اتفاقا میتونم بگم من در طول بازی یک نفر هم(البته از سربازهای توی ماموریتها نه انسانهای عادی) رو زنده نگذاشتم
ولی نکته_ی جالبش اینجاست که تقریبا همه رو با مخفی کاری کشتم و به جز یکی دو جا که اجتناب ناپذیر بود دیگه در طول بازی اصلا درگیری نداشتم![]()
اتفاقا میتونم بگم من در طول بازی یک نفر هم(البته از سربازهای توی ماموریتها نه انسانهای عادی) رو زنده نگذاشتم
ولی نکته_ی جالبش اینجاست که تقریبا همه رو با مخفی کاری کشتم و به جز یکی دو جا که اجتناب ناپذیر بود دیگه در طول بازی اصلا درگیری نداشتم![]()
پس شما هم مثل منی ، با این تفاوت که من بیشتر آدم های عادی رو هم میکشم
در مرود مخفی یه انتقاد کوچولو از بازی دارم ،اونم اینه که خیلی جاها از کنار پای سرباز ها رد میشم و منو نمیبینن
منم حرصم میگیره که هوش مصنوعی بازی ضعیفه، بلند میشم همه رو به گلوله میبندم
![]()
ببخشید دارم اینو میگم ولی هوش مصنوعی بازی زیاد هم بد نیست.اگر اینکه شما از کنارشون رد میشید اونا نمیفهمند خیلی چیز طبیعی که اگر قابلیت شعاع دید دشمن ها رو بگیرید متوجه میشید کجا رو نگاه می کنن.اگر بخوایم ایراد بگیریم اینکه گارد ها از یک منطقه خاصی جلوتر نمیان مثلا وقتی میرییک جاهای بخصوص که حتی چند قدمی گارد باشن نمیان چک کنن.مثلا توی مرحله که توی چین بود و میخواستید فرار کنید(دوستانی که تموم کردند مفهمند کجا رو میگم)اگر بمب اتم هم هم از توی راه پله ها شلیک کنید و گوشه ایستگاه های راه پله بایستید هیچ گاردی نمیاد اونجا؟!یک ایراد دیگه هم اینکه غول یک و دو بازی به شدت سخت کشته میشن .از اونایی که تا 100 سالگیت یادت میمونه
برای بدست اوردن موفقیت توی گفتگو فقط لحن صحبت افراد رو چک کنید.مثلا توی اداره پلیس وقتی همکار قبلیتون داره همش از شما به خاطر رفتارتون ایراد میگیره و کار شما گیره پیشش مجبورید چی کار کنید فقط احساس همدردی یا وقتی گروگانگیره همش داره به خاطر دلیل حرف میرنه شما باید عقلانی جوابشو بدید.
با تشکر از مطلب خوبتون
در مورد زاویه دید حرف شما درسته
اما دیگه از یک بازی به این بزرگی ، انتظار میره صدای راه رفتن رو هم در نظر میگرفتن و کمی سرباز های دشمن دقیق تر دنبال شما بگردن و ...
با تمام این حرف ها یکی از زیبا ترین بازی هایی هست که انجام دادم
من بازی رو نصب کردم ولی نمیشه بازیش کرد چون به شدت باگ داره.مشکل از سیستم منه؟
اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید.
تشکر.
اگه شما دقت کنید صدای راه رفتن شما هم خیلی آروم بید
اگه شما هم تو بازی قسمت عضلانی پاتون رو آبدیت کنید عملا تبدیل به یک چیز خیلی بی صدا می شه
من اول های بازی کنارشون راه می رفتن و صدام رو می شنیدن به محیط شک می کردن و یکم اون دورو ورا رو نگاه می کردن و می رفتن
من هم عاشق بازیش بیدم![]()
بالاخره100% کردم
اون مرهلرم از youtube دیدم یاد گرفتم
باید از china برمیگشتم تا باز میشد
حالا بریم alice 100% کنیم![]()
علی دمت گرم...خدایی من یکی بهت ایمان اوردم داشتم ولی تضمین شد![]()
رفقا چجوری میشه تو این بازی فشنگ و اسلحه خرید؟؟ من خیلی مشکل مهمات دارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)