تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 82 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض اینستال سایز بازی Gears of war 3 اعلام شد.

برای کسایی که می خوان این بازی رو روی هارد اینستال کنند باید فضایی معادل 7.5 GB روی هاردشون داشته باشند.
    قابل ذکر است که بازی GeOW3 یکی از نخستین بازی هایی هست که از فرمت دیسک جدید Xbox 360 یعنی XGD3 استفاده می کنه که باعث شده 1 گیگ فضای اضافی برای بازی ها محیا بشه.
    بااین فرمت جدید، دیسک ها توانایی ذخیره سازی 7.9 گیگ حجم را دارند، این در حالی است که دیسک های قدیمی دارای حجمی معادل 6.8 گیگ بودند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------
    خب دیگه رسما تایید کردن که گیرز 3 هم این قفل جدید رو داره! :(

2. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

کل صحبت رو که مدیر کردن و حرفشون حجت....... .

من فقط یه توضیح بدم در مورد خودم نه هیشکی دیگه : به نظر بنده(نظر شخصی) در حیطه گیم بازی که میانگینش تقریبا از 90(حالا یکی دو هم پایینتر)پایینتر باشه دیگه درجه یک یا به اصطلاح نامبر وان نیس...... .

این شامل همه پلتفرما و فیلما و کلا صنعت و نمره تو کلاس و .....میشه.... .مثلا من بازی الن ویک رو وقتی که از لحاظ نمره نتونست در اون حدی که باید موفق بشه بشه دیگه نامبر وان نمیدونم.حالا هر چقدر ازش لذت ببرم... .
    یا مثلا من ساعتها کینکت اسپورت بازی کردم و از خیلی از بازیهای نامبر وان ازش بیشتر لذت بردم ولی هیچوقت بهش یه بازی درجه یک نمی گم........ .
    یا مثلا عاشق بازی fable هستم ولی هرگز بهش درجه یک نمی گم...... .

اگه همین گیرز 3 میانگینش اومد مثلا 87 من هر چقدرم ازش لذت ببرم اونو نامبر وان نمیدونم.... .

در نتیجه از نظر من هر بازی که از حدود 90 پایینتر باشه به نظر من دیگه نامبر وان نیس....... .شرمنده که زیادی حرف زدم........خواستم سو تفاهم نشه........اگرم باعث اختلال و کلا ناملایمتی شدم از جانب خودم از مدیر و کاربرا معذرت می خوام

.
    .
    مراد راستشو بخوای من با نظرت در مورد نامبر وان بودن یه بازی بر اساس امتیاز سایت ها موافق نیستم!

نامبر وان بودن یه بازی یا نبودن یه چیزه سلیقه ای هست! سایتی که میاد یه بازی رو نقد میکنه و امتیاز میده و بعد نقدش رو مینویسه بر اساس سلیقه شخصی بیشتر نظر میده (حالا هر چقدر هم که فنی بررسی کنه!)! نقاد مورد نظر یه وقت از گیم پلی خوشش میاد و بهش امتیاز بالایی میده و یه وقتی هم از گیم پلی خوشش نمیاد و امتیاز پایینی بهش میده! آیا میشه گفت چون یه نفر یا دو نفر یا مثلا 5 نفر گفتن گیم پلی خوب نیست آیا بقیه کسانی هم که بازی کردن و دخلی در امتیازات مربوطه ندارن بر این باورند!؟ قطعا نمیشه گفت! هر بازی که برای خود شخص لذت داشته باشه و از گیم پلیش لذت ببره حتی اگه اون بازی گیم پلیش امتیاز 2 هم از سایت های معتبر گرفته باشه باز هم برای اون شخص یه گیم پلی نامبر وان محسوب میشه! همین بازی گیرز رو من خیلی هارو میشناسم که دیوونش هستن و X360 خریدن فقط به امید سه نسخه این بازی و بس و طرف هیچ بازی دیگه نمیرن! از طرفی کسایی رو میشناسم که اصلا طرف این بازی هم نمیرن! یا مثلا هیلو ! لذت بردن از بازی هیلو حد وسط نداره! یعنی یا شما از بازیش لذت تمام رو میبری یا حالت از گیم پلیش بهم میخوره! یا مثل منی ، که ODST رو 5 بار (با اینکه همه میگفتن یکی از ضعیف ترین سخه های هیلو بوده!) تموم میکنی یا اصلا طرفش هم نمیری!!

من خودم هیچ وقت امتیازاتی که نقادان به بازی میدن رو معیار خوب یا بد بودن بازی نمیدونم! فقط دو چیز رو معیار نامبر وان بودن یا خوب بودن و یا بد بودن یه بازی میدونم :

1:سلیقه شخصی که اون بازی رو انجام میده.

2:امتیازاتی که گیمر ها به بازی میدن!

4. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهترین راه واسه خودکشی که سریع بکشه چیه؟؟؟ :|||||||||||||||
    رفتم نت 20 گیگ گرفتم که حتی صبر نکنم شب ها مجانی دانلود کنم ، به محظ اینکه اومد تو همون روز دان کنم :| حالا :||||||

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

تــســلــیــت مــیــگــم

جایی هست اورجینالش رو با قیمت پایین تر از 80 تومن بفروشه ؟!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مراد راستشو بخوای من با نظرت در مورد نامبر وان بودن یه بازی بر اساس امتیاز سایت ها موافق نیستم!

نامبر وان بودن یه بازی یا نبودن یه چیزه سلیقه ای هست! سایتی که میاد یه بازی رو نقد میکنه و امتیاز میده و بعد نقدش رو مینویسه بر اساس سلیقه شخصی بیشتر نظر میده (حالا هر چقدر هم که فنی بررسی کنه!)! نقاد مورد نظر یه وقت از گیم پلی خوشش میاد و بهش امتیاز بالایی میده و یه وقتی هم از گیم پلی خوشش نمیاد و امتیاز پایینی بهش میده! آیا میشه گفت چون یه نفر یا دو نفر یا مثلا 5 نفر گفتن گیم پلی خوب نیست آیا بقیه کسانی هم که بازی کردن و دخلی در امتیازات مربوطه ندارن بر این باورند!؟ قطعا نمیشه گفت! هر بازی که برای خود شخص لذت داشته باشه و از گیم پلیش لذت ببره حتی اگه اون بازی گیم پلیش امتیاز 2 هم از سایت های معتبر گرفته باشه باز هم برای اون شخص یه گیم پلی نامبر وان محسوب میشه! همین بازی گیرز رو من خیلی هارو میشناسم که دیوونش هستن و X360 خریدن فقط به امید سه نسخه این بازی و بس و طرف هیچ بازی دیگه نمیرن! از طرفی کسایی رو میشناسم که اصلا طرف این بازی هم نمیرن! یا مثلا هیلو ! لذت بردن از بازی هیلو حد وسط نداره! یعنی یا شما از بازیش لذت تمام رو میبری یا حالت از گیم پلیش بهم میخوره! یا مثل منی ، که ODST رو 5 بار (با اینکه همه میگفتن یکی از ضعیف ترین سخه های هیلو بوده!) تموم میکنی یا اصلا طرفش هم نمیری!!

من خودم هیچ وقت امتیازاتی که نقادان به بازی میدن رو معیار خوب یا بد بودن بازی نمیدونم! فقط دو چیز رو معیار نامبر وان بودن یا خوب بودن و یا بد بودن یه بازی میدونم :

1:سلیقه شخصی که اون بازی رو انجام میده.

2:امتیازاتی که گیمر ها به بازی میدن!
    این حرف تو درسته تا وقتی که فقط 2 3 تا نقدو نگاه کنی! اگه دقت کنی مراد تو پستش نوشته میانگین، فکر می کنم دیگه 30 40 تا نقد مختلف با سلیقه های کوناگون معیار کاملا مناسبی برای سنجش نامبر وان بودن هست ! درسته!؟
    به قول مراد ما باید یه معیار برای خودمون در نظر بگیریم دیگه! که بیشتریا اونو قبول دارن، می تونیم فروش رو در نظر بگیریم یا امتیازات یا ... ! هیچ وقت نظر من و تو نمی تونه یه بازی رو نامبر وان کنه، به جز این که این نظرات اون قدر تعدادشون
    بالا بره تا یه میانگین ازش دربیاد، اون موقع نظر شخصی من و تو قسمت کوچیکی از این فرآیند رو تشکیل میده که میشه یه معیار مناسب در غیر این صورت چون ممکنه درصدی از اون امتیازا از روی فن بازی و چشم بسته باشه نمیشه اصلا بهش اتکا کرد.
    Last edited by marmolak kocholo; 10-09-2011 at 15:33.

8. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

تــســلــیــت مــیــگــم

جایی هست اورجینالش رو با قیمت پایین تر از 80 تومن بفروشه ؟!
    من 2 نفر میشناسم نهایت قیمتشون 80 هست خواستی بگو بگم

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اینهمه شور شوق به باد رفت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

این حرف تو درسته تا وقتی که فقط 2 3 تا نقدو نگاه کنی! اگه دقت کنی مراد تو پستش نوشته میانگین، فکر می کنم دیگه 30 40 تا نقد مختلف با سلیقه های کوناگون معیار کاملا مناسبی برای سنجش نامبر وان بودن هست ! درسته!؟
    به قول مراد ما باید یه معیار برای خودمون در نظر بگیریم دیگه! که بیشتریا اونو قبول دارن، می تونیم فروش رو در نظر بگیریم یا امتیازات یا ... ! هیچ وقت نظر من و تو نمی تونه یه بازی رو نامبر وان کنه، به جز این که این نظرات اون قدر تعدادشون
    بالا بره تا یه میانگین ازش دربیاد، اون موقع نظر شخصی من و تو قسمت کوچیکی از این فرآیند رو تشکیل میده که میشه یه معیار مناسب در غیر این صورت چون ممکنه درصدی از اون امتیازا از روی فن بازی و چشم بسته باشه نمیشه اصلا بهش اتکا کرد.
    اولا که هیچ وقت 30 40 سایت معتبر ما نداریم که به نقدشون بخوایم تکیه کنیم! ما بیشتر 5 یا 6 تا سایت هست که به نقداشون بیشتر اعتماد داریم و البته معتبر هستن! بقیه سایت ها هم بر اساس نقد های سایت های معتبر دیگه بیشتر نقد هاشون رو مطرح میکنن!

اگه واقعا یه بازی نامبر وان باشه و امتیازات بالایی هم داشته باشه پس اون بازی باید برای همه نامبر وان باشه و عالی! اصلا همچین چیزی با عقل جور در میاد!؟ چون 30 الی 40 نفر گفتن فلان بازی گیم پلیش خوب نیست پس مثلا 1 ملیون نفر دیگه هم که اون بازی رو انجام میدن بر این اعتقاد هستن که اون بازی بی خوده!؟

این سایت ها هیچ وقت نقد هاشون و امتیازاشون رو برای تحمیل کردن نظراتشون به دیگر گیمر ها قرار نمیدن! بلکه تنها نظر شخصی هست! یه وقتی یکی خوشش میاد و یه وقتی هم یکی خوشش نمیاد!

نامبر وان بودن یا نبودن یه بازی برای هر شخص رو باز هم میگم فقط خود شخص میتونه تشخصی بده!!

من منظورم نامبر وان بودن یه بازی از لحاظ نو آوری و بحث های فنی نیست که شما اون پاسخ رو به من دادین ! من منظورم از نظر هر شخص هست!

12. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اولا که هیچ وقت 30 40 سایت معتبر ما نداریم که به نقدشون بخوایم تکیه کنیم! ما بیشتر 5 یا 6 تا سایت هست که به نقداشون بیشتر اعتماد داریم و البته معتبر هستن! بقیه سایت ها هم بر اساس نقد های سایت های معتبر دیگه بیشتر نقد هاشون رو مطرح میکنن!

اگه واقعا یه بازی نامبر وان باشه و امتیازات بالایی هم داشته باشه پس اون بازی باید برای همه نامبر وان باشه و عالی! اصلا همچین چیزی با عقل جور در میاد!؟ چون 30 الی 40 نفر گفتن فلان بازی گیم پلیش خوب نیست پس مثلا 1 ملیون نفر دیگه هم که اون بازی رو انجام میدن بر این اعتقاد هستن که اون بازی بی خوده!؟

این سایت ها هیچ وقت نقد هاشون و امتیازاشون رو برای تحمیل کردن نظراتشون به دیگر گیمر ها قرار نمیدن! بلکه تنها نظر شخصی هست! یه وقتی یکی خوشش میاد و یه وقتی هم یکی خوشش نمیاد!

نامبر وان بودن یا نبودن یه بازی برای هر شخص رو باز هم میگم فقط خود شخص میتونه تشخصی بده!!

