اسم بازیتون؟ همدیگر رو میتونید پینگ کنید؟
اسم بازیتون؟ همدیگر رو میتونید پینگ کنید؟
بازی زیاده، مثلا همین Counter Strike 1.6 Condition Zero یا Conflict Global Storm
منظورتون رو دقیقا از PING نمیفهمم یعنی چی؟؟
منظورم دستور ping است
command prompt
ping 192.168.1.2 و بلعکس. فایروال آف باشه
بعد از اون پیغام گفتم بزار فایروال شبکه محلی رو کلا غیر فعال کنم، مشکل درست شد
ولی بازم ممنون از شما
فقط میمونه اینکه همزمان دو تا کامپیوتر از طریق اینترنت بتونن بهم وصل بشن.
شاید باید دو تا IP داشته باشم، یعنی یه IP برای این کامپیوتر (که هست) و یه IP واسه اون یکی کامپیوتر تعریف بشه که IPهاشون متفاوت از هم توی اینترنت باشه و میسر کنه. ؟؟؟؟
من در حالت ics همچین مشکلی ندارم. هیچ بازیی نمیتونید انلاین 2 نفری انجام بدید؟ ggclient است؟ شاید مورد از NAT باشه.. دقیق نمیدونم.
امتحان نکردم فعلا خاموشش کردم
ولی به احتمال 95 درصد مر بوط به مخابراطه که ازش سرویس می گیرم
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
پیرو صحبت ها قبلیم اگه ارتفاع دید مساوی(محل من سر بالایی بود ) بود سیگنال قوی تر دریافت می شد یعنی همون300 متر رو به راحتی می شه لینک زد
سلام،
گویا واسه دوستان ابهام سنگین و سیاهی پیش اومده بود که با این مودم نمیشه دوتا کامپیوتر به اینترنت متصل شن!!!! و امروز یکی از دوستان این رو خصوصی پرسید، در جواب این عده باید بگم:
بله مودم Tp-Link 8901G دارم و باهاش دو تا سیستم به اینترنت متصل هستند!!!! 40هزار تومن پول مودم باشه اونوقت نشه این کار رو کرد؟! مودم 20 تومنی هم میتونه همزمان چندتا وسیله رو به اینترنت متصل کنه!!!!!
این مودم 4تا پورت LAN داره و بنابراین میتونه 4تا PC یا Laptop یا کنسول بازی یا تلویزیون یا... رو با کابل LAN به اینترنت متصل کنه. و همینطور میتونه همزمان با Wireless هم بهش متصل شد؛ اما تعداد Wireless رو یادم نیست چندتا بود.
روش کار هم روش خاصی نیست! خیلی راحت!
با PC یا لپ تاپ (که من به پورت PC1 وصل کرده بودم) تنظیمات مودم و adsl رو انجام بدید. (همون وارد کردن 192.168.1.1 و بعدش کلیک روی Run Wizzard)
بعدش هر PC رو خواستید با LAN وصل کنید و دقت داشته باشید که تنظیمات قبلی ای توی شبکه LAN اون کامپیوتر نباشه، مثلا قبلا IPش رو 192.168.0.1 تعریف نکرده باشدی و تنظیمات IP رو گزینه اول (IP اتوماتیک) باشه.
وایرلس هم که هیچ مشکلی نداره، وایرلس دستگاه تون رو روشن کنید و متصل شید.
فقط جهت رفاه بهتون پیشنهاد میکنم اینطور عمل کنید که بهتره:
PC1:
IP Address: 192.168.1.2
Sub net Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
Prefferd DNS Server: 192.168.1.1
PC2:
IP Address: 192.168.1.3
PC3:
IP Address: 192.168.1.4
و به هیمن ترتیب...
سوال و مشکلی داشتید بپرسید.
شما وقتی اولین درخواست اتصال به اینترنت ازتون صادر شه مودموصل میشه. وقتی اکسپلوررتون رو باز کردید آدرس صفحه موردنظرتون رو وارد کنید، خود مودم اتوماتیک متصل میشه. یا هر دستوری که برای اینترنت صادر بشه، مثلا وقتی توی بازی هستین و وارد بخش online میشید...
اینکه کانکشن برای اتصال و عدم اتصال مودم میشه ساخت یا نه رو هنوز نمیدونم، چون واسم کاربردی نداره زیاد نرفتم دنبالش، اما اگه فهمیدم اینجا میگم.
جواب شما رو هم که کامل و مفصل دادم. واستون پیغام خصوصی هم زدم.
مسلما جهت رفع اشکال لازمه. اما گاها میبینی آپدیتی که هست بهبودی موثری داره، اینجاست که بهتره آپدیت رو انجام بدید.
یا دور مودمت مانع و کاور بکش
یا بهترین کار اینه که Mac Addressهایی اختصاصی و محدودی تعریف کنی تا فقط اونا بتونن متصل بشن. و گزینه دیگه هم گذاشتن پسور هستش.
دوستان من این مودم رو واسه PC میخوام چون بیشتر واسه استفاده گوشیم میخوام ! به غیر از خود مودم و تجهیزات داخل
جعبه چه چیز های دیگه ای لازمه ؟ کامپیوترم از این Wi-Fi و این چیزا نداره ها !![]()
بالاخره واسه PC میخواهین یا گوشی؟؟
1 عدد مودم - 1 عدد آدوپتور برق - 1 عدد انتن - 1 عدد اسپلیتر - 2 عدد کابل تلفن - 1 عدد کابل LAN کوتاه - احتمالا دفترچه راهنمای چند صفحه ای فارسی - 1 عدد CD راهنما - کارت ضمانتنامه هم که جای خود دارد
بسه دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)