سلام
علی اگه برا هیچی وقت نداری ولی حتما ماموریت های لئوناردو رو برو و تموم کن. اونا واقعا یه چیزه دیگن.
سلام
علی اگه برا هیچی وقت نداری ولی حتما ماموریت های لئوناردو رو برو و تموم کن. اونا واقعا یه چیزه دیگن.
100% تاييد ميشه!واقعا فوقلعاده بودن...
مخصوصا
محتوای مخفی: ..........
سلام
من از یه چیز این بازی بدم اومد و واقعا نمیدونم چرا بهش توجه نکردن
اینکه وسط بازی وقتی باتری دسته تموم میشه بازی به حالت pause در نمیاد و توی وسط جنگ اگه باشین تا بیاین باتری رو عوض کنین دشمنا میزنن اتزیو رو نفله میکنن!![]()
کسی این جا لایو بازی کرده این نسخه رو؟چطوریه؟
سلام
محتوای مخفی: ممکنه داستان لو بره
تو این چند روز تعطیلی وقت نشستم هرچی گنج و پر و پرچم رو از تو شهر جمع کردم.. همه ساختمونا رو هم خریدم
+
تو اون مراحل کریستیانا خیلی دلم برا اتزیو سوخت
+
مطمئنی باز نشد؟کسی اینجا تونسته لباسه رایدن رو بگیره؟
اگه کسی این لباس رو گرفته توضیح بده که چجوری گرفته من تمام virtual trainig ها رو طلا گرفتم ولی هیچی باز نشد
باید باز بشه
+
فقط یه نت کم هست که اچیو های مولتی پلیرش هم بشه گرفت... کلا این اساسین خوب اچیو میده
15%رو رفتم.میتونم سرباز جمع کنم؟
من یه دست بازی کردم خوشم نیومدکسی این جا لایو بازی کرده این نسخه رو؟چطوریه؟
باید سه دست یکی رو پیدا می کردم و می کشتمش که خیلی خیلی آسون بود
یه جوری شدم دیگه بازی نکردم
خب بازی رو 100 درصد کردیم تمام شد...
همان طو رکه مسعود گفت اون ابجکتهای قلب شکسته خیلی غم انگیز بود.
مخصوصا اخریه که دلم واس خاطر اتزیو سوخت...جان اتزیو جان...
معلوم نیست اینا اون صداهای بوس بوس رو چطوری در میارن..فکر کنید یه خانم میارن و یک اقا میزارن روبروی هم تو استدیو..
بعد میگن نور --صدا حرکت..بقیش هم که خودتون عارفین...
عزیز دل اونجا که لازم باشه خودش روی نقشه ابجکتهاشو باز میکنه...میری میبینی عده ای هستند از سربازها که15%رو رفتم.میتونم سرباز جمع کنم؟
با یک نفر درگیر شدن...میری اون یارو رو نجات میدی بعد این که کشتیشون دوباره میری پیش اون یارو و Y رو میزنی..
و اتزیو بهش میگه که بیا به جمع ما یاران پیوست ..![]()
من خودم همشون رو اساسین کردم و انگشتشون رو داغ کردم رفتیم از بلندی هم پریدن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)