تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 61 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان عزيز انشاال.. با آمدم نرم افزار 69.1 مشكلات حل خواهد شد همش 1.68 تا 69.1 بايد صبر كرد.

2. این کاربر از ffa72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت مهندس صوفیان نمایندگی محترم مارت
    بر خلاف فرمایش جنابعالی ، معتقدم که مشکلات و کاستی های این دستگاه خیلی بیشتر از زمان بندی ضبط می باشد ، شما می توانید با مرور صفحات قبلی این فروم به راحتی فهرستی از مشکلاتی را که توسط دوستان ارایه شده است را یادداشت نموده و همانطور که قبلا نیز پیشنهاد داده بودم در قالب جدول زمانبندی در جهت رفع آن اقدام فرمایید . به منظور یادآوری بخشی از مشکلات و کاستی های دستگاه نواترون با فریمور 68 را که خود تجربه نموده و بارها به شما زحمت داده و تلفنی و حضوری منتقل نموده ام را فهرست می نمایم :
    1- هنگ کردن : هنگ کردن های نابهنگام که البته نسبت به نسخه قبلی کمتر شده ، اما روزی چندبار گریبانگیر بنده است .
    2- زمانبندی ضبط از تلویزیون : که نیاز به توضیح ندارد و از نسخه بعد از 59 کار نمی کند .
    3- پخش فایلهای TS : فایلهای ضبط شده توسط خود دستگاه در هنگام پخش ، نمیتوان از سرعت 2X بالاتر استفاده کرد .
    4- کلید Sleep : درزمان استفاده از Sleep با زدن مجدد کلید Sleep بجای نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه ، زمان Sleep ریست شده و از ابتدا محاسبه می شود .
    5- Info bar : تاخیر در رفتن منوی اینفوبار در زمان تعویض کانال تلویزیون که خیلی آزاردهنده است (12 ثانیه)
    6- خروجی صدا : خروجی صدای دستگاه نسبت به دستگاههای مشابه بسیار ضعیفتر است .
    7- خروجی آنتن آنالوگ : خروجی آنتن آنالوگ دستگاه در زمان روشن بودن همراه با پارازیت شدید است و عملا قابلیت ضبط شبکه دیجیتال و تماشا کردن کانال دیگر از طریق خروجی آنالوگ را غیرممکن می سازد ( نمونه عکس های گرفته شده قبلا ارسال شده است ) .
    8- رنگ زیرنویس : بعلت سفید بودن رنگ زیرنویس در بسیاری از فیلمها تشخیص و خواندن زیرنویس مشکل است و امکان تعویض رنگ زیرنویس نیز در Setup دستگاه پیش بینی نشده است .
    9- زیرنویس SRT : عدم پخش زیرنویس فارسی با فرمت ANSI .
    10- فرمت WMV : عدم پخش فایلهای با فرمت WMV .
    11- فولدر IMS : عدم نمایش فولدر IMS روی صفحه LCD دستگاه .
    12- مشکل فایل منیجر : هنگام کپی کردن فایل در مرتبه اول پس از انتخاب فایل و تعیین مقصد ، دستگاه ریست کوتاه شده و به منوی اصلی می رود .
    13- مشکل ساعت : علی رغم تنظیم تایم دستگاه اما در منوی اینفوبار ، زمان نمایش داده شده با اختلاف +3.5 ساعت نمایش داده می شود .
    14- برق رفتن : در هنگام قطع برق و آمدن برق ، دستگاه بطور خودکار روشن می شود و این مشکل در هنگاه سفر و ... موجب روشن ماندن زیاد دستگاه خواهد شد .
    با سلام خدمت مهندس صوفیان عزیز
    شایسته بود حداقل پاسخ سلامم را می دادید .

4. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت جناب صوفيان و ديگر دوستان
    با تحقيقاتي كه من كردم اين دستگاه تو قسمت خروجيهاي صدا متاسفانه صداي DTS-HD MASTER AUDIO 5.1 رو ثاپورت نميكنه
    سوالم اينه ،دستگاهي كه اين قابليت رو داشته باشه وارد ايران شده يا نه؟
    ممنون از همگي

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تحقيقاتي كه من كردم اين دستگاه تو قسمت خروجيهاي صدا متاسفانه صداي DTS-HD MASTER AUDIO 5.1 رو ثاپورت نميكنه
    ممنون از همگي
    كيست مرا ياري دهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

بله.... گویا وارد بازار ایران شده و قیمت حدود 290

Egreat EG-S2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Egreat EG-S5 (A1080
    کد:
    Egreat EG-S1A
    کد:

HD Audio
    کد:

