من 512 دارم و فعلاً ازش خیلی راضیم.
دانلودم هم میانگین 60 هست در شبانه روز.
من 512 دارم و فعلاً ازش خیلی راضیم.
دانلودم هم میانگین 60 هست در شبانه روز.
دوستان مثل اینکه سایت مخابرات کرمانشاه خرابه ....واسه من سه چهار روزه که بالا نمیاد ....اگه ادرس سایت عوض شده ما رو هم مطلع کنید ادرس فعلیهست شما هم یه تست بکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز برا من هم خرابه امیدوارم زود درست بشه.
سلام به همه دوستان برید 512 حسابگر بگیرید من الان 2 ماهه که 512 حجمی حسابگر دارم و سرعت دانلودم 230 هستش خیلی علیه هر گیگ اضافه هم که بگیری 3500 پولش میشه خیلی هم از این مخابرات بهتره پشتیبانی هم همه روزه تا 12 شب داره دیگه چی از این بهتر میخواین
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
من تست سرعت بلد نیستم بگید چجوری هست تا یه تست براتون بزارم
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
وانیش تو از کجا اینترنت گرفتی
دوستان اینترنتم قطعه
احتمال دادم که شاید قرار دادم تموم شده رفتم پول ریختم حساب مخابرات ولی هنوزم قطعه ؟
کسی مرکز ولیعصر هست اعلام وضعیت کنه؟
این صفحهبرام لود نمی شه ببینم وضعیت اکانتم چیه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چیش قطعه ؟
چراغ ADSL خاموشه ؟ یا Internet ؟ ( یا همون ACT )
این آخرین شاهکار مخابراته!!
من الان خودم با اینترنت گوشیم آن شدم!
روز دوشنبه رفتم شارژکردم و فیش رو تحویل دادم.... چهارشنبه رفتم پیگیری کردم که چرا قطعه؟ گفتن کارمندی که پروفایلتون پیششه رفته مرخصی!!!!پنج شنبه و جمعه هم نیستیم... شنبه سعی میکنیم وصل کنیم!
نتیجه اخلاقی:
یک هفته قبل از تموم شدن اکانت برید دنبال شارژ تا دچار قطعی نشید!
سلام دوستان.
آره منم همين مشكل رو داشتم!!
البته براي من بعد از 24 ساعت وصل كردن!
حالا تصميم گرفتم 2روز قبل از تموم شدن شارژم ، برم سرويسم رو شارژ كنم كه واسم مشكلي پيش نياد!
هميشه موفق و پيروز باشيد.
سلام
قرار دادم تموم شده بود
یه چیزی رو متوجه شدم مگه مدت قرار داد نباید سی روز باشه؟؟؟ اینا 29 روز حساب می کنن!!!!!
صبح که پولو ریختم حساب تا ساعت 2 منتظر بودم وصل نشد رفتم مخابرات یارو می گفت درخواست شما رو برای مرکز دیتا فکس کردیم تا 4 وصل می شه!!!!
اینا حتی سیستم شارزشون توی مرکز پیش خودشون نیست همش تو یه مرکز بیشتر بیشتر نیست پارک شیرین !!1!
خلاصه حدود ساعت 4 وصل شد
این صفحه چک کردن اکنت هم فقط با ای پی مخابرات باز می شه از بیرون نمی شه بهش دسترسی داشت!!!
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
این حرف دیگه خیلی شاهکاره
البته از این مخابراتی ها اصلا بعید نیست عمرا کار همکارشون رو انجام بدن(به نفعشونه)
اون اولین روزی که می خواستم سرویس رو وصل کنم درست ساعت 1:05 رسیدم توی امور مشترکین یارو برگه رو تحویل نمی گرفت می گفت باید قبل از یک میومدی!!!!!!!!!!!!!!! این حرفش از 100 تا فحش برای آدم بدتره حالا خودشون تا ساعت 2:30 توی مخابرات باید کار کنن یه قوانین عجیب غریبی دارن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)