تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 449 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان من واقعا سرعت سيستمم خيلي كم شده همين comodo وقتي كليك راست ميكنم يه فايلي رو باهاش اسكن كنم 10 دقيقه بعد از كليك كردن من شروع ميكنه به اسكن كلا سيستم كند شده

مشخصات سیستم شما چیه؟ اینطور که تعریف میکنید اصلا طبیعی نیست.

من کمودو رو روی نت بوک یعنی مینی لپ تاپ ها با رم 512 مگابایت و سی پی یوی 1.60 گیگاهرتز نصب کردم و سرعت رو کم نکرده.
    هر چند که AVast هم آنتی ویروس بسیار سبکی برای این سیستم هاست اما من الان که کمودو رو باهاش عوض کردم احساس میکنم کمودو کمتر سرعت سیستم رو میگیره و اواست تاثیر بیشتر داشت.

اگر سخت افزار سیستمتون مناسبه و مشکلی نمیبینید, کم بودن سرعت ممکنه یا به خاطر آلوده شدن سیستمتون باشه که اونم اگر کمودو را از اول فرمت شدن سیستمتون استفاده کردید بعید میدونم مگر اینکه از کمودو بعد از آلوده شدن استفاده کرده باشید.

یا اینکه مشکل درگیر شدن برنامه ها رو دارید.

برای اینکه بدونیم مشکل از سیستم شماست یا از کمودو فایل زیر رو دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اجرا کردنش I Agree را برای قبول کردن شرایط بزنید. اگر از طرف فایروال پیغامی جهت وصل شدن این برنامه به اینترنت در یافت کردید بهش اجازه بدید.

بعد از اجرا کردنش, حتما به اینترنت وصل باشید و بدون اینکه به تنظیماتش کاری داشته باشید روی Create Report کلیک کنید و چند دقیقه صبر کنید تا اسکنش تموم بشه.

بعد از تموم شدن اسکن یک صفحۀ اینترنتی براتون مثل عکس زیر باز میشه.

لینکی که در قسمت Congratulations وجود داره و با فلش قرمز هم مشخص کردم را کپی کنید و در پست بعدیتون اونو اینجا بزارید تا بررسی بشه.

2. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مشخصات سيستمم ايناست
    cpu :amd athlon 3000
    main board : abit kn8 ultra
    vga : nvidia geforce7300
    ram :1GB
    اينم اون لينكي كه خواسته بودين
    کد:

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مشخصات سيستمم ايناست
    cpu :amd athlon 3000
    main board : abit kn8 ultra
    vga : nvidia geforce7300
    ram :1GB
    اينم اون لينكي كه خواسته بودين
    کد:
    این کارها رو بکنید و نتیجه رو اعلام کنید.

فایل زیر را دانلود کنید.

CCleaner Free

کد:
    بعد اون رو نصب کنید اما موقع نصب حتما دقت کنید که تیک قسمت هایی را که مربوط به Yahoo میشه را بردارید تا نصب نشند.

بعد برید به مسیر Option >> Advanced و اونجا تیک قسمت Only delete files in windows temp folders older than 24 hours را بردارید.

بعد برید به قسمت Cleaner و تب Applications را باز کنید. اونجا قسمت Cookies ها را برای Opera تیک بزنید و از گوشۀ سمت راست پایین بعد از بستن همۀ برنامه های اجرایی Run Cleaner را بزنید.

این کار را برای فایرفاکس هم انجام بدید.

حالا Internet Download Manager را باز کنید و قسمت Options برید به سربرگ General و تیک قسمت شمارۀ 1 را حتما بردارید. اگر از IE استفاده نمیکنید پیشنهاد میکنم تیک قسمت شمارۀ 2 را هم بردارید و بعد OK کنید.

این کار را برای Yahoo Messenger هم انجام دهید چون لازم نیست با ویندوز شما موقع استارت اجرا بشه. برای این کار باید وارد تنظیمات Yahoo Messneger بشید و در آنجا هم برید به General. از روشهای دیگه برای برداشتن یاهو مستجر از استارت آپ استفاده نکنید و فقط از طریق خود برنامۀ یاهو این کار را انجام بدید.

حالا Control Panel را باز کنید و برید به مسیر Administrative Tools >> Services و در اونجا Windows Search را پیدا کنید... دو بار روشون کلیک کنید تا پنجرۀ زیر براتون باز بشه و بعد اونو مثل عکس زیر روی Disable قرار بدید و Apply و بعد OK کنید.

حالا دوباره CCleaner را باز کنید... برید به قسمت Tools و بعد StartUp در اونجا Adobe Reader Speed Launcher را که در مسیر F:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe قرار داره را اول انتخاب کنید و بعد از سمت راست Delete را بزنید.

بعد از داخل CCleaner برید به قسمت Registry و Scan for issues را بزنید. بعد از اینکه اسکنش تموم شد Fix selected issues را بزنید. یک پنجره براتون باز میشه اون رو NO بزنید و بعد Fix all Selected issues را کلیک کنید.

بعد بصورت دستی برو به مسیر زیر:

C:\Users\hero\AppData\Local\Temp

و فایل های NEventMessages.dll و _is248.exe و _isF2F6.exe رو پاک کن.

و بعد در مسیر
    C:\Windows\Temp\_avast5_ پوشۀ Avast را هم پاک کن.

حالا روی درایو C کلیک راست کنید و Properties را بزنید. برید به سربرگ Tools و در اونجا Defragment Now را بزنید.

این کار را برای همۀ پارتیشن هایی که دارید انجام بدید.

