تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 194 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو ایران که فعال نیست اینکه ای پی فرانسه دارین رو نمیدونم ولی شاید چون میدونه local set تتون ماله ایران یا مالزیه غیرفعاله....

اره پول رو که دم در میدی میگیری توضیحاتش در مورد کابل هم درسته ولی خوب شاید جنسش بیخوده شایدیم 60000 تومنه
    چه خبره بابا من یکی از دوستام تو بازار تهرانه بهش گفتم امارش رو واسم در بیاره چیزی دستگیرم شد بهت میگم!
    کلا ببینم تو بازار چه مدلی هست چی بهتره و اینا اخه میگفت نمایندگی پاناسونیک وارد کرده این سری hdmi رو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

راستی تو سایت Playstation نوشته PS3 میتونه با HDMI 1.3 تصویر 3D بده نظرتون راجبش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=pandora tomorro;5676763]تو ایران که فعال نیست اینکه ای پی فرانسه دارین رو نمیدونم ولی شاید چون میدونه local set تتون ماله ایران یا مالزیه غیرفعاله....

یعنی الاا راهی نیست?! چه باید کرد.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

پس اگر عملا اینترنت غیر فعال هست به قول علی دایی به قولی ببخشید غلط می کنند الکی تو سایتش یا تبلیغاتش فقط تبلیغ دروغ میکنن

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تو ایران که فعال نیست اینکه ای پی فرانسه دارین رو نمیدونم ولی شاید چون میدونه local set تتون ماله ایران یا مالزیه غیرفعاله....

چه خبره بابا من یکی از دوستام تو بازار تهرانه بهش گفتم امارش رو واسم در بیاره چیزی دستگیرم شد بهت میگم!
    کلا ببینم تو بازار چه مدلی هست چی بهتره و اینا اخه میگفت نمایندگی پاناسونیک وارد کرده این سری hdmi رو!
    من که کل توپخونه رو گشتم پیدا نکردم چیزی اکثرا نمیدونن کابل hdmi اصلا ورژن داره
    کابل های سونی میگن خوبه daiyo هم خوبه ولی از اینا من فقط 1.3ش رو دیدم اینم یه سایت دیگه که کابل ورژن 1.4 میفروش این یکی میده 4500 تومن
    ارزونی بیداد میکنه اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس اگر عملا اینترنت غیر فعال هست به قول علی دایی به قولی ببخشید غلط می کنند الکی تو سایتش یا تبلیغاتش فقط تبلیغ دروغ میکنن
    این مربوط به c8000 که تو قسمت مشخصات زده نداره

Last edited by qazplm; 07-12-2010 at 15:37.

6. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

خواهش میکنم

کنترلش لمسی نیست! ولی دکمه ای هم نیست به طور کامل! چطور بگم یه چیزی ما بینش هست ولی واقعا خوبه و مشکلی نداره...
    تنظیماتش رو دیدم تو قسمت تیونرش گزینه ای نبود که انتخاب کنم یعنی اصلا خاموش بود اون گزینش و ثابت و غیر قابل تغییر! نمیدونم والا شاید با اپدیتش درست بشه!
    تا جایی که میدونم این تلوزیون چه از نمایندگی بگیری چه از همین بانه و جوانرود و... منوهاش زبان فارسی نداره! دقیق مطمئن نیستم فکر میکنم t_tanhayam بتونه بهتر کمک کنه در این زمینه! در هر صورت زبان فارسی واسه چته انگلیسی به این خوبی خز نکن تی وی رو منوهاش کاملا اسونه و پیچیدگی نداره...
    تلتکس رو هنوز نتونستن ببینم چون آنتن نداریم هنوز و تی وی ایران رو نگرفتم ولی ربطی نداره که! تلتکس مشکلی نیست تا جایی که میدونم مثل یه حالت عکسه تا نوشته! ولی بالا توضیح دادم هیچ گونه مشکلی با زیرنویس فارسی SRT نداره و به راحتی اجرا میشه تو عکس ها هم مشخصه !
    در مورد صدا نه من با سینما تستش نکردم با همون اسپیکرهای خودش تست کردم و مطمئن باش عالیه اسپیکرهاش ! همچین انتظاری از اسپیکرهاش نداشتم ولی واقعا منو راضی کرد...
    نه متاسفانه هنوز وقت نکردم با اینترنت تی ویش ور برم!
    با سلام
    آقا مبارکتون باشه ایشاله مدتهای زیاد و بدون احتیاج به گارانتی !!! براتون بدرخشه
    عزیز جان ؛یکی میگه وحشتناک و یکیم در میاد بهش میگه : خره نگو وحشتناک....
    میشه لطف کنی و یکی دوتا تصویر واضح از کنترل این بزرگوار از یکی دو زاویه مختلف بذاری ماهم حالشو ببریم؟
    آخه اینتر نت من در پیتی و دیال آپه زیاد نمیشه باهاش تو سایتهای پر تصویر چرخید
    ضمنا این کنترلم بک لایت داره؟
    مدل تلویزیونتون C8000 بودش دیگه نه؟
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

10

دوست عزیز اکثر این سایت ها که با این تلویزیون میشه بهش وصل شد فیلتره یا برعکس ای پی ایران رو از اونور بستن ربطی به منطقه ایران و این حرف ها نداره شما برای این که بتونی از اینترنت استفاده کنی باید --- بگیری
    با سلام
    آقا ما نفهمیدیم منظورتون از این سه نقطه چی بود : " ....باید--- بگیری... "
    میشه یه توضیح کوچولو بدین؟ بجای سه نقطه هم میتونین کلمه خاص رو جدا جدا بنویسین مثل این :
    م.ا.ه.و.ا.ر.ه
    ارادت :
    ناصر

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    آقا مبارکتون باشه ایشاله مدتهای زیاد و بدون احتیاج به گارانتی !!! براتون بدرخشه
    عزیز جان ؛یکی میگه وحشتناک و یکیم در میاد بهش میگه : خره نگو وحشتناک....
    میشه لطف کنی و یکی دوتا تصویر واضح از کنترل این بزرگوار از یکی دو زاویه مختلف بذاری ماهم حالشو ببریم؟
    آخه اینتر نت من در پیتی و دیال آپه زیاد نمیشه باهاش تو سایتهای پر تصویر چرخید
    ضمنا این کنترلم بک لایت داره؟
    مدل تلویزیونتون C8000 بودش دیگه نه؟
    ارادت :
    ناصر
    انشالله
    نه بابا اصلا وحشتناک نیست ! 1 ساعت پاش باشی عادت میکنی
    تو همین پستی که نقل قول کردی عکس گزاشتم که مگه ندیدی؟!
    اینم یه عکس خوب:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهه کنترل باکلاسه
    نمیدونم منظورتون از بک لایت چیه! یعنی همون چراغ پشت دکمه ها ؟! اره داره ! دکمه ی سمت راست بالا رو بزنی روشن میشه...

آقا ما نفهمیدیم منظورتون از این سه نقطه چی بود : " ....باید--- بگیری... "
    میشه یه توضیح کوچولو بدین؟ بجای سه نقطه هم میتونین کلمه خاص رو جدا جدا بنویسین مثل این :
    م.ا.ه.و.ا.ر.ه
    v.p.n

10. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام من که نتونستم با ps3 سه بعدی ببينم از رو کنترل tv کليد 3d رو ميزنم 3 تا گزينه مياد که يکيش 2 بعدی رو به 3 بعدی تبديل ميکنه که هيچ

ميمونه 2 تای ديگه که ازعکسشم معلوم بود هر دو تصوير رو دو تا ميکرد يکی بالا و پايين ميشد يکی از چاپ و راست عينک هم خودش روشن ميشه ولی فرقی نميکنه با عينک بی عينک تصوير 2 تا هستش
    راجب به کابل 4.1 جمهوری حتماً پيدا ميشه

راستی ps3 فقط تو ورجن 3.50 3d رو ساپورت ميکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ببخشين من گوشی سامسونگ i8910 omina hd
    دارم تو تبليغات گوشی مياد از طريق سيستم dlen اگه اشتباه نکرده باشم بدون سيم فيلم باهاش ميبينه

من هر کاری کردم نشد کسی اطلاعاتی نداره در اين مورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •