دوستان عزيز انشاال.. با آمدم نرم افزار 69.1 مشكلات حل خواهد شد همش 1.68 تا 69.1 بايد صبر كرد.
دوستان عزيز انشاال.. با آمدم نرم افزار 69.1 مشكلات حل خواهد شد همش 1.68 تا 69.1 بايد صبر كرد.
با سلام خدمت مهندس صوفیان عزیز
شایسته بود حداقل پاسخ سلامم را می دادید .
سلام خدمت جناب صوفيان و ديگر دوستان
با تحقيقاتي كه من كردم اين دستگاه تو قسمت خروجيهاي صدا متاسفانه صداي DTS-HD MASTER AUDIO 5.1 رو ثاپورت نميكنه
سوالم اينه ،دستگاهي كه اين قابليت رو داشته باشه وارد ايران شده يا نه؟
ممنون از همگي
كيست مرا ياري دهد![]()
بله.... گویا وارد بازار ایران شده و قیمت حدود 290
Egreat EG-S2
Egreat EG-S5 (A1080کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Egreat EG-S1Aکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD Audio
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه بچه های گل و بخصوص r-k عزیز
من به توصیه بعضی از دوستان عینک خوشبینی به چشمم زدم و تو این یکماه اخیر هیچ مطلبی نزدم و فقط و فقط نوشته های دوستان گلم رو میخوندم .
در این یکماه اخیر چه اتفاقی افتاد ؟ آیا مشکلات این دستگاه توسط شرکت معظم مارت برطرف شد ؟
حتی دوستان عزیزی که توصیه به صبر و حوصله میکردند نیز کلافه شدند و صبرشون تموم شد و لب به اعتراض گشودند .
منهم از اول با این محصول مشکل نداشتم ، بلکه به نحوه پشتیبانی و بی خیالی نمایندگی اون اعتراض داشتم که دیدید حق با من بود . آخه دستگاهی با این قیمت باید این همه مشکل داشته باشه ؟!!
جالب اینجاست که نمایندگی مارت هم که اینقدر ادعاش میشه ، جواب خلق الله رو هم نمیده و حسابی خودشو زده به بی خیالی و نشنیدن ، مثل کبک سرشو کرده تو برف و فکر میکنه کسی ایرادات این دستگاهو نمی بینه که با افتخار در پست قبلیش ادعا میکنه این دستگاه فقط یک مشکل داره و اونهم کار نکردن زمانبندی ضبطشه
شما دقت کنید هرکس از دستگاه تعریف کنه ، زود نمایندگی مارت پست میزنه و جواب میده اما اگه یکنفر ایرادات دستگاهو بگه دیگه خبری از جواب و .. نیست. حالا قضاوت با خودتون
با سلام
با عرض معذرت خواهی از وقفه ایجاد شده و دیر شدن. واقعاً هفته بدی داشتم که بیشتر شبیه کابوس بود ( البته برای تمام صنف کامپیوتر ) اما در مورد ایرادات ذکر شده.
در ابتدا میخواستم بین دو چیز با هم تفاوت قائل بشویم بین ایرادات دستگاه و پیشنهاد برای بهتر شدن در موارد فوق بسیاری از موارد پیشنهاداتی میباشد که در جهت راحت تر شدن کار با دستگاه ذکر شده و در جای خود بسیار مفید میباشد و حتماً در نظر گرفته میشود چون با بودن این امکاناتکار کردن با دستگاه بسیار راحت خواهد شد همانند موارد شماره 4 و 5 و 8 و 11 اما فکر نکنم که اینها ایراد باشند اما در مورد ایرادات:
1- در مورد هنگ کردن باور بفرمایید که مورد ذکر شده کاملاً بر طرف گردیده و نسبت به دستگاه های مشابه اصلا ایرادی ندارد تنها هنگامی چند عمل پشت سر هم انجام بگیرد این مشکل وجود دارد که قبلاً هم گفتم بخاطر سیستم عامل لینوکس و عمل بافر نمودن کانالها میباشد. دوستان در این مورد اکثراً با دستگاههای ست تاپ باکس مقایسه میفرمایند که واقعاً مقایسه درستی نمیباشد زیرا اگر تشریف بیارید من همزمان یک دستگاه ست تاپ باکس را با این دستگاه روشن میکنم تا ببینید که این دستگاه همیشه چند ثانیه عقب تر از آنها میباشد که فقط به خاطر بافر نمودن آن میباشد.
2- در این مورد در دست بررسی میباشد و حتماً طی چند روز آینده بر طرف خواهد گردید.
3-این مورد تست شده و کاملاً بر طرف گردیده و خواهشمند است دوباره تست نمایید یعنی 1 فایل ضبط نمایید و دوباره نگاه کنید.
4و5 همانگونه بصورت حضوری قبلاً هم گفته بودم اینها نه عنوان ایراد بلکه به عنوان پیشنهاد به شرکت منتقل گردید.
6- خروجی صدا آیا منظور همان خروجی صدای HDMI میباشد و یا در فیلمها خواشمند است در این مورد یکبار دیگر پاسخ دوست عزیز بابک را مطالعه نمایید.
7- در این مورد نیز منتظر پاسخ شرکت میباشم و متعاقباً پاسخ را اعلام خواهم کرد.
8- این مورد هم به عنوان پیشنهاد نه ایراد به شرکت منتقل گردیده است.
9-در این مورد فکر میکنم اشتباه میکنید و احتمالاً زبان دستگاه را به عربی تعویض ننموده اید.
10- تا جایی که من اطلاع دارم اکثریت دستگاهها نسخه 9 به پایین را نمایش نمیدهند و این یک مسئله عمومی است نه مربوط تنها به این دستگاه.
11- این فقط مربوط به بعضی از هارد دیسکها میباشد و در مورد تمامی هارد دیسکها صدق نمیکند سایر دوستانی که این مشکل را دارند لطفاً نوع هارد را دقیقاً برای اینجانب ارسال نمایند تا کاملاً بررسی گردد.
12- همانگونه که خودم به شما گفته بودم احتمالاً این مشکا سبب بروز ایراد در برنامه ضبط گردیده است و این دو کاملاً به هم مرتبط میباشند.
در پایان باز هم از این وقفه عذر خواهی میکنم.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
با سلام دوست گرامی
باز هم به خاطر هرگونه بی ادبی به بزرگواری خود اینجانب را عفو بنمایید.
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
با سلام
در این مورد از شرکت سوال خواهد شد و پاسخ خواهم داد.
به به دوست عزیز
خیلی خوش آمدید. خیلی وقت بود شما تشریف نمی آوردید بنده نگران شده بودم .فکر کردم که سرتون تو برف گیر کرده اما کو تا زمستون و برف. دوست گرامی لطف کنید یه نگاهی به صفحه آمار بیاندازید تا ببینید شما در کل چند تا پست زدید ، 22 تا ت،و تموم این 22 تا هم که تا تونستید به فیض رسوندید.
میتونید لطف کنید و تعداد جوابهایی که این جانب در مورد تعریف کردن دستگاه رو دادم با شماره اون ذکر کنید تا مستند تر بشه و تعداد پست هایی رو که ایراد گفتند و بنده بدون جواب گذلشتم رو هم.
در ضمن بنده خیلی مایلم بدونم همان طوری که در پست 293 گفتید تا حالا چه چیزی رو تونستید تو سر نماینگیش خورد کنید آدرس بدید ما هم ببینیم. یا احتمالاً شما هر چی تو زندگیتون گرفتین کاملاً بدون ایراد بوده و موافق میلتون.
شرکت سازگار نماینده وسترن دیجیتال است مادیران تولید کننده ایکس ویژن و صدها نمایندگی دیگر در ایران کدام یک از این شرکتها پاسخگوی مشکلات نرم افزاری میباشند. آواژنگ نماینده گیگا بایت و الماس نماینده ایسوس میباشند تا کنون شده جوابگوی مشکلات نرم افزاری محصولات این شرکتها باشند. اما مطمئناً اینجانب خود رو در مورد تمامی مواردی که این محصول داره مسئول دانسته و همیشه پیگیر خواهم بود .
البته این حرفها رو با شما نبودم ها به خودت نگیر شما به کار خودت ادامه بده. انشاا.. که به هدف خود خواهید رسید.. به دل نگیر عزیز کارتو ادامه بده.
نیازی به هماهنگی قبلی نیست قسمت فنی هر روز از ساعت 10 تا 5 بعدازظهر هستند احتمالاً دستگاه رو بمدت 1 روز برای تست نگه میدارند. برای اطلاع شما دوست عزیز دستگاه CinePax رو هم همان دوست محترمی که تو بازار ایران به شما این دستگاه رو فروختند دارند میفروشند به همین خاطر من به اصل بودن دستگاه شما تردید کردم. البته وارد کننده دستگاه شرکت دیگری است نه آن فروشگاه.
با سلام خدمت دوست گرامی جناب rfah عزیز
دوست عزیز همانطور که قبلا نیز خواهش کرده بودم ، سعی کنیم فضای فروم را تبدیل به فضایی آلوده به توهین و تهمت نکرده و به نقد سالم از یک محصول بپردازیم . البته قبول دارم که نمایندگی محترم مارت نسبت به رفع مشکلات این دستگاه کوتاهی نموده و آنچنان که باید از این محصول پشتیبانی لازم صورت نگرفته است اما این روش جنابعالی نیز مورد تایید بنده نیست و اگر من بجای شما بودم یک عذرخواهی کوچک از شخص آقای صوفیان میکردم . البته این به معنای نادیده گرفتن اشکالات موجود در این دستگاه نیست بلکه اصلاح روش گفتمان است و از طرفی نیز مایل به ادامه حضور جنابعالی و دوستان دیگر از جمله جناب best عزیز و ... هستم زیرا پربار بودن این فروم در سایه تبادل اطلاعات میسر خواهد شد . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)