من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم حدود 4 ماه وچیزی یادم نیست
ام تا اونجایی که یادم هست باید یه تعدای شون رو بکشی بعد خودش رد میشه البته بیشتر از نصفشون
من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم حدود 4 ماه وچیزی یادم نیست
ام تا اونجایی که یادم هست باید یه تعدای شون رو بکشی بعد خودش رد میشه البته بیشتر از نصفشون
Last edited by BRonaldo; 27-06-2007 at 01:11.
سلام عزیز
باید با چند تا از غول ها بجنگی تا یه در کنار تخته سنگه که توش الماسه ضاهر بشه
با این غول ها بجنگ
1)اون اسبه که پشتش ارابست
2)شکم ماهیه
3)اون یارو خون آشام خوش تیپه![]()
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
این ها رو بکش فکر کنم در باز بشه
خلاصه منطقش اینه که هر غولی رو که میکشی یه الماس روشن میشه تو باید اون دو تا الماس
رو که راست وسمت چپ هستن به هم وصل کنی(فکر کنم اون دو تا از همون اول روشن باشن)
من این بازی را یک بار تموم کردم و چون در آن مان از کمبوها استفاده نکردم دوباره دارم بازی میکنم![]()
![]()
![]()
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
اون مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
نوشته شده توسط faraz_n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
اون مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
###############################################3
سلام عزیز
باید با چند تا از غول ها بجنگی تا یه در کنار تخته سنگه که توش الماسه ضاهر بشه
با این غول ها بجنگ
1)اون اسبه که پشتش ارابست
2)شکم ماهیه
3)اون یارو خون آشام خوش تیپه![]()
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
این ها رو بکش فکر کنم در باز بشه
خلاصه منطقش اینه که هر غولی رو که میکشی یه الماس روشن میشه تو باید اون دو تا الماس
رو که راست وسمت چپ هستن به هم وصل کنی(فکر کنم اون دو تا از همون اول روشن باشن)
بهترين استيل برا بازيgunslinger است مطمين باش كمبو هاش بهتره!! حتما امتحان كن.
راست می گی دمت گرم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من خیلی وخته که این بازی رو تموم کردم و در مر حله ی آخر ورجیل رو شکست دادم ولی الان که با ورجیل
از اول شروع کردم توی مرحله ی 7 همون جایی که پاییه اون وسیله رو میزاری ودر آسانسور باز میشه آسانسور کار نمیکنه تا ته می رم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.کمکم کنید ممنون میشم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اقا من مرحله ي بعد از سگه هستم.ولي نميدونم چرا نميتونم برم مرحله ي بعد.اول يه الماس كه يه نيزه ي 3 سر بود
خوردم و اونو توي يك چيزي مثل قرقره كردم و به اون يه لگد زدم.بعد تكون خورد و يه قفس كه توش يه الماس بود رو
بالا برد(در قفس باز شد).بعد من اون الماس رو خوردم.اما نميدونم بايد چيكار كنم.حالا گير كردم و نميدونم بايد با
اين الماس چيكار كنم؟خواهش ميكنم كمكم كنيد.اگه توضيحات كم بود بگيد يا توضيح بيشتري بدم يا عكس
بزارم.
خيلي ممنون
ببین همین جایی برو که پله ها خراب شد جایی که پله بوده بپر یه چیز نامرئی است که متونی به آن ور بری![]()
تشکر نکن
Last edited by DJ+; 27-06-2007 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)