رو نشون داد که یک خنده ی تلخ کرد که چرا هیگواین توپ رو بهش پاس نداد.(دقت کنین رونالدو فضای خیلی خوبی داشت در سمت چپ)
    درسته این اتفاق ها شاید کوچیک به نظر برسه اما اگه جلوش رو نگیرن اون وقت در بلند مدت کار دست تیم میده.
    بازم تبریک میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •