نسبت به اینکه عربیم خیلی ضعیفه خوب بود ! بین 17.75 - 18.25 میشم
نسبت به اینکه عربیم خیلی ضعیفه خوب بود ! بین 17.75 - 18.25 میشم
اگر متضاد نقص که نوشتم اکمَلَ رو غلط نگیره + یه 0.25 دیگه که درسته ! همون 1 نمره رو غلط دارم !!! حداکثر 1.5 نمره با اون 2 تا .... جالبه چیز هایی که فکر میکردم غلطن درست در اومد و اونایی که فکر میکردم درستن غلط !!!
باورم نمیشه عربی رو انقدر خوب دادم !!!تازه دیشب بود که درس 6و7 رو برای اولین بار میدیدم !!!
0.5 ترکیب رو غلط نوشتم ! 0.25 لغت - 0.25 سوال 11
* سوال 10 اولی تو پاسخ نامه معلوم نیست چیه ! ... ؟!
امتحان خوبی بود.من خیلی خوب دادم و فک می کنم که حد اکثر 1 نمره تا 1.5 غلط داشته باشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صدمین پستمه
همه به من تبریک بگن![]()
Last edited by smagoli; 08-06-2010 at 11:37.
ميگم سنجش گفته 80 درصد داوطلبايي كه حسابانو() امتحان دادن زير 10 گرفتن!
صحت داره؟
خیلی سخت بود من عربیم همیشه 20 بود حالا 18 میشم
این چه وضعشه؟؟؟؟مگه سوال 5 قسمت اول حال نداریم که حال ترجمه کرده اخه
بابا من از بیخ عرب نیستم باید چی کار کنم
اون از فیزیک اینم از عربی .هندسه هم معلممون 2تا سوال رو اشتباه گفته بوده گفت حد اکثر میشین 18/5 این همه درس بخون اخرشم به خاطر معلمت نمرت کم بشه
میترسم معدلم کم بشه خدااااااااااااااااااااااا ا اون وقت هیبتم جلو معلما از بین میره اخه من چی کار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟![]()
سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!اگر کسی دونست به ما هم بگه! واقا آدم با امید 19-20 میاد بیرون بعد که پاسخ نامه رو میبینه چیز های عجی توش پیدا میشه! مثل همون هم فشار فیزیک که از کل کلاس ما فقط یه نفر نوشته بود هم فشار اونم بیچاره هیچ دلیلی پیدا نکرده بود شانسی نوشته بود که درست از آب در اومد!
من شیمی نمیخونم چون حتما معاممون یه چیزایی رو اشتباه گفته تازه بازم یه سوال میدن که اشکت دراد نخونی بهتره حداقل شب راحت میخوابی
دیگه خسته شدم میخواستم معدلم بالای 19.90 شه حالا باید دعا کنم 18 نشه
لطفا منو دلداری بدیدخواهش میکنم
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
چون سمعتها ها داره یعنی مونث.بنابراین تقول مفرد مونث غایب که میشه میگفت
[QUOTE=surpriser;5034174]سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!QUOTE]
اگه منظورت همونيه كه حضرت نوحم توش بود به خاطر اينه كه دَعا از ريشه دعو هست به معني دعوت كرد چون دعو فعل ماضي سادست نه استمراري!![]()
ما که خودمون تازه واردیم ولی تبریک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)