خب، galaxy s از 3gs بهتره.
ولی به iphone4 نمیرسه.
در ضمن میشه دو تا از اون خیلی ایراد های iphone4 بگید ما هم مستفیض بشیم.
![]()
خب، galaxy s از 3gs بهتره.
ولی به iphone4 نمیرسه.
در ضمن میشه دو تا از اون خیلی ایراد های iphone4 بگید ما هم مستفیض بشیم.
![]()
سلام .
میشه لطف بفرمائید برتریهای i4 رو نسبت به G.S بفرمائید . البته سیستم عامل نگید که آندروئید فعلا اول راهه .
باز دوباره شروع شد!
آقا شما تو این تاپیک آندروئیی رو ول کن!
اون برای خودش تاپیک داره!برین اونجا بگین خوبه یا بده یا بهتر از آیفون 4 ه یا بدتر!
دو سوم صفحه های این تاپیک سر کل کل بر سر آندروئید و آیفون 4 نوشته شده!بسه دیگه!
مزیت هاشم تو تاپیک هست!فکر کنم دوستان گذاشتن!
با سلام
راستش اول از همه بگم که من هم خودم در ابتدا قصد خرید iphone 4 را داشتم ولی به علت مشکل آنتن از خریدش منصرف شدم. راستش یک گوشی در ابتدا باید بتونه مهمترین کار یعنی مکالمه را انجام بده.
به همین دلیل بین 3GS, GALAXY به شک افتادم. راستش از نظر سیستم عامل که مسلم است که Apple در حال حاضر از android قویتر است ولی فکر نمیکنم که بجز صفحه نمایش بهتر GALAXY چیز مهمتری داشته باشد. تازه من که یکی از دوستان آیفون نسل اول را داشته میدانم که چقدر کیفیت صفحه نمایش خوبی داره چه بررسه به 3GS یا 4 .
خودم نظرم بیشتر به 3GS استو راستی وقتی با iphone میخواهی یک فایل EXE دانلود کنی باید چیکار کنی؟
با سپاس
چیزی که استیو جابز درباره بقیه گوشی ها میگه عین واقعیته .. ما با همون Blackberry Bold امتحان کردیم و دقیقا همون اتفاق افتاد. کمی هم توی گوشیهای دیگه بگردیم اکثرا دقیقا چنین مشکلی رو دارن ..
Apple هم گیر دادن رو شروع نکرده .. تقریبا همه اون کمپانی ها توی تبلیغات یا مصاحبه ها یا Press هاشون به نوعی به این قضیه آنتن آیفون 4 تیکه انداخته بودن (RIM, NOKIA, Microsoft, HTC, ...) و خب، اپل گفت شما هم خودتون این مشکل رو دارین ! الان دارن می سوزن..
هر کدومشون اگه واقعا راست می گن و اسمارت فونهاشون اون مشکل رو ندارن، به جای اینکه بیانیه صادر کنن و جو تبلیغاتی بدن، برن از Apple شکایت کنن و تقاضای خسارت کنن برای دروغ نسبت دادن به محصولاتشون ..! هیچ کدوم نمی تونن! ... این حرف ها و این بحث ها فقط و فقط به خاطر تبلیغات ضد Apple ـه، کار دیگه ای از دستشون بر نمیاد!
درسته اینجا جاش نیست دوست عزیز. Galaxy S تاپیک داره، iPhone 3GS تاپیک داره، انجمن مشاوره هم داریم.
سوالتون رو در جای مناسب مطرح کنید تا هم زودتر به پاسختون برسید و هم باعث انحراف بقیه تاپیک ها نشید.
مقایسه دو پلتفرم بدون در نظر گرفتن سیستم عامل خنده داره ... میشه لیست کردن چهار تا عدد که همون عدد ها هم عملکرد متفاوت در سیستم عامل های متفاوت دارن.
برای بار n ام ، مشکل آنتن آیفون 4 به حدی حاد نیست که دربارش تبلیغ میشه. من الان تقریبا یک ماه هست آیفون 4 دارم، نه یک بار تماسی بهم نرسیده، نه حین یک مکالمه تماس قطع شده .. نه حتی یک بار اذیت شده باشم .. اتفاقا از نظر Reception کاملا نسبت به 3GS ام به طور محسوس بهتره. Case مجانی رو از Apple هم بگیرم هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم، چون ظاهر بی نظیر گوشی رو زشت می کنه!
درباره مقایسه 3GS و Galaxy S هم لطفا مراجعه کنید به محل مناسب. اینجا جاش نیست.
با آیفون نمی تونید فایل EXE دانلود کنید.
موفق باشید.
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. راستش همین مسائل من را تا حد زیادی گیج کرده. من خودم خیلی از iphone 4 خوشم میاد و بی صبرانه منتظر ورود گوشی اون بودم ولی این خبرها در مورد آنتن آن من را تا حد زیادی ناامید کرده و اگر بدونم که واقعا مشکل به این حادی نیست شاید نظرم عوض بشه. هر چند هنوز نسبت به iphone 4 بدگمانم و هنوز 3GS را ترجیح میدهم. فقط هم بخاطر آنتن. اگر شما در این خصوص بیشتر توضیح بدهید سپاس گذار میشم. در ضمن این مکل آنتن در هنگام کار با Wi-fi هم ایجاد مشکل میکنه؟برای بار n ام ، مشکل آنتن آیفون 4 به حدی حاد نیست که دربارش تبلیغ میشه. من الان تقریبا یک ماه هست آیفون 4 دارم، نه یک بار تماسی بهم نرسیده، نه حین یک مکالمه تماس قطع شده .. نه حتی یک بار اذیت شده باشم .. اتفاقا از نظر Reception کاملا نسبت به 3GS ام به طور محسوس بهتره. Case مجانی رو از Apple هم بگیرم هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم، چون ظاهر بی نظیر گوشی رو زشت می کنه!
با آیفون نمی تونید فایل EXE دانلود کنید.
سوال دوم اینکه هیچ راهی برای دانلود فایل EXE ( فقط دانلود و نه اجرا) در Iphone وجود نداره؟ حتی با مرورگر opera ؟ چون بعضی جاها اینترنت پر سرعت است و آدو میتونه فیلم یا نرم افزار دانلود کنه.
با سپاس
دوست من تقریبا چیزی درباره آیفون 4 نمونده که من قبلا توی این تاپیک دربارش توضیح نداده باشم!با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. راستش همین مسائل من را تا حد زیادی گیج کرده. من خودم خیلی از iphone 4 خوشم میاد و بی صبرانه منتظر ورود گوشی اون بودم ولی این خبرها در مورد آنتن آن من را تا حد زیادی ناامید کرده و اگر بدونم که واقعا مشکل به این حادی نیست شاید نظرم عوض بشه. هر چند هنوز نسبت به iphone 4 بدگمانم و هنوز 3GS را ترجیح میدهم. فقط هم بخاطر آنتن. اگر شما در این خصوص بیشتر توضیح بدهید سپاس گذار میشم. در ضمن این مکل آنتن در هنگام کار با Wi-fi هم ایجاد مشکل میکنه؟
قضیه آیفون اصلا حاد نیست، من که تا به حال کوچکترین مشکلی نداشتم.. دوستانم هم که آیفون 4 دارند نداشتند. مشکل آنتن (که من اصلا اسمش رو مشکل نمی گذارم) ربطی به Wi-Fi نداره. درباره اینکه قضیه آنتن چیه قبلا بطور کاملا مفصل در همین تاپیک و بقیه تاپیک ها توضیح دادم..
خیر راهی وجود نداره .. البته وقتی Jailbreak می کنید یک App هست برای چنین کاری، ولی فعلا خیر .سوال دوم اینکه هیچ راهی برای دانلود فایل EXE ( فقط دانلود و نه اجرا) در Iphone وجود نداره؟ حتی با مرورگر opera ؟ چون بعضی جاها اینترنت پر سرعت است و آدو میتونه فیلم یا نرم افزار دانلود کنه.
بنده خودم iphone4 رو در تهران امتحان کردم ، و هیچ گونه مشکل انتن دهی یا قطع و وصل شدن صدا پیدا نکرد.
حالا به نظر شما من به تجربه ی خودم توجه کنم یا حرف صد تا یه غاز چند تا ادم که نمی شناسم.؟!!!
فقط مشکل proximity sensor داشتن که خیلی حاد نبود ، تازه استیو گفته این موضوع هم حل می شود.
با تشکر از شمابنده خودم iphone4 رو در تهران امتحان کردم ، و هیچ گونه مشکل انتن دهی یا قطع و وصل شدن صدا پیدا نکرد
آیا حتی هنگامی هم که گوشی را به همون شیوه خاص در دست میگیرید کیفیت مکالمه شما تغییر نمیکنه؟ در اینصورت چرا اپل چنین راه حلی پیشنهاد کرده؟
در ضمن مدل آنلاک آن مشکل بلوتوث ندارد؟
موفق باشید
ببینید مشکل در محاسبات بوده ، یعنی وقتی گوشی رو میگرفتی خط های آنتن کم میشده ولی آنتن نمیپرده ، اپل آپدیت داده تا این مساله برطرف بشه ...با تشکر از شما
آیا حتی هنگامی هم که گوشی را به همون شیوه خاص در دست میگیرید کیفیت مکالمه شما تغییر نمیکنه؟ در اینصورت چرا اپل چنین راه حلی پیشنهاد کرده؟
در ضمن مدل آنلاک آن مشکل بلوتوث ندارد؟
موفق باشید
بلوتوث کلا مشکلی نیست ، لاک و آنلاک نداره در تمامی مدل ها بلوتوث همینطوری هست که با ریختن برنامه می تونید بلوتوث کنید
سیاست اپل اینطوری هست ، شما می خوای بازی و برنامه و موزیک بلوتوث کنی ؟ خب کپی رایت داره ، ممنوعه ، طرف مقابل بره سایت اپل ، اونارو بخره
Last edited by SIMON137; 19-07-2010 at 12:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)