تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 76 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 751

نام تاپيک: ◄ ™ Lenovo اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام
    من حدود یک ماهه پیش یک z570 خرید کردم به قیمت 1470 الان چندتا سوال داشتم
    بهترین حالت برای افزایش طول عمر باتری چیه؟
    کاربرد gpo چیه؟
    داخل کارتن نه ویندوز بود ونه وبروس یاب و فروشنده گفت کلا از روی کارتن برداشتن وهیچکدوم نداره.این حقیقته؟

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنده تصمیم گرفتم z580 با رم 6 گیگ و سی پی یو i7 تهیه بکنم لطفا این سوالات بنده رو پاسخ بفرمایید ممنون میشم:

چند سوال برام باقی مونده!
    یکی اینکه بعد از مثلا 2 -3 ساعت کار کردن خیلی داغ نشه که حتما مجبور به استفاده از فن بشم! (چون ممکن هستم جاهایی ببرمش که بردن فن دردسر باشه و... اتفاقا زیاد اتفاق می افته!) البته برای خونه و دفتر حتما فن تهیه می کنم که همیشه خنک باشه! :d!
    این لپ تاپ بی چاره قراره بین 5 تا 10 ساعت کار بکنه!

لطفا اگر تجربه دارید دریغ نفرمایید.

و دیگر اینکه این لپ تاپ با برنامه های: ادیوس - افتر افکت - پریمیر - کتیا - انسیس - سالیدورکز - متلب همخوانی کامل داره و مشکلی وجود نداره؟

فقط منتظر رنگ سفید - 6 گیگ رمش هستم که بیاد شیراز !
    احتمال زیاد بدون بلو ری تهیه بکنم! چون تا الان که اصلا مورد استفاده نداشتم! و اصلا پیش بینی نمی کنم توی ایران باب بشه! اگر هم روزی باب شد! ! ! می رم یه اکسترنالش رو می خرم! به جاش می رم پول می دم هارد اکسترنال که تا دلتون بخواد باید داشته باشم! به قول یکی از اساتید تدوین تا می تونید هارد اکسترنال بخرید
    چون اصلا اهل بازی نیستم دیگه سراغ سری y580 توصیه کردن نروم و فعلا اضافی این پول رو سیو می کنم برای هزینه های دیگه.
    بنده هم تدوین می کنم(مستند و فیلم کوتاه) هم رشته ام مهندسی مکانیک جامدات هست و... اگر تجربه در این 2 زمینه با لپ تاپ z580 رم 6 گیگ i7 دارید ممنون میشم بفرمایید.

و اینکه این لپ تاپ دیگه مشکل خاصی نداره؟ اگر ایرادی داره خیلی ممنون میشم بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در سری N مدل N55 کیبردش بهم چسبیده است.
    خوب منم هیمن رو گفتم گفتم سری n به هم چسبیدست کیبوردش اما سری k صفحه کلید خوبی داره

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی اطلاع داره z580 با گرافیک640 تو بازار هست؟چون تو سایتهای خارجی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

کسی قیمت z580-59337518 رو داره ؟؟ با مشخصات i5...ram 6gb ؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز و گرامی.
    دوستان میخوام Z480 بگیرم با رم 6 و هارد 750
    کسی از قیمتش سراغ نداره؟
    کسی از دوستان این مدل رو نداره در موردش یکم واسم توضیح بده؟؟؟
    رم و هارد این لپ تاپ قابل ارتقا و تعویض هستش؟
    یعنی میتونم در آینده رو رو به 8 افزایش بدم؟؟؟
    Last edited by omid705; 04-08-2012 at 11:49.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام اگر باتری لپ تاپو در بیارم اونوقت با اداپتور ازش استفاده کنم براش مشکلی پیش نمیاد؟
    بیشتر از نصف ملت و جهان همین کارو میکنن.نترس.فقط موقعی که برق یدفعه میره دیگه نمیشه تضمین کرد!از محافظ استفاده کنید

سلام
    من حدود یک ماهه پیش یک z570 خرید کردم به قیمت 1470 الان چندتا سوال داشتم
    بهترین حالت برای افزایش طول عمر باتری چیه؟
    کاربرد gpo چیه؟
    داخل کارتن نه ویندوز بود ونه وبروس یاب و فروشنده گفت کلا از روی کارتن برداشتن وهیچکدوم نداره.این حقیقته؟
    حتما cori5 هستش که قیمتش اینه.من cori7 خریدم تقریبا 1600 تومان.
    افزایش طول عمر باتری:
    گذاشتن لپ تاپ رو حالت power saver و تغییر دستی تنظیمات این قسمت برای کاهش قدرت cpu و ...(تاثیر فوق فوق فوق بالایی داره برای افزایش ماندگاری شارژ)
    گذاشان ویندوز رو حالت کلاسیک که از موتور گرافیکیش استفاده نکنه.و غیر فعال کردن تمام زیبایی ها و گذاشتن زمینه سیاه جای عکس گرافیکی.
    قطع کامل صدا تو کارهای فتوشاپی و ...
    باز نزاشتن برنامه هایی که استفاده نمیکنید.مث idm و یاهو مسنجر و ...
    اگه طول عمر کلی باتری رو میگید به نظرم اونم باید مث موبایل وقتی خالی میشه بزاری شارژ و تا پر پر پر نشده از برق نکشیش بیرون و تا حد امکان موقع شارژ از لپ تاپ استفاده نکنی.البته اگه کارکرد باتری لپ تاپم مث موبایل باشه میشه این موارد را انجام داد برای افزایش طول عمر باتری.

در مورد gpu که فک کنم همون گرافیکش باشه.اونجا برنامه ای از گرافیک قدرتمند لپ تاپ استفاده کنه اونجا نشونش میده و میتونی حالت اپتیموس رو اونجا تنظیم کنی.

روز کارتن لپ تاپ نوشته باید از فروشنده سه تا چیز حتما بگیری.داخل کارتن نیست.
    آنتی ویروس نود 32
    موس بیسیم لنو
    کیف لپ تاپ
    که قیمت اولی تو بازار 25000 قیمت دومی فک کنم 20 تومان و سومی 25000 تومان است.
    اگه رو کارتن نوشته و شما از فروشنده نگرفتی حدودا 70 تومان سرت کلاه رفته!
    بنده تصمیم گرفتم z580 با رم 6 گیگ و سی پی یو i7 تهیه بکنم لطفا این سوالات بنده رو پاسخ بفرمایید ممنون میشم:

چون اصلا اهل بازی نیستم دیگه سراغ سری y580 توصیه کردن نروم و فعلا اضافی این پول رو سیو می کنم برای هزینه های دیگه.
    بنده هم تدوین می کنم(مستند و فیلم کوتاه) هم رشته ام مهندسی مکانیک جامدات هست و... اگر تجربه در این 2 زمینه با لپ تاپ z580 رم 6 گیگ i7 دارید ممنون میشم بفرمایید.

و اینکه این لپ تاپ دیگه مشکل خاصی نداره؟ اگر ایرادی داره خیلی ممنون میشم بفرمایید
    سلام به شما
    من z570 دارم.راستش تا حالا و ان شاالله هیچ وقت مشکلی نداشته برام.کلا کسی میتونه مشاوره درست برای لپ تاپ بده که چندین تا لپ تاپ عوض کرده باشه.من اولین لپ تاپمه.
    راستش به دلیل حساسیتم برای قدرت زیاد لپ تاپ و کم نیاوردن اون، cori7 گرفتم که دیگه آخ نگه و دقیقا موارد استفاده شما رو دارم.هم کار میکس انجام میدم و هم فتوشاپ و هم ماکس و کتیا و ...(کلا مکانیک)
    تا اینجاش که کم نیاورده.البته باید قدرتش رو حداکثر بزارین.(توقسمت پاور) و با قدرت بالا با مصرف زیاد منابع باید به برق بزنید حتما.
    گرافیکشم که gt540 هستش بازی هات رو اجرات میکنه و کلا ارضات میکنه.گرشاسب و کبری 11 رو نصبیدم و مشکلی نداره.بسه دیگه.
    یکی از مزایاش دکمه مستقلی برای خاموش روشن کردن بلوتوث و وای فای هستش که روزی 10 بار ازش استفاده میکنم!و همچنین دکمه خاموش روشن حالت اپتیموس.
    این z580 که میفرمایین چن هفته بیشتر نیست که اومده.همون پردازنده های جدید رو داره که فک کنم مصرفو کاهش میده.حتما جدید رو بگیرین با هر قیمتی که شده.اگه لپ تاپی میخواید که آخ نگه پولتونو سیو نکنید همش یباره و فوقش مثلا 200 یا 400 تومان بیشتر بدین.من قرض کردم قوی گرفتم.(البته از بابا مامانم قرض گرفتم)
    ضمناٌ کسی لپ تاپ منو خواست بگه با تخفیف بهش میفروشم.میخوام پردازنده جدید بگیرم.
    رمم 6 و بقیش معلومه پردازنده 4 هسته ای شیر تا هشت هسته.هارد 750.

کسی اطلاع داره z580 با گرافیک640 تو بازار هست؟چون تو سایتهای خارجی هست
    من تو رشت دیدم.ولی گرافیکو نمیدونم چنده.از سایت سازگار نگاه کن دیگه.اینجا چرا میپرسی.ای بابا...
    کسی قیمت z580-59337518 رو داره ؟؟ با مشخصات i5...ram 6gb ؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو دیجی کالا و دیجی انلاین ببین دارن
    من پرسیدم تو رشت 1480 بود تقریبا.یعنی زیر 500 بود.رم نمیدونم چند بود و ci5 بود

8. 3 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6 تای اولی کانفیگ های مختلف z580 هستش که هارد همشون 500 هستش و تو کش cpu فرق دارن و تو رم که 6 و 4 هستند و تو پردازنده که 5 و 7 هستند و گرافیک همشون gt630 هستش که سری جدیده نسبت به gt540 قبلی.البته فک کنم ضعیفتره.
    باس سی پی یو ارتقا پیدا کرده که خودمم نمیدونم چه بدردی میخوره:
    Notebook Ideapad Z580 59-337510
    Core i7 3612QM@2.1(3.1)GHz,6MB
    DDR3 6GB 1600MHz+500GB SATA
    Nvidia GeForce GT 630M 2GB

پس طبق سایت سازگار که لینکشو بالا گذاشتم نتیجه میگیریم که کانفیگایی غیر از اینی که تو سایت سازگار هستند دستکاری شده هستند.
    چس هارد 640 و 750 نداریم.فعلا فقط 500 گیگ.

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

بیشتر از نصف ملت و جهان همین کارو میکنن.نترس.فقط موقعی که برق یدفعه میره دیگه نمیشه تضمین کرد!از محافظ استفاده کنید

حتما cori5 هستش که قیمتش اینه.من cori7 خریدم تقریبا 1600 تومان.
    افزایش طول عمر باتری:
    گذاشتن لپ تاپ رو حالت power saver و تغییر دستی تنظیمات این قسمت برای کاهش قدرت cpu و ...(تاثیر فوق فوق فوق بالایی داره برای افزایش ماندگاری شارژ)
    گذاشان ویندوز رو حالت کلاسیک که از موتور گرافیکیش استفاده نکنه.و غیر فعال کردن تمام زیبایی ها و گذاشتن زمینه سیاه جای عکس گرافیکی.
    قطع کامل صدا تو کارهای فتوشاپی و ...
    باز نزاشتن برنامه هایی که استفاده نمیکنید.مث idm و یاهو مسنجر و ...
    اگه طول عمر کلی باتری رو میگید به نظرم اونم باید مث موبایل وقتی خالی میشه بزاری شارژ و تا پر پر پر نشده از برق نکشیش بیرون و تا حد امکان موقع شارژ از لپ تاپ استفاده نکنی.البته اگه کارکرد باتری لپ تاپم مث موبایل باشه میشه این موارد را انجام داد برای افزایش طول عمر باتری.

در مورد gpu که فک کنم همون گرافیکش باشه.اونجا برنامه ای از گرافیک قدرتمند لپ تاپ استفاده کنه اونجا نشونش میده و میتونی حالت اپتیموس رو اونجا تنظیم کنی.

آنتی ویروس نود 32
    موس بیسیم لنو
    کیف لپ تاپ
    فروشنده خیلی ادم درستی هست خیلی قبولش دارم و میگفت از تهران که فرستادن نداشه.
    درضمن قیمت خود لب تاپ 1430شد که 50برا ویندوز-سفارش-کرایه شد

دوستان اگه تاپیک در مورد z570 cori5 هست معرفی کنید یا اگه کسی این لب تاپ رو داره یه چندتا سوال ازش دارم

ممنون
    Last edited by ali shah; 05-08-2012 at 00:46.

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آنتی ویروس نود 32
    موس بیسیم لنو
    کیف لپ تاپ

سلام به شما
    من z570 دارم.راستش تا حالا و ان شاالله هیچ وقت مشکلی نداشته برام.کلا کسی میتونه مشاوره درست برای لپ تاپ بده که چندین تا لپ تاپ عوض کرده باشه.من اولین لپ تاپمه.
    راستش به دلیل حساسیتم برای قدرت زیاد لپ تاپ و کم نیاوردن اون، cori7 گرفتم که دیگه آخ نگه و دقیقا موارد استفاده شما رو دارم.هم کار میکس انجام میدم و هم فتوشاپ و هم ماکس و کتیا و ...(کلا مکانیک)
    تا اینجاش که کم نیاورده.البته باید قدرتش رو حداکثر بزارین.(توقسمت پاور) و با قدرت بالا با مصرف زیاد منابع باید به برق بزنید حتما.
    گرافیکشم که gt540 هستش بازی هات رو اجرات میکنه و کلا ارضات میکنه.گرشاسب و کبری 11 رو نصبیدم و مشکلی نداره.بسه دیگه.
    یکی از مزایاش دکمه مستقلی برای خاموش روشن کردن بلوتوث و وای فای هستش که روزی 10 بار ازش استفاده میکنم!و همچنین دکمه خاموش روشن حالت اپتیموس.
    این z580 که میفرمایین چن هفته بیشتر نیست که اومده.همون پردازنده های جدید رو داره که فک کنم مصرفو کاهش میده.حتما جدید رو بگیرین با هر قیمتی که شده.اگه لپ تاپی میخواید که آخ نگه پولتونو سیو نکنید همش یباره و فوقش مثلا 200 یا 400 تومان بیشتر بدین.من قرض کردم قوی گرفتم.(البته از بابا مامانم قرض گرفتم)
    رمم 6 و بقیش معلومه پردازنده 4 هسته ای شیر تا هشت هسته.هارد 750.

سلام
    من می خواهم این رو بگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه موضوع رو متوجه نشدم! اینکه گفته بودید:

یعنی همین z580 رو می خواهید بفروشید؟ آخه تمامی z580 ها همگی ivy بریج هستند و نسل جدید سی پی یو!!!

از طرف دیگه می خواستم ببینم داغی لپ تاپ چه جوری ها هست؟ داغ می کنه یا نه و...؟!
    و اینکه با برنامه های مونتاژی و همین طور مکانیکی هم خوانی کاملی داشته باشه

اگر هم یه لطفی بکنید از خود ویندوز یه rating بگیرید بفرستید ممنون میشم.
    مشخصات دقیقا لپ تاپبتون رو هم بفرمایید خیلی ممنون میشم(سی پی یو - رم - گرافیک و...)
    من آخه می خواهم روزی 5 تا 10 ساعت با این بد بخت کار بکنم! دیگه با یک سخت جانی باشد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •