دوستان اونایی که با اتصال گوشی به PC میرن اینترنت میتونین سرعت دانلودتون رو بگید ؟؟؟
دوستان اونایی که با اتصال گوشی به PC میرن اینترنت میتونین سرعت دانلودتون رو بگید ؟؟؟
من بسته يكماهه رو فعال كردم ولي يادم نيست چه تاريخي بود و تا كي فعاله.چطور ميشه تاريخ انقضاش رو فهميد؟
سرعتش نوسان داره و مدام بالا و پايين ميشه ولي در حالت عادي تا 5 و خورده اي و اگه EDGE فعال باشه تا 13 و گاهي تا 17 هم ميره.مثلا يك فايل 10 مگي رو زماني كه edge فعال بود دانلود كردم با اينكه تا 17 هم ميرفت ولي سرعت ميانگين كه دانلود منيجر نشون داد 9 بوددوستان اونایی که با اتصال گوشی به PC میرن اینترنت میتونین سرعت دانلودتون رو بگید ؟؟؟
دوستان از طریق اس ام اس چطوری میشه جی پی آر اس را غیر فعال کرد ؟
به شماره 8088 عدد 5 فرستادم گفت که gprs شما غیر فعال شد . یعنی دیگه 9000 تومان اینترنت توی قبض نمی آید ؟
یا اشتراک همچنان پابرجاست ؟ و فقط gprs غیرفعال شده ؟
لطفا کمک کنید دارم ورشکست میشم . هر ماه 10000 تومن بدون اینکه استفاده کنم داره برام میاد . ناکسا حتی اطلاع نمیدن .
خدا ازشون نگذره .
Last edited by ehsan_jan3; 11-10-2010 at 23:25.
منم موافقم .من حتی 10ثانیه هم اینترنت نرفتم توی قبضم 6000تومن اومده![]()
سلام
دوستان مي شه بگيد قضيه اين چيه ؟همون اينترنت نا محدود 10000 تومنه با سرعت بالا ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[IMG]file:///C:/Users/shayan/Desktop/Untitled-11.jpg[/IMG]سرعت دانلود من با ایرانسل 33 کیلوبایته با idm
سلام. من هرچی تلاش می کنم نمی تونم بسته های رویایی همراه اول بخرم. میگه خطای غیر منتظره ای رخ داد. یعنی این بسته ها رو برداشتن؟؟؟ چون احتمالا دیدن دارن ورشکست میشن!!!
نه ندارن
اما دیشب همراه اول شارژ منو خورد
نامحدود گرفتم زد شیکه با اشکال رو به رو شد
زنگم میزدم کسی پاسخگو نبود![]()
یه سوال، من از ایرانسلم یه چند ماهی استفاده نکردم حالا میگه مسدود شده. چطور دوباره فعال کنم؟ این gprs همراه اول که افتضاحه. همراه اول هم همش میگه که اولویت اولش مکالمه است نه اینترنت. واقعا فکر می کنم اینا چیزی از تکنولوژی و اینترنت حالیشون نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)