خوب حالا دوستان بگند مي تونم شبانه قبول شم يا نه؟
(21000 منطقه2 شبنه مهندسي قبول ميشم غير از شهرهاي جنوب؟من خراسان رضوي هستم)
خوب حالا دوستان بگند مي تونم شبانه قبول شم يا نه؟
(21000 منطقه2 شبنه مهندسي قبول ميشم غير از شهرهاي جنوب؟من خراسان رضوي هستم)
Last edited by salar_aziz; 07-08-2010 at 02:11.
از رشت منظورتون دانشگاه گیلانه دیگه؟
توی دانشگاه گیلان مکانیک تقریبا قوی ترین رشته ست.که رتبه های زیر 2-3000 هم میگیره.
ولی برق و به خصوص کامپیوترش زیاد قوی نیس.رتبه های بالا رو هم میگیره.
سلام دوستان
مثل اینکه تو دفترچه گرایش های مهندسی شیمی رو برداشتن !!!!الان چی میشه ؟مثلا صنایع غذایی با پالایش و نفت یکی می شه ؟؟!!
منی که مهندسی شیمی رو فقط واسه گرایشهای پالایش و طراحی فرآیند نفت می خوام باید پی کار کنم؟
ادیت شد !!!!
Last edited by parya220; 07-08-2010 at 00:48.
با سلام
یه مسئله ای منو گیج کرده ، اینکه تو انتخاب رشته های نیمه متمرکز اولویت معنا داره ؟؟؟
یعنی مثلا انتخاب اول نیمه متمرکز و انتخاب های بعدی متمرکز باشه اگه تو انتخاب ول قبول شی دیگه انتخاب های بعدی ( متمرکز ) قبول نمیشی ؟؟؟
تورو خدا یکی جواب سوالای منم بده !
سلام. با رتبه 1100 (منطقه سه هستم) ميتونم زيست مولكولى، تغذيه، شيمى و اينجور چيزا تهران قبول بشم ديگه؟ آخه توى سايت گزينه دو كنار صفحه اونجا كه كارنامه پارساليا رو گذاشته، منطقه سه ها رو نگاه ميكردم، با رتبه هاى بين 1000 تا 2000 تهران اين رشته ها رو قبول شدن. منم امسال ميتونم قبول شم اين رشته ها رو تهران؟
بچه ها من به یه مشکلی خوردم. رتبه من 2135منطقه2 هست. دیروز به اصرار دوستام انتخاب رشته سازمان سنجش رو انجام دادم ولی بهترین رشته ای که واسم زد دامپزشکی شبانه زابل بوددر صورتی که توی یادگار ماندگار این رشته رو با رتبه 17هزار اوردن!!!
بقیه رشته هایی که معرفی کرده بود اونقدر عجیب و غریب بود که راحت بخوام بگم پارسال با رتبه 30 هزارم اورده بودنشون
در صورتی که هم قلم چی هم یادگار ماندگار هم گزینه 2 رشته های دارو و دندون واسم میارن!!
حالا سوال من اینه که مشکل چیه؟انتخاب رشته سنجش مشکل داره یا بقیشون؟!واقعا جا خوردم
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
برو به سایت پایینی یادگار ماندگار رو دانلود کن چک کن ببین اوضاع چطوره![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عمو سينا اصلا سنجشو بيخيال شو!سنجش ميخواد بعدا حرف و حديثي به وجود نياد كه يه رشته پيشنهاد بده و طرف قبول نشه! واسه همين كف رو در نظر ميگيره.
براي انتخاب هاي اخرت ميتوني از رشته هايي كه سنجش داده استفده كني!
ببخشید این دانشگاه تربیت معلم تهران سراسریه یا فقط میگن معلمی.
تا چند میگیره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)