بعد کمودو را باز کنید و برید به مسیر Antivirus >> Scanner Settings در اونجا برید به سربرگ Manual Scanning و اگر Enable Cloud Scanning انتخاب شده تیکش را بردارید و سیستم خودتون رو یکبار ریستارت کنید.

در ضمن سعی کنید MalwareBytes AntiMalware را هم دانلود کنید و بعد از آپدیت کردن سیستموتن رو فول اسکن کنید چون من این برنامه رو در سیستم شما نمیبینم. همچنین بایوس سیستمتون هم از سال 2006 به اینطرف آپدیت نشده. اگر مشکلی ندارید بهش دست نزنید اما بهتره با مراجعه به قسمت سخت افزار و بایوس در فکر آپدیت کردن بایوستون هم باشید.

MalwareBytes AntiMalware

کد:
    Last edited by M E H R A N; 17-10-2010 at 19:41.

5. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تشكر از شما جناب mehran مشكل رو حل كردم از جاي ديگه بود در ضمن من سيستم رو قبلا دفراگ كرده بودم (اينكه ميگم قبلا يعني تو هفته قبل ) همچنين سيستم رو با برنامه super cleaner پاك كرده بودم (تقريبا هر 2 هفته)
    ولي بازم ممنون از كمك بي دريغتون

7. 2 کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من دیروز CIS رو به همراه آپدیتش دانلود و نصب کردم اون تنظیماتی رو که نوشته بودید برای این برنامه انجام دادم حالا دو سه تا مشکل اساسی دارم
    1. وقتی فایروال فعاله هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم روی Safe Mode هم رفتم، نشد. مجبور شدم فایروال رو غیر فعال کنم. بعضی وقتا که فایروال هم غیرفعاله بازم نمیتونم سایتی رو باز کنم!
    توی تنظیمات APP Rules فایرفاکس رو به عنوان یه مرورگر معرفی کردم
    البته ناگفته نمونه، چند روز پیش هم که Outpost رو نصب کردم اینجوری بود یعنی خیلی از سایتها باز نمی شد

2. آپدیت برنامه کار نمیکنه الان 5 دقیقه است که هیچی دانلود نکرده

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    من دیروز CIS رو به همراه آپدیتش دانلود و نصب کردم اون تنظیماتی رو که نوشته بودید برای این برنامه انجام دادم حالا دو سه تا مشکل اساسی دارم
    1. وقتی فایروال فعاله هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم روی Safe Mode هم رفتم، نشد. مجبور شدم فایروال رو غیر فعال کنم. بعضی وقتا که فایروال هم غیرفعاله بازم نمیتونم سایتی رو باز کنم!
    توی تنظیمات APP Rules فایرفاکس رو به عنوان یه مرورگر معرفی کردم
    البته ناگفته نمونه، چند روز پیش هم که Outpost رو نصب کردم اینجوری بود یعنی خیلی از سایتها باز نمی شد
    2. آپدیت برنامه کار نمیکنه الان 5 دقیقه است که هیچی دانلود نکرده
    بعضی وقتها اینطور میشه.

مراحل زیر رو انجام بدین:

ابتدا روی آیکون comodo کلیک راست کرده و برنامه را خارج کنید.

سپس comodo رو از کنترل پنل ریمو کنید.

سیستم رو ریست کنید.

وقتی ویندوز بالا اومد به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.

حالا یک بار دیگه comodo رو نصب کنید.

نتیجه رو بگید.

موفق باشید.

10. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستش الان هم فایروال ویندوز غیرفعاله
    من همیشه بعد از نصب ویندوز کل قسمت های سکیوریتی ویندوز مثل آپدیت و تشخیص انتی ویروس و فایروال رو غیر فعال میکنم
    باشه، برنامه رو پاک میکنم از اول نصب میکنم فردا صبح جوابش رو میدم
    ممنون

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

راستش الان هم فایروال ویندوز غیرفعاله
    من همیشه بعد از نصب ویندوز کل قسمت های سکیوریتی ویندوز مثل آپدیت و تشخیص انتی ویروس و فایروال رو غیر فعال میکنم
    باشه، برنامه رو پاک میکنم از اول نصب میکنم فردا صبح جوابش رو میدم
    ممنون
    وقتی برنامه های امنیتی رو پاک میکنید فایروال ویندوز خود به خود روشن میشه. پس دقت کنید که خاموش کنید.

موفق باشید.

13. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با وجود این که سیستم من رمش نیم گیگه!!! و cpu من از نوع celeron هست،ولی حتی روی نیم درصد کارایی سیستم من هم اثرمحسوسی ندارد،
    تنها از 5مگابایت رم من استفاده می کند و 27 پروسه که حدود 8درصد می شود در cpu پردازش می کند،که این رقم ها کاملا قابل چشم پوشی هستند،
    ولی در قبال این ها به من امنیت بالای 99 درصد و حس اطمینان در فضای سایبر می دهد،که کمتر کاربری این حس را دارد،

تصمیم دارم به زودی از ویندوزxp به لینوکس اوبونتو کوچ کنم،ولی به دلیل عدم عرضه برنامه فتوشاپ روی لینوکس این تصمیمم تقریبا منتفی است!!!
    Last edited by santamove; 18-10-2010 at 10:36.

15. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    قصد عوض کردن ویندوز رو دارم.
    برای این که دوباره آپدیت را انجام ندهم چه کار کنم؟؟؟
    برای این که دو باره نیازی به فول اسکن نباشه چی کار کنم؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •