سلام بچه ها
من بازی را نصب کردم مولتی پلیرش مشکلی نداره وارد بازی میشه ولی سینگل پلیر میگه باید وصل شی به اینترنت خواهشن یه راه وچاهی پیش پای ما بگذارید ممنون![]()
سلام بچه ها
من بازی را نصب کردم مولتی پلیرش مشکلی نداره وارد بازی میشه ولی سینگل پلیر میگه باید وصل شی به اینترنت خواهشن یه راه وچاهی پیش پای ما بگذارید ممنون![]()
مالتیشو چطوری وصل شدی که مشکلی نداشت؟یعنی سریال نامبر زدی براش؟به منم میدی سریا ل نامبرو؟با هم یه دست آنلاین بزنیم.
اما در مورد آفلاین،برو تو show all connection و از اونجا local area connectionو اگه فعاله غیر فعال کن و برعکس
منتظر سریال نامبر برای آنلاینش هستم.tnx
سریال نامبری که ما استفاده کردیم اینه 8MBT 66ON U5PA RTRI VIUM ولی انترنتی که ما داریم دراون حدی نیست که بشه مولتی پلیر بازی کرد!![]()
دمت گرم.اومدش.
دوستان اگه میبینید با اینکه رمو کارت گرافیکتون بالاست ولی بازی گیر میکنه مورد از اخر بودن سی پی یو یوسیج هست که یکی از دوستان هم گفته بود
به نظر شما این بازی خیلی زود تموم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چقدر تفنگی که تو مرحله اول داره ضایع هستش؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
آقا من تو اين چند ساله غير از سري COD چيزي تو اين ژانر بازي نكردم...
به نظرتون ارزش دارم اين بازي رو بگيرم ؟
یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
لطفا کمک![]()
بله مثل اکثر بازی های امروزی...زود تموم میشه...و اسلحه ها هم که کلا اما جالبی نداشتند.به نظر شما این بازی خیلی زود تموم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چقدر تفنگی که تو مرحله اول داره ضایع هستش؟؟؟؟؟
100 درصد بازی هستش که نباید بازی کردنشو از دست داد..ارزش داره بخر..سلام دوستان...
آقا من تو اين چند ساله غير از سري COD چيزي تو اين ژانر بازي نكردم...
به نظرتون ارزش دارم اين بازي رو بگيرم ؟
شما اونجا باید مقاومت کنید و تا اونجایی که م یتونی خودت رو به تیربار نزدیک کنی.یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
لطفا کمک![]()
دقت کن که کاور گیری هم داشته باشی....
انقدر باید اون تیربار رو بزنی تا هی اون شکله روش بیاد تا این که یه دود قرمز رنگ اونجا میندازن و
اونجا رو با موشک می زنن...شما فقط تیربار رو بزن و مقاومت کن.
خواهش میکنم رفیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)