تمجید آنچلوتی از عملکرد آنلکا در دیدار مقابل ژیلینا
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی زبان به تمجید از نیکلا آنلکا، گلزن فرانسوی تیمش گشود. آنلکا دو گل از چهار گل تیمش در دیدار با تیم ژیلینای اسلوواکی را به ثمر رساند.
در پایان این دیدار کارلو آنچلوتی به اسکای سپورتس گفت:« آنلکا فوق العاده بود و عملکردی فوق العاده را به نمایش گذاشت. همه ما بسیار خوشحال هستیم وقتی 0-3 از حریف پیش هستی، بسیار مهم است که بتوانی کنترل بازی را به دست بگیری و این همان کاری بود که ما انجام دادیم.ما جایگاه های خودمان را می دانستیم و با بهره گیری از ضد حملات خود را به دروازه حریف رساندیم، چرا که می دانیم که آنها دوست دارند بازیکنان را رو به جلو بیاورند.»
آنچلوتی ادامه داد:« از شیوه شروع بازی بسیار خوشحال و راضی بودم . ما به نحوی حمله می کردیم که از سرعت مهاجمانمان در ضد جملات بهره ببریم. پیروزی برای ما بسیار مهم بود. در حال حاضر شرایط خیلی خوبی داریم. رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را خیلی خوب شروع کرده ایم.»
پس از سالها ناکامی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، آنچلوتی معتقد است که تیمش امسال می تواند شانس خوبی در اروپا داشته باشد و در این رابطه گفت:« چلسی رو به جلو حرکت می کند. جو خوبی حاکم است. ما رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را به خوبی آغاز کردیم»
فرانک لمپارد در دیدار چهارشنبه شب تیمش غایب بود ولی آنچلوتی امیدوار است که این ستاره بتواند در دیدار روز یکشنبه تیمش مقابل بلکپول به میدان برود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الگری، تحت تاثیر صبر میلان مقابل اوسر
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان در صحبتهایی زبان به تمجید از صبر بازیکنان تیمش در دیدار مقابل اوسر که با برتری 0-2 روسونری مقابل اوسر پایان یافت، پرداخته است.
الگری همچنین از تلاش فراوان کوین پرینس بواتنگ ابراز رضایت کرد.
الگری در صحبتهایی که در اسکای منتشر شد، گفت:« من صبوری که بازیکنانم به کار گرفتند را پسندیدم. آنها به تحت فشار قراردادن تیم حریف ادامه دادند و راه حلهای خوبی برای خط حمله داشتیم.خوشبختانه گلها هم از راه رسیدند و ما را از حریف پیش انداختند و از آن زمان به بعد، تیم ما بازی بهتری را به نمایش گذاشت.هرچند که تیم در دقایق پایانی می توانست به مراتب بهتر از اینها عمل کند.»
مربی توانای روسونری در ادامه با تمجید از کوین پرینس بواتنگ گفت:« بواتنگ بازیکنی است که به ما قدرت و نیرو می دهد. او جوان است و بازیکن خوبی برای ماست. باید بگویم که هنوز در رختکن تیم کارهای زیادی برای انجام دادن داریم و این تازه شروع راه است.اگر بتوانیم به صورت فشرده این مسئولیتها را انجام دهیم، از برتری خاصی برخوردار خواهیم شد و خواهیم توانست تا رو به جلو حرکت کنیم.»
کد:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
مارتین یول:با تماشای بازی احساس عجز و ناتوانی می کردم
سایت گل- مارتین یول، مربی باشگاه آژاکس آمستردام پس از شکست 0-2 تیمش مقابل رئال مادرید در اولین دیدار مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، در نهایت مجبور شد تا اعتراف کند که تیمش قادر به مصاف با تیمهایی مثل رئال مادرید نیست.
به رغم آنکه آژاکس در این دیدار تنها 2 گل دریافت کرد، ولی این تیم هلندی به شدت از سوی کهکشانی ها تحقیر شد و البته این درخشش مارتین استکلنبرگ بود که باعث شد آژاکس گلهای بیشتری دریافت نکند. چرا که مادریدی ها 35 شوت به سمت دروازه تیم میهمان داشتند.
یول در پایان این دیدار گفت:« ما مقابل تیمی باتجربه تن به شکست دادیم که به خوبی می داند چطور دفاع کرده و چطور فوتبال بازی کند. ما مشکلات فیزیکی متعددی داشتیم و آنها به ما اجازه ندادند تا فوتبال خاص خودمان را به نمایش بگذاریم. رئالی ها خیلی خوب بازی کردند.»
مربی تیم هلندی ادامه داد:« در نیمه اول می توانستیم فضاهای خالی در خط حمله رئال را پر کنیم ولی بعد از آن، آنها در خط میانی نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشته و از نظر تکنیکی و فیزیکی از ما پیشی گرفتند. در نیمه دوم هم سعی می کردیم که فاصله را کمتر کنیم.»
یول در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« ما تیم باکیفیتی داریم ولی روز چهارشنبه مغلوب رئال شدیم، چون تجربه کمتری در مقایسه با آنها داریم. امروز ما با 13 بازیکن از تیمهای پایه ای مان بازی کردیم. پول در دنیای فوتبال خیلی مهم است و برای آژاکس خیلی سخت است تا یک بار دیگر میان برترین ها بازگردد. من احساس عجز کردم، چون در تمام طول بازی، رئال از ما برتر بود و کنترل بازی را در دست داشت.»
کد: