از اطلاعات جالب و مفیدت ممنون دوست خوبم
ما همیشه از اطلاعات خوب شما و بقیه دوستان استفاده کردیم
از اطلاعات جالب و مفیدت ممنون دوست خوبم
ما همیشه از اطلاعات خوب شما و بقیه دوستان استفاده کردیم
این گوشی از هفته دیگه در امارات با قیمت 735 دلار عرضه میشه ! و 2 ماه دیگه هم به فرویو 2.2 اپدیت میشه برای اماراتی ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش میشه ما هم از اطلاعاتتون در تاپیک بادا ااستفاده کردیم ...از اطلاعات جالب و مفیدت ممنون دوست خوبم
ما همیشه از اطلاعات خوب شما و بقیه دوستان استفاده کردیم![]()
Last edited by pulp_152; 02-06-2010 at 14:31.
سلام .
اینم از آدم خوش شانس :
جعبه هم مثل خودش سنگین رنگین هست![]()
مخلصیم .
اگه از من خواهش كنيد ، امكان داره گوشيه بعديم سامسونگ باشه![]()
موتوئی تو چه به این گوشیها ؟تو باید بری همون میله استون رو بگیری
![]()
ولی بگیر و به راه راست هدایت شو![]()
مخلصیم .
سلام .
بچه ها یه سوال .
من کارت Visa دارم . این سایت ( که البته خیلی معتبر هم هستش ) تو لیست کشورهاش ایران هم داره . اگه سفارش بدم به ایران میتونن ارسال کنن ؟
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امیر ... اگه میخوای زودتر دستت برسه که خوب شاید ارزش داشته باشه اینکارو انجام بدی ... شایدم دیرتر برسه ...
ولی نظر منو بخوای به نظرم اشتباهه ..
خرید محصولات اچ تی سی یا نوکیا چرا ارزش داره چون ایران که میاد اوایل توسط قاچاق زیاد میاد و قیمت ها هم نجومی ... اما سامسونگ وقتی وارد ایران بشه خود مایکروتل قیمتش رو متعادل میکنه با قیمت جهانی ... شما اکثر گوشیهاش رو ببینی همینطوره ...
اگر واقعا قیمتش همین باشه مطمئن باش ایران هم تو همین سطح میاد ... ولی اگه اینا زود میدن خوب ارزش داره ...
در ضمن اقا من حرفمو پس گرفتم الان ارزش دلار بالا رفته و یورو پایین امده ... در نتیجه قیمت 600 یورو با اون تفاسیر کمتر میشه ...
این گوشی wave تمام معادلات رو با این قیمتش که دوستان میگن (500 هزار) داره به هم میریزه !
دیگه روش قیمت نمیزارم ولی از نظر من با توجه به گوشیهای که تو بازاره تا 900 میرزه .. نظر شخصی
بهتره صبر کنی که ایران بیاد تا با گارانتی بخری که مشکلی پیش نیاد
سلام .
فکر نکنم زودتر از 10 روز برسه درسته ؟ در کل اگه ایران دیر برسه (مایکروتل) و قیمتش بالا باشه خب خدائی میارزه از این روش بگیری .
حالا صبر کنیم تا ریلیز بشه . این سایت 12 روز دیگه واسه فروش آماده میکنه .
مایکروتل با این قیمت بیاره که دمش گرمه .
مخلصیم .
سلام امیر کلا بهترین جای خرید واسه گوشی همین ایران خودمونه
من چند بار خواستم بگیرم البته من مثه تو کارت ملی ندارماز طریق کسی خواستم بگیرم
اکثرا یا گوشیهای عجیب غریب دارن چون واسه آمریکا بود اونجا مثلا امنیاش با امنیای ما کلی تفاوت داره
یه امنیا داشتن اونا پرو بود منظورم i900![]()
کلا اینجا هم مطمینتره هم به نظرم قیمتش بهتره صبر کن منم از همین ایران خودمونمیخرم فقط اگر سامی ا ن بازی درنیاره
گوشی خوف جدید نده منم همون اوایل میخرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)