من منظورم نامبر وان بودن یه بازی از لحاظ نو آوری و بحث های فنی نیست که شما اون پاسخ رو به من دادین ! من منظورم از نظر هر شخص هست!
    دوست عزیز اگه 30 40 تا سایت منتقد بیشتر نداریم پس شما یه توضیح علمی به من بده این که نوشتن based on 66 Critics یعنی چی ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن این حرف شماست که میگید 5 6 تا بیشتر سایت منتقد نیست که همه بهش اعتماد دارن!! هر سایتی که نمره به یه بازی میده معیارای خاص خودشو داره و وقتتی و نمرش تو MetaCritic ثبت میشه یعنی یه جورایی معتبره!
    این از این!!
    در مورد قسمت دوم حرفت هم پدیده ای به نام میانگین رو مطرح کردم که از بین 1000 تا نمره مختلف می تونه به ما یه نمره ثابت بده که در واقع با توجه به 1000 تا سلیقه مختلف بدست اومده !! این رو شما نمی تونید بگید که من قبولش ندارم!! ( برای این هم به طور مثال مراجعه کنید به قسمت user critic سایت Gamespot )
    +
    منم تو پست قبلی نگفتم اینا نظر شخصی نیستن، ولی وقتی این نظرات میانگینشون به دست بیاد اون موقع یه معیاری برای سنجش کیفیت بازی به دست میاد!!

بزار یه مثال بزنم برات! فرض کن شرکت BMW یه مدل جدید زده و می خواد اونو وارد بازار کنه و به رخ همه بکشه!
    یه معیاری باید برای کیفیت این ماشین وجود داشته باشه دیگه؟ نمی تونید به حرف اینو اون گوش کنیم که(اینجا اون معیار رو نمره در نظر بگیر!) ممکنه من کاملا متنفر باشم از این مدل BMW دلیلم اینه که طرفدار بنز هستم یا اصلا چراغاش به دلم نمیشینه، این نظر من آیا می تونه کیفیت اون محصول رو ببره زیر سوال !؟ یا مثلا عنوان نامبر وانی رو ازش بگیره؟ جواب نه هستش! چون ممکنه خـــــــــــیلی های دیگه باشن که از این مدل خوششون بیاد،
    پس اینجا میایم به نظر میلیون ها نفر گوش می کنیم تا یه یه اتفاق نظر برسیم!
    (زیاد به این مثال گیر ندید :-w )
    -----------
    منظور مراد هم فکر می کنم همین بوده باشه که در واقع نامبر وانیه یه بازی تو یه مجموعه بزرگ مشخص شده باشه نه تو یه خونه بین من و تو !
    بله درسته، ممکنه من از یه بازی مثل آلیس خوشم بیاد با میانگین نمره 6 ولی اونو میگیریم بازی می کنم خیلی هم باهاش حال می کنم، ولی آیا این بازی به صورت بین المللی و بین صدها بازی دیگه نامبر وان محسوب میشه!؟

امیدوارم متوجه شده باشی...
    Last edited by marmolak kocholo; 10-09-2011 at 16:14.

14. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بترکین بابامطلب من در مورد روز شمار gears3 رفت اون ته که........فوقش اوریج می گیرین دیگه

ولی جدا از شوخی مساله سختیه ولی باید باهاش کنار اومد...... .

+

شهاب جان نمیتونم بگم حرفت اشتباه هست..... چون اون نظر تو هستش و واسه خودت معتبر......ولی برای شخص من و بعضی از دوستان معیار میانگین معیار معتبریه...و اکثر سایتا معتبر هستن و سابقه نشون داده اکثر اوقات میانگین با شایستگی بازی جور در میاد...... .

الان تو خودت برو ببین ......ناظم بازی در مورد بازی جدید زلدا از میانگین برای نشون دادن شایستگیش استفاده کرده
    +

یه مورد هم اینکه همیشه باید معیاری واسه کیفیت یه چیزی باشه معیار اگه فقط بشه شخص مراد در نتیجه کاملا میشه معیار شخصی........مثلا من عاشق کینکت اسپورت هستم پس بهترین بازی امسال دیگه نه؟؟؟؟
    یه معیار مثه نمره کلاس اینا........

+

در کل بحث بحث طولانی هست و نمیتونم بگم تو راس میگی یا اشتباه میگی....ولی من به نظرم اون معیار میانگین رو قبول دارم........ .
    کلا حرفی هس که میشه روش مثه چند کاربر متعالی بحث کرد ولی اگه بحث کنیم این شمارش معکوس من میره ته....مصیبت جدید قفل هم که وارد شده از هر طرف تاپیک آشوبی میشه..

.
    .
    Last edited by halflife g; 10-09-2011 at 16:21.

16. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •