تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 71 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان مینی پسی باز به این دو تا لینک من سر نزدند !

این برنامه دنیای مینی پسی رو متحول میکنه

نکته اصلی برنامه اپن سورس بوده و قابلیت هر نوع اصلاحی را توسط متخصصان دارد

به دو صورت میشه ازش استفاده کرد

1- بصورت سی دی یا یواس بی که بصورت بوت ایبل استفاده میشه ( لایو را دانلود کنید )

2- برنامه ای روی سیستم عامل شما ( بسته به سیستم عاملتون دانلود کنید ) نصب شده و پی سی شما رو تحت اختیار گرفته

و تبدیل به یک پلیر قدرتمند با استفاده از سخت افزار شما میکند

دوستان تست کنند و نتایج را ضعیف و قوی بنویسند

به نظر من جای کار فراوان در این زمینه وجود دارد
    واقعا بهترین برنامه برای HTPC ها واسه پخش فیلم و آهنگ و کلا همه چی همین XBMC هستش. برای من که بزرگترین دلیله برای داشتن یه HTPC.

2. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

به نظر ميرسه اين دستگاه خيلي مهم و ارزشمند باشه و استقبال زيادي هم ازش بشه.
    ZBOX nano AD10
    دوستاني كه سابقه بيشتري دارند, يك تايپك براش باز كنند و همينجا هم اگه كسي در مورد انواع مختلف و مشخصات و قيمت و فروشگاهش تو ايران خبري داره ما رو هم در جريان قرار بده. به نظر من داشتن ريموت كنترل خيلي مهمه كه اين دستگاه داره ولي ايا دستگاه هاي مشابه اي هم با ريموت كنترل تو بازار ايران و جهان هست? با تشكر
    كسي به من كمك نميكنه? من كنترل دار ميخوام. خواهش ميكنم كمك كنيد

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

كسي به من كمك نميكنه? من كنترل دار ميخوام. خواهش ميكنم كمك كنيد
    این مدل رو شرکت تموم کرده میگه بزودی میاره
    منم دنبال یه مدل کامل که کنترل مدیا پلیر هم داشته باشه هستم
    اگر گرفتم شما رو هم در جریان میزارم

5. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان برای کنترل میشه اگه گوشی های Android یا مثلا iPhone دارید برنامه های مخصوص media center ها رو بریزید رو گوشی از اون طریق کنترل کنید کامپیوتر رو. خیلی خوب هم کار میکنن، البته شاید داشتن یه کنترل مخصوص رو ترجیح بدید ولی خب این هم یه راهشه...

7. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این مدل کنترل هم هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

xbmc مخفف xbox media center می باشد البته بر روی مدلهای اولیه xbox کار میکند وسعی کردم روش نصب آن را روی 360 slim xbox پیدا کنم تا با این روش هم یک کنسول gmae داشته باشم و هم یک دستگاه پلیر ولی تا کنون به نتیجه نرسیدم

11. 2 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

این مدل رو شرکت تموم کرده میگه بزودی میاره
    منم دنبال یه مدل کامل که کنترل مدیا پلیر هم داشته باشه هستم
    اگر گرفتم شما رو هم در جریان میزارم
    ميشه بفرماييد كه با چه قيمتي ميفروختند? من خودم دنبال يكي هستم كه هم كنترل داشته باشه و هم هارد داخلي_هر چي هاردش بيشتر باشه بهتره_ من در درجه اول واسه ديدن فيلم ميخوام و كارهاي معمولي ديگه. در ضمن ميخواستم بدونم كه اين دستگاه ها با توجه به قابليت نصب برنامه هاي مختلف به روي ان به طور كل قادر به پخش همه انواع زيرنويس فارسي هستند ? در اخر باز هم خواهش ميكنم هركس اطلاعاتي در مورد انواع مختلف اين دستگاه ها و قيمتشان ( حتا اگه شده قيمت تقريبي يا قيمت قبلي شان يا قيمت تقريبي اينده شان) دارد مرا محروم نگذارد. الان يك ماه كه دارم سعي ميكنم كه كسي قيمتها و مشخصات رو به من بده اما موفق نميشم. ديگه نميدونم چيكار كنم. ( در معرفي مدل ها اين سه پارامتر رو در نظر داشته باشيد . كنترل , هارد , قيمت )

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ميشه بفرماييد كه با چه قيمتي ميفروختند? من خودم دنبال يكي هستم كه هم كنترل داشته باشه و هم هارد داخلي_هر چي هاردش بيشتر باشه بهتره_ من در درجه اول واسه ديدن فيلم ميخوام و كارهاي معمولي ديگه. در ضمن ميخواستم بدونم كه اين دستگاه ها با توجه به قابليت نصب برنامه هاي مختلف به روي ان به طور كل قادر به پخش همه انواع زيرنويس فارسي هستند ? در اخر باز هم خواهش ميكنم هركس اطلاعاتي در مورد انواع مختلف اين دستگاه ها و قيمتشان ( حتا اگه شده قيمت تقريبي يا قيمت قبلي شان يا قيمت تقريبي اينده شان) دارد مرا محروم نگذارد. الان يك ماه كه دارم سعي ميكنم كه كسي قيمتها و مشخصات رو به من بده اما موفق نميشم. ديگه نميدونم چيكار كنم. ( در معرفي مدل ها اين سه پارامتر رو در نظر داشته باشيد . كنترل , هارد , قيمت )
    بالاترین مدلی که موجود اشت ZBOX-ID41-PLUS-b بود که با دو گیگ رم DDR3 و هارد 250 و USB3 و WiFi
    حدو 425 تومن بود که کنترل نداشت ولی واقعا کامل بود البته 9 مدل دیگه هم داشت که از 230 تومن قیمتهاش شروع میشد به بالا

14. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

xbmc مخفف xbox media center می باشد البته بر روی مدلهای اولیه xbox کار میکند وسعی کردم روش نصب آن را روی 360 slim xbox پیدا کنم تا با این روش هم یک کنسول gmae داشته باشم و هم یک دستگاه پلیر ولی تا کنون به نتیجه نرسیدم
    بعیده واسه 360 بیاد چون اون به اون صورت هـــک نشده. بعد 360 با اون هارد محدودش واقعا زیاد به درد XBMC نمیخوره، حالا سرو صداش به کنار!
    Last edited by NaughtyCat; 11-11-2011 at 21:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چندتا سوال:

1- تا اونجا که من متوجه شدم این دستگاه (ها) دقیقا یه نوع کامپیوتر هستند که اگه به یه مانیتور متصل بشن تمام کارایی یه کامپیوتر رو دارند از نظر واسط کاربری (منظورم ویندوزه)... درسته؟

2- صدایی که فن این سیستم ها تولید میکنن در چه حدیه؟ چون دارم به این فکر میکنم که یه دستگاه تهیه کنم و با اتصال هارد اکسترنال بهش توی استودیو بتونیم بعنوان سورس دیجیتال صوتی ازش استفاده کنیم و با اتصال یه DAC به پورت یو اس بی بتونیم صدارو بصورت خروجی دیجیتال بگیریم و استفاده کنیم

3- آیا مدلی وجود داره که خروجی اپتیکال داشته باشه؟

4- از کجا میشه این دستگاه هارو تهیه کرد؟ چه به صورت آماده چه برای اسمبل کردن

(از دوستان اگه کسی تخصص داره در زمینه این دستگاه ها و میتونه یه دستگاه مناسب برام اسمبل کنه بهم اطلاع بده چون من وقت جستجو و پیگیری و خرید قطعاتش رو ندارم از طرفی تجربه مدلهای مختلف هم ندارم)
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •