i need 504 book
please hurry up
i need 504 book
please hurry up
سلام من یه مشکل دارم بعد از اینکه کرک رو پیست می کنم و زبان رو اضافه می کنم بعد از اجرای برنامه و ورود به یوزر خودم ارور 1117 میده و به خاطر همین نمی تونم از میک استفاده کنم ویندوزمم 7 هست. اگه میشه راهنمایی کنید.
اونطور که تو سایتش گفته این اررور واسه مشکلی در ف نصب فایل های صوتیه. که گفته این رو دانلود و اجرا کنید:
اینم لینک توضیخاتش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hi guys
im just stydying for the toefl test and i dont really have enough time i want to improve my listening skill
as you know most of the lectures and conversations in the toefl test are about biology,geography and society so i need helpful listening in these subjects
i download some podcast from this topic but i need more of them that are specially for toefl
دوست عزيز من قصد دانلود كتاب رو دارم ولي سايت ف.ي.ل.ت.ر شده است ميشه لطفا جايي آپلود بفرماييد كه بتونم دانلود كنم![]()
آقا روی این برنامه فقط میشه یه زبان نصب کرد؟
من به همین روش و یه روش دیگه که هر ایمیج رو رایت کردم،زبان آلمانی نصب کردم
حالا انگلیسی که میخوام نصب کنم نمیشه و نمیشناسه ایمیج و سی دی رو!
چی کار باید کنم؟
کسی میدونه؟
سلام کسی لینک دانلود صوتی
504 Absolutely Essential Words
داره ؟
نه اونی که تو کتاب ترجمه فارسیش هست
سلام دوستان . من خیلی دنبال دانلود آدیو کست این کتاب گشتم تو اینترنت . اما نتونستم چیزی پیدا کنم. البته دو سه تا لینک پیدا کردم مثلاما پولیه . دوستان اگه لطف کنین لینک دانلود بزارین ممنون میشم . ضروری و فرویه . ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)