از توضیحتون ممنونم پس نخرم بهتره
از توضیحتون ممنونم پس نخرم بهتره
ببخشید دخالت کردم
نخری بهتره،بذار هروقت ماله خودش خراب شد،برو 9 سل بگیر!
الان به صرفه نیست
یکی جواب ما رو بده.![]()
سونی حدود 1600-1700 قیمت داره!
موضوع قیمت نیست موضوع اینه که نمی تونم انتخاب کنم!
اتفاقا قیمتم تاثیر داره
شما میتونی رم ایسوزم ببیری بالا بکنی 8 گیگ
اون وقت یه قیمت میشن
رم ایسوز بالاتر گرافیک بهتر
سونی cpu بالاتر و صحفه نمایش بهتر
انتخاب که راحته
چکار داری سوارخه ماله چیه،همه جای لپ تاپ رو کشف کردی،فقط مونده اونجا،شاید ماله انتن وایرلسه!
سرعت فن تغییر میکنه چون سرعت پردازنده هم تغییر میکنه،متناسب با هم کار میکنن دیگه،برنامه هم هست،ولی دستکاری نکنی بهتره،می زنی خراب میشه! به خاطر همین نمی گم بهت!
فن که پردازنده داره،ولی کارت گرافیک هم میتونه داشته باشه،در اینکه کارت گرافیک لپ تاپ فن داره،من اطلاعی ندارم!
با این حسی که شما میخوای بازش کنی،گارانتیش که نمی پره،هیچ،یه خرجم رو دستت میمونه!
یه خبری هست دیگه توش!![]()
اون سوراخ ها اوني كه نزديك web-cam هستش نشانگر كاركردن web-cam هستش ( چراغ روشن ميشه )
دومي ميكروفن هستش
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپاي زير در صورت برخورد فيزيكي ( مثلايه چيزي روش بيفته يا از رو تخت بيفته پايين ) مقاوم تر هستن ؟ sony يا Asus ?
وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی شه و کنار ارتباط وایرلسم می زنه . no internet access باید یه کانکشن ADSL بسازم تا با اون وصل شه.
البته یک بار خودش درست شد و با کانکشن وایرلس به تنهایی وصل شد به اینترنت.
و دیگه اینکه نمی تونم همزمان کامپیوتر و لپتاپم رو به اینترنت وصل کنم. اگه یکی وصل باشه اون یکی رو می گه یوزر پسوردت غلطه. تو ننظیمات مودم هم حالت bridge فعال نیست.
کسی می دونه مشکل چیه ؟
هیچ کدوم
میخوای باهاشون بدمینتون هم بازی کنی!؟؟
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
تو قسمت اینترنت و شبکه مشکلتون رو بگید،انشاالله حل میشه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)