تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 139 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام، منم همین مودم رو دارم و سوال اسای دارم:
    اینکه چطوری میتونم دو تا کامپیوتر رو که به مودم وصل هستن و از طریق مودم به اینترنت پرسرعت، و توی Network Places فایل های Share به راحتی مشاهده و قابل دسترسی هستن؛
    1. حالا چطوری میتونم بازی های LAN رو انجام بدم؟ IP کامپیوتر خودم 19.168.1.2 و IP اون یکی 192.168.1.3 تعریف شده. اما توی بازی ها زمانی که IPها رو وارد میکنیم پیدا نمیشن یا وقتی search میکنم پیدا نمیشن!! باید چیکار کنم؟
    2. برای بازی های online چه راه حلی هست که همزمان دو تا کامپیوتر از طریق internet آنلاین بتونن بازی کنن؟! چون زمانی که یه کامپیوتر لاگین میشه، اون یکی کامپیوتر نمیتونه لاگین کنه.
    اسم بازیتون؟ همدیگر رو میتونید پینگ کنید؟

2. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسم بازیتون؟ همدیگر رو میتونید پینگ کنید؟
    بازی زیاده، مثلا همین Counter Strike 1.6 Condition Zero یا Conflict Global Storm
    منظورتون رو دقیقا از PING نمیفهمم یعنی چی؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بازی زیاده، مثلا همین Counter Strike 1.6 Condition Zero یا Conflict Global Storm
    منظورتون رو دقیقا از PING نمیفهمم یعنی چی؟؟
    منظورم دستور ping است
    command prompt
    ping 192.168.1.2 و بلعکس. فایروال آف باشه

5. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم دستور ping است
    command prompt
    ping 192.168.1.2 و بلعکس. فایروال آف باشه
    بعد از اون پیغام گفتم بزار فایروال شبکه محلی رو کلا غیر فعال کنم، مشکل درست شد
    ولی بازم ممنون از شما

فقط میمونه اینکه همزمان دو تا کامپیوتر از طریق اینترنت بتونن بهم وصل بشن.
    شاید باید دو تا IP داشته باشم، یعنی یه IP برای این کامپیوتر (که هست) و یه IP واسه اون یکی کامپیوتر تعریف بشه که IPهاشون متفاوت از هم توی اینترنت باشه و میسر کنه. ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بعد از اون پیغام گفتم بزار فایروال شبکه محلی رو کلا غیر فعال کنم، مشکل درست شد
    ولی بازم ممنون از شما

فقط میمونه اینکه همزمان دو تا کامپیوتر از طریق اینترنت بتونن بهم وصل بشن.
    شاید باید دو تا IP داشته باشم، یعنی یه IP برای این کامپیوتر (که هست) و یه IP واسه اون یکی کامپیوتر تعریف بشه که IPهاشون متفاوت از هم توی اینترنت باشه و میسر کنه. ؟؟؟؟
    من در حالت ics همچین مشکلی ندارم. هیچ بازیی نمیتونید انلاین 2 نفری انجام بدید؟ ggclient است؟ شاید مورد از NAT باشه.. دقیق نمیدونم.

8. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امتحان نکردم فعلا خاموشش کردم
    ولی به احتمال 95 درصد مر بوط به مخابراطه که ازش سرویس می گیرم

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

امروز مودم رو بردم تو حیاط رفتم چک کردم تا فاصله 260 متری سیگنال با قدرت 40 درصد دریافت می شد بدون مانع و با دید مستقیم
    دیگه جا نبود بیشتر دور شم
    پیرو صحبت ها قبلیم اگه ارتفاع دید مساوی(محل من سر بالایی بود ) بود سیگنال قوی تر دریافت می شد یعنی همون300 متر رو به راحتی می شه لینک زد

10. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    گویا واسه دوستان ابهام سنگین و سیاهی پیش اومده بود که با این مودم نمیشه دوتا کامپیوتر به اینترنت متصل شن!!!! و امروز یکی از دوستان این رو خصوصی پرسید، در جواب این عده باید بگم:
    بله مودم Tp-Link 8901G دارم و باهاش دو تا سیستم به اینترنت متصل هستند!!!! 40هزار تومن پول مودم باشه اونوقت نشه این کار رو کرد؟! مودم 20 تومنی هم میتونه همزمان چندتا وسیله رو به اینترنت متصل کنه!!!!!