8. این کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بر خلاف فرمایش جنابعالی ، معتقدم که مشکلات و کاستی های این دستگاه خیلی بیشتر از زمان بندی ضبط می باشد ، شما می توانید با مرور صفحات قبلی این فروم به راحتی فهرستی از مشکلاتی را که توسط دوستان ارایه شده است را یادداشت نموده و همانطور که قبلا نیز پیشنهاد داده بودم در قالب جدول زمانبندی در جهت رفع آن اقدام فرمایید . به منظور یادآوری بخشی از مشکلات و کاستی های دستگاه نواترون با فریمور 68 را که خود تجربه نموده و بارها به شما زحمت داده و تلفنی و حضوری منتقل نموده ام را فهرست می نمایم :
    1- هنگ کردن : هنگ کردن های نابهنگام که البته نسبت به نسخه قبلی کمتر شده ، اما روزی چندبار گریبانگیر بنده است .
    2- زمانبندی ضبط از تلویزیون : که نیاز به توضیح ندارد و از نسخه بعد از 59 کار نمی کند .
    3- پخش فایلهای TS : فایلهای ضبط شده توسط خود دستگاه در هنگام پخش ، نمیتوان از سرعت 2X بالاتر استفاده کرد .
    4- کلید Sleep : درزمان استفاده از Sleep با زدن مجدد کلید Sleep بجای نمایش باقیمانده زمان تا خاموش شدن دستگاه ، زمان Sleep ریست شده و از ابتدا محاسبه می شود .
    5- Info bar : تاخیر در رفتن منوی اینفوبار در زمان تعویض کانال تلویزیون که خیلی آزاردهنده است (12 ثانیه)
    7- خروجی آنتن آنالوگ : خروجی آنتن آنالوگ دستگاه در زمان روشن بودن همراه با پارازیت شدید است و عملا قابلیت ضبط شبکه دیجیتال و تماشا کردن کانال دیگر از طریق خروجی آنالوگ را غیرممکن می سازد ( نمونه عکس های گرفته شده قبلا ارسال شده است ) .
    8- رنگ زیرنویس : بعلت سفید بودن رنگ زیرنویس در بسیاری از فیلمها تشخیص و خواندن زیرنویس مشکل است و امکان تعویض رنگ زیرنویس نیز در Setup دستگاه پیش بینی نشده است .
    12- مشکل فایل منیجر : هنگام کپی کردن فایل در مرتبه اول پس از انتخاب فایل و تعیین مقصد ، دستگاه ریست کوتاه شده و به منوی اصلی می رود .
    13- مشکل ساعت : علی رغم تنظیم تایم دستگاه اما در منوی اینفوبار ، زمان نمایش داده شده با اختلاف +3.5 ساعت نمایش داده می شود .
    14- برق رفتن : در هنگام قطع برق و آمدن برق ، دستگاه بطور خودکار روشن می شود و این مشکل در هنگاه سفر و ... موجب روشن ماندن زیاد دستگاه خواهد شد .
    سلام خدمت همه بچه های گل و بخصوص r-k عزیز
    من به توصیه بعضی از دوستان عینک خوشبینی به چشمم زدم و تو این یکماه اخیر هیچ مطلبی نزدم و فقط و فقط نوشته های دوستان گلم رو میخوندم .
    در این یکماه اخیر چه اتفاقی افتاد ؟ آیا مشکلات این دستگاه توسط شرکت معظم مارت برطرف شد ؟
    حتی دوستان عزیزی که توصیه به صبر و حوصله میکردند نیز کلافه شدند و صبرشون تموم شد و لب به اعتراض گشودند .
    منهم از اول با این محصول مشکل نداشتم ، بلکه به نحوه پشتیبانی و بی خیالی نمایندگی اون اعتراض داشتم که دیدید حق با من بود . آخه دستگاهی با این قیمت باید این همه مشکل داشته باشه ؟!!
    جالب اینجاست که نمایندگی مارت هم که اینقدر ادعاش میشه ، جواب خلق الله رو هم نمیده و حسابی خودشو زده به بی خیالی و نشنیدن ، مثل کبک سرشو کرده تو برف و فکر میکنه کسی ایرادات این دستگاهو نمی بینه که با افتخار در پست قبلیش ادعا میکنه این دستگاه فقط یک مشکل داره و اونهم کار نکردن زمانبندی ضبطشه
    شما دقت کنید هرکس از دستگاه تعریف کنه ، زود نمایندگی مارت پست میزنه و جواب میده اما اگه یکنفر ایرادات دستگاهو بگه دیگه خبری از جواب و .. نیست. حالا قضاوت با خودتون

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام

با عرض معذرت خواهی از وقفه ایجاد شده و دیر شدن. واقعاً هفته بدی داشتم که بیشتر شبیه کابوس بود ( البته برای تمام صنف کامپیوتر ) اما در مورد ایرادات ذکر شده.
    در ابتدا میخواستم بین دو چیز با هم تفاوت قائل بشویم بین ایرادات دستگاه و پیشنهاد برای بهتر شدن در موارد فوق بسیاری از موارد پیشنهاداتی میباشد که در جهت راحت تر شدن کار با دستگاه ذکر شده و در جای خود بسیار مفید میباشد و حتماً در نظر گرفته میشود چون با بودن این امکاناتکار کردن با دستگاه بسیار راحت خواهد شد همانند موارد شماره 4 و 5 و 8 و 11 اما فکر نکنم که اینها ایراد باشند اما در مورد ایرادات:
    1- در مورد هنگ کردن باور بفرمایید که مورد ذکر شده کاملاً بر طرف گردیده و نسبت به دستگاه های مشابه اصلا ایرادی ندارد تنها هنگامی چند عمل پشت سر هم انجام بگیرد این مشکل وجود دارد که قبلاً هم گفتم بخاطر سیستم عامل لینوکس و عمل بافر نمودن کانالها میباشد. دوستان در این مورد اکثراً با دستگاههای ست تاپ باکس مقایسه میفرمایند که واقعاً مقایسه درستی نمیباشد زیرا اگر تشریف بیارید من همزمان یک دستگاه ست تاپ باکس را با این دستگاه روشن میکنم تا ببینید که این دستگاه همیشه چند ثانیه عقب تر از آنها میباشد که فقط به خاطر بافر نمودن آن میباشد.
    2- در این مورد در دست بررسی میباشد و حتماً طی چند روز آینده بر طرف خواهد گردید.
    3-این مورد تست شده و کاملاً بر طرف گردیده و خواهشمند است دوباره تست نمایید یعنی 1 فایل ضبط نمایید و دوباره نگاه کنید.
    4و5 همانگونه بصورت حضوری قبلاً هم گفته بودم اینها نه عنوان ایراد بلکه به عنوان پیشنهاد به شرکت منتقل گردید.
    6- خروجی صدا آیا منظور همان خروجی صدای HDMI میباشد و یا در فیلمها خواشمند است در این مورد یکبار دیگر پاسخ دوست عزیز بابک را مطالعه نمایید.
    7- در این مورد نیز منتظر پاسخ شرکت میباشم و متعاقباً پاسخ را اعلام خواهم کرد.
    8- این مورد هم به عنوان پیشنهاد نه ایراد به شرکت منتقل گردیده است.
    9-در این مورد فکر میکنم اشتباه میکنید و احتمالاً زبان دستگاه را به عربی تعویض ننموده اید.
    10- تا جایی که من اطلاع دارم اکثریت دستگاهها نسخه 9 به پایین را نمایش نمیدهند و این یک مسئله عمومی است نه مربوط تنها به این دستگاه.
    11- این فقط مربوط به بعضی از هارد دیسکها میباشد و در مورد تمامی هارد دیسکها صدق نمیکند سایر دوستانی که این مشکل را دارند لطفاً نوع هارد را دقیقاً برای اینجانب ارسال نمایند تا کاملاً بررسی گردد.
    12- همانگونه که خودم به شما گفته بودم احتمالاً این مشکا سبب بروز ایراد در برنامه ضبط گردیده است و این دو کاملاً به هم مرتبط میباشند.

در پایان باز هم از این وقفه عذر خواهی میکنم.

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

با سلام خدمت مهندس صوفیان عزیز
    شایسته بود حداقل پاسخ سلامم را می دادید .

با سلام دوست گرامی

باز هم به خاطر هرگونه بی ادبی به بزرگواری خود اینجانب را عفو بنمایید.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

ممنون از همگي
    با سلام

در این مورد از شرکت سوال خواهد شد و پاسخ خواهم داد.

11. 2 کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من به توصیه بعضی از دوستان عینک خوشبینی به چشمم زدم و تو این یکماه اخیر هیچ مطلبی نزدم و فقط و فقط نوشته های دوستان گلم رو میخوندم .
    در این یکماه اخیر چه اتفاقی افتاد ؟ آیا مشکلات این دستگاه توسط شرکت معظم مارت برطرف شد ؟
    حتی دوستان عزیزی که توصیه به صبر و حوصله میکردند نیز کلافه شدند و صبرشون تموم شد و لب به اعتراض گشودند .
    منهم از اول با این محصول مشکل نداشتم ، بلکه به نحوه پشتیبانی و بی خیالی نمایندگی اون اعتراض داشتم که دیدید حق با من بود . آخه دستگاهی با این قیمت باید این همه مشکل داشته باشه ؟!!
    جالب اینجاست که نمایندگی مارت هم که اینقدر ادعاش میشه ، جواب خلق الله رو هم نمیده و حسابی خودشو زده به بی خیالی و نشنیدن ، مثل کبک سرشو کرده تو برف و فکر میکنه کسی ایرادات این دستگاهو نمی بینه که با افتخار در پست قبلیش ادعا میکنه این دستگاه فقط یک مشکل داره و اونهم کار نکردن زمانبندی ضبطشه
    شما دقت کنید هرکس از دستگاه تعریف کنه ، زود نمایندگی مارت پست میزنه و جواب میده اما اگه یکنفر ایرادات دستگاهو بگه دیگه خبری از جواب و .. نیست. حالا قضاوت با خودتون

به به دوست عزیز

خیلی خوش آمدید. خیلی وقت بود شما تشریف نمی آوردید بنده نگران شده بودم .فکر کردم که سرتون تو برف گیر کرده اما کو تا زمستون و برف. دوست گرامی لطف کنید یه نگاهی به صفحه آمار بیاندازید تا ببینید شما در کل چند تا پست زدید ، 22 تا ت،و تموم این 22 تا هم که تا تونستید به فیض رسوندید.
    میتونید لطف کنید و تعداد جوابهایی که این جانب در مورد تعریف کردن دستگاه رو دادم با شماره اون ذکر کنید تا مستند تر بشه و تعداد پست هایی رو که ایراد گفتند و بنده بدون جواب گذلشتم رو هم.
    در ضمن بنده خیلی مایلم بدونم همان طوری که در پست 293 گفتید تا حالا چه چیزی رو تونستید تو سر نماینگیش خورد کنید آدرس بدید ما هم ببینیم. یا احتمالاً شما هر چی تو زندگیتون گرفتین کاملاً بدون ایراد بوده و موافق میلتون.
    شرکت سازگار نماینده وسترن دیجیتال است مادیران تولید کننده ایکس ویژن و صدها نمایندگی دیگر در ایران کدام یک از این شرکتها پاسخگوی مشکلات نرم افزاری میباشند. آواژنگ نماینده گیگا بایت و الماس نماینده ایسوس میباشند تا کنون شده جوابگوی مشکلات نرم افزاری محصولات این شرکتها باشند. اما مطمئناً اینجانب خود رو در مورد تمامی مواردی که این محصول داره مسئول دانسته و همیشه پیگیر خواهم بود .
    البته این حرفها رو با شما نبودم ها به خودت نگیر شما به کار خودت ادامه بده. انشاا.. که به هدف خود خواهید رسید.. به دل نگیر عزیز کارتو ادامه بده.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با تشكر
    اين دستگاه داراي گارانتي نيست و از يك مغازه اي در طبقه همكف پاساژ ايران خريدم. فروشنده هم ظاهراً هيچ اطلاعاتي نداشت.
    ضمن تشكر دستگاه را با هماهنگي قبلي خدمتتان مي آورم.
    نیازی به هماهنگی قبلی نیست قسمت فنی هر روز از ساعت 10 تا 5 بعدازظهر هستند احتمالاً دستگاه رو بمدت 1 روز برای تست نگه میدارند. برای اطلاع شما دوست عزیز دستگاه CinePax رو هم همان دوست محترمی که تو بازار ایران به شما این دستگاه رو فروختند دارند میفروشند به همین خاطر من به اصل بودن دستگاه شما تردید کردم. البته وارد کننده دستگاه شرکت دیگری است نه آن فروشگاه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوست گرامی جناب rfah عزیز
    دوست عزیز همانطور که قبلا نیز خواهش کرده بودم ، سعی کنیم فضای فروم را تبدیل به فضایی آلوده به توهین و تهمت نکرده و به نقد سالم از یک محصول بپردازیم . البته قبول دارم که نمایندگی محترم مارت نسبت به رفع مشکلات این دستگاه کوتاهی نموده و آنچنان که باید از این محصول پشتیبانی لازم صورت نگرفته است اما این روش جنابعالی نیز مورد تایید بنده نیست و اگر من بجای شما بودم یک عذرخواهی کوچک از شخص آقای صوفیان میکردم . البته این به معنای نادیده گرفتن اشکالات موجود در این دستگاه نیست بلکه اصلاح روش گفتمان است و از طرفی نیز مایل به ادامه حضور جنابعالی و دوستان دیگر از جمله جناب best عزیز و ... هستم زیرا پربار بودن این فروم در سایه تبادل اطلاعات میسر خواهد شد . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •