آقا بازیو گرفتم . همون اول بازی لامذهبا یه ریویو از از یه بازی گذاشتن(shift2) که وقتی دیدم داشتم میچسبیدم به سقف از خوشحالی.
من عاشق شیفتم . حالا شیفت2 تو 2011 و مسابقه تو جاده , تو شب با اون ماشینا و تیونینگا . دارم بال در میارمیه مسابقه فضایی
![]()
آقا بازیو گرفتم . همون اول بازی لامذهبا یه ریویو از از یه بازی گذاشتن(shift2) که وقتی دیدم داشتم میچسبیدم به سقف از خوشحالی.
من عاشق شیفتم . حالا شیفت2 تو 2011 و مسابقه تو جاده , تو شب با اون ماشینا و تیونینگا . دارم بال در میارمیه مسابقه فضایی
![]()
منم گرفتم 3 تا DVD
میره توو منو ولی وقتی میخواد بره توو بازی میپره بیرون ، کرک NFS11 رو ریختم 4.53 mb بود بازم میاد بیرون
کسی کرک تست شده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کرک 9 مگی که تو چند صفحه قبل هست رو نصب کن کارت راه میفته .
هر چی کرک بود رو نصب کردم نشد که نشد
یکی کمک کنه ، ایم شد مثل COD
خوب بعد از اینکه یه دست بازی کردم . باید بگم که:
منو یاده اولین باری که burn out رو تو playstation2 بازی کردم میندازه و دقیقا همون حسو بهم میده . اون موقع خوب بود ولی الان نمیدونم.
وقتی داری تو منو ها اینورو اونور میری کاملا یه تجربه جدید هستش و حس اینکه داری needfor speed بازی میکنی بهت دست نمیده .
خوب کاملا مشخصه که مثل shift سیمولیشن نیست و فرمون خیلی خشکه و بازم مثل بورن اوت تو PS2 .
فعلا همینارو دارم بگم . در کل یه تجربه جدید هستش و متفاوته با ورژنای قبلی .
shift 2 چه ماهی از 2011 میاد؟!! بازیش داستان هم داره؟!
از اونجایی که این بازی تیونینگ و داستان نداره اصلا کششی به سمت این بازی ندارم!
کسی نبود به من کمک کنه
لامسب نمیره توو بازی فقط منوها رو باز میکنه![]()
حدست درسته بازی رو Electronic Arts سازنده burn out ساخته تا حد زیادی باهات موافقم
به نظرم خیلی پایین تر از MW یه به خیلی چیزهای جدید اهمیت داده مثل ماشین ها اینه گرافیک اما هیجان... تا اینجا که ندیدم اخه قبلا بازی ور که نصب میکردی مبهوت میشیدی این در اون حد نبود
شایدم من خیلی توقم زیاده
Last edited by mtx891; 18-11-2010 at 22:06.
ماست وانتد که شاهکار بود .
من تو چند جا دیدم که گفتن به ماست وانتد نمیرسه
البته تا بازی به نصفش یعنی 50% نرسه نمیشه به طور قطع نظر داد وگفت خوب هست یا بد
Last edited by manreza71; 18-11-2010 at 22:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)