این مودم 4تا پورت LAN داره و بنابراین میتونه 4تا PC یا Laptop یا کنسول بازی یا تلویزیون یا... رو با کابل LAN به اینترنت متصل کنه. و همینطور میتونه همزمان با Wireless هم بهش متصل شد؛ اما تعداد Wireless رو یادم نیست چندتا بود.
    روش کار هم روش خاصی نیست! خیلی راحت!
    با PC یا لپ تاپ (که من به پورت PC1 وصل کرده بودم) تنظیمات مودم و adsl رو انجام بدید. (همون وارد کردن 192.168.1.1 و بعدش کلیک روی Run Wizzard)
    بعدش هر PC رو خواستید با LAN وصل کنید و دقت داشته باشید که تنظیمات قبلی ای توی شبکه LAN اون کامپیوتر نباشه، مثلا قبلا IPش رو 192.168.0.1 تعریف نکرده باشدی و تنظیمات IP رو گزینه اول (IP اتوماتیک) باشه.
    وایرلس هم که هیچ مشکلی نداره، وایرلس دستگاه تون رو روشن کنید و متصل شید.

فقط جهت رفاه بهتون پیشنهاد میکنم اینطور عمل کنید که بهتره:
    PC1:
    IP Address: 192.168.1.2
    Sub net Mask: 255.255.255.0
    Default Gateway: 192.168.1.1
    Prefferd DNS Server: 192.168.1.1

PC2:
    IP Address: 192.168.1.3

PC3:
    IP Address: 192.168.1.4

و به هیمن ترتیب...
    سوال و مشکلی داشتید بپرسید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تمام تنظیمات را انجام دادم ولی آخرش برای وصل شدن به اینترنت نیاز به کانکشن هست.خودش انومات وصل نمیشه.وایرلسش هم کار نمیکنه.نوت بوکمم که بهش وصل میکنم به نت وصل نمیشه ولی کامپیوترم وصله.تنظیمات ppo... هم انجام دادمم ولی بازم نمیشه!
    اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    شما وقتی اولین درخواست اتصال به اینترنت ازتون صادر شه مودموصل میشه. وقتی اکسپلوررتون رو باز کردید آدرس صفحه موردنظرتون رو وارد کنید، خود مودم اتوماتیک متصل میشه. یا هر دستوری که برای اینترنت صادر بشه، مثلا وقتی توی بازی هستین و وارد بخش online میشید...
    اینکه کانکشن برای اتصال و عدم اتصال مودم میشه ساخت یا نه رو هنوز نمیدونم، چون واسم کاربردی نداره زیاد نرفتم دنبالش، اما اگه فهمیدم اینجا میگم.

اقا یکی به زبون شیرین فارسی به ما بگه که با این مودم میشه چند کامپیوتر رو به هم شبکه کرد یا نه؟(یعنی غیر از
    اشتراک اینترنت میشه باهاش چندکامپیوتر رو هم شبکه کرد؟)
    ما منتظریم
    جواب شما رو هم که کامل و مفصل دادم. واستون پیغام خصوصی هم زدم.

اپدیت کردن لازمه حتما ؟ یا جهت رفع اشکاله فقط ؟
    مسلما جهت رفع اشکال لازمه. اما گاها میبینی آپدیتی که هست بهبودی موثری داره، اینجاست که بهتره آپدیت رو انجام بدید.

دوستان بخوام قدرت خروجی وایرلس رو کم کنم باید چیکار کنم ؟؟
    الان تا 50 متری خونه از یه طرف از اون طرف خونه تا 100 متری وایرلس با قدرت خوب پوشش داره بخوام کمترش کنم تا فقط محدود به محوطه خونه بشه چه تنظیماتی رو باید اعمال کنم؟
    یا دور مودمت مانع و کاور بکش یا بهترین کار اینه که Mac Addressهایی اختصاصی و محدودی تعریف کنی تا فقط اونا بتونن متصل بشن. و گزینه دیگه هم گذاشتن پسور هستش.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من این مودم رو واسه PC میخوام چون بیشتر واسه استفاده گوشیم میخوام ! به غیر از خود مودم و تجهیزات داخل

جعبه چه چیز های دیگه ای لازمه ؟ کامپیوترم از این Wi-Fi و این چیزا نداره ها !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من این مودم رو واسه PC میخوام چون بیشتر واسه استفاده گوشیم میخوام ! به غیر از خود مودم و تجهیزات داخل

جعبه چه چیز های دیگه ای لازمه ؟ کامپیوترم از این Wi-Fi و این چیزا نداره ها !
    بالاخره واسه PC میخواهین یا گوشی؟؟
    1 عدد مودم - 1 عدد آدوپتور برق - 1 عدد انتن - 1 عدد اسپلیتر - 2 عدد کابل تلفن - 1 عدد کابل LAN کوتاه - احتمالا دفترچه راهنمای چند صفحه ای فارسی - 1 عدد CD راهنما - کارت ضمانتنامه هم که جای خود دارد
    بسه دیگه

15. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •