عه... لینک کرک....
حیف شد.. پس کاش امروز همون نسخه بدون کرکش رو میگرفتم و این کرک رو دان میکردم....
فردا میرم میگیرمش
عه... لینک کرک....
حیف شد.. پس کاش امروز همون نسخه بدون کرکش رو میگرفتم و این کرک رو دان میکردم....
فردا میرم میگیرمش
گویا بازی اومده!!!
بریم استفاده اش را ببریم!!
دوستان دیگه مشکل کرک حل شده گویا!!!( درسته؟)
اقا میگم فروشگاه پی سی ورد خودمونم اورده این نشون میده باید پیشبندو ببندیم و اماده ی خوردن بازی باشیم اخ که من با نسخه های قبلیش چه شباییو صبح کردم کسانی که میگیرن از بخشه مولتی پلیر که گفتن مجانی اطلاعاتی بدن
سلام .
واسه دوستانی که میخوان دانلود کنن .
تست شده . %100 سالم .
Call of Duty: Black Ops (2010)-SKIDROW
cr@ck onlyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .
LET'S GO CALL OF DUTY:BLACK OPS
پی سی گیمرها برید حالشو ببرید...اکثرآ دیگه فردا بازی رو نصب کردن و دارن این ساعت با بازی حال و صفا می کنن
+
بسیار خوشحال هستیم.فقط امیدوارم ارزش این همه صبر کردن رو با خودش داشته باشه
فدای تو داداشی با اجازت کلا مطلبو بلند کردم گذاشتم تو یه فروم دیگه ولی منبع گذاشتم
اینم کرکبرای کسایی که دانلد کردن یا خریدن کرک مشکل داشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس با این حساب به امید خدا فردا فروشگاه ها برای فروش میارن دیگه درسته؟
اره داداشی فردا میارن خیالت تخت
توی سایت "مجیک پی سی" لینک دانلود مستقیم بازی رو گذاشتن حجمش هم نوشته 7.35 گیگ و زبان انگلیسی با کرک.
اگه کسی اینترنت با سرعت بالا داره دانلود کنه.من تا خودم بخوام دانلودش کنم یه چندروزی طول میکشه
(البته اگه کسی تو غرب تهران یا طرف ولی عصر جایی رو میشناسه که نسخه صحیح و سالم رو بفروشن-ترجیح میدم بخرم- به من خبر بده ممنون میشم)
magicp30.tv (اول آدرس هم که w و ... رو بذارید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)