تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 102 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره یکی از سایت های معتبری که همیشه نقد و بررسی های خواندنی آماده می کنه درباره یکی از تلویزیون های سری جدید سال 2011 فیلیپس مطلب جدیدی رو منتشر کرده....
    این بررسی درباره تلویزیون سری 6606 سال 2011 هست که چند روز پیش منتشر شده و اگه حالشو داشته باشید و تا آخر بخونیدش مطالب مفیدی درباره این تی وی و قابلیت هاش نوشته.....

اگه بخوام به طور خلاصه بگم معایب این تی وی در این ها خلاصه می شه :
    1- مقدار بسیار جزئی از ابری شدن تصاویر (نوشته که خیلی کمه و چندان مهم نیست)
    2- تنظیمات پیش فرض کارخانه
    3- و.....

مزایا :
    1- تصویر با کیفیت و عالی برای این رده از تی وی (منظور تلویزیون های سطح متوسظ است)
    2- عمق رنگ مشکی و زنده بودن رنگ ها
    3- صدای عالی با وجود اینکه قاب بسیار باریکی دارد
    4- مصرف برق پایین
    و......

اینایی که بالا گفتم یه سری از کلیات این تی وی هست بهتره خودتون هم مشخصات و ویژگی هایش رو در سایت flatpanelshd بخونید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    يه سئوالي داشتم در مورد گارانتي هاي فيليپس ... رفتم پاساژ شركاء از نمايندگي در مورد گارانتي پرسيدم گفت الرمس ه !!!! مگه موبايله ! آيا گارانتي درست درموني هست ؟ از 118 شماره نمايندگي هاي فيليپسو خواستم گفتن ندارن و فقط يه شماره بود كه دادن و معلوم شد تعميرات همه جوره دستگاها رو انجام ميده يعني تخصصي TV نيست ممنكه جارو برقي هم درست كنه . ازشون پرسيدم گفت فيليپس نمايندگي نداره !!! كسي اطلاع دقيقتري داره ؟؟؟
    قيمت 9605 الان چنده ؟ 3D ش خوبه ‌؟‌ قيمت 8605 هم بگين ممنون ميشم .

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.
    يه سئوالي داشتم در مورد گارانتي هاي فيليپس ... رفتم پاساژ شركاء از نمايندگي در مورد گارانتي پرسيدم گفت الرمس ه !!!! مگه موبايله ! آيا گارانتي درست درموني هست ؟ از 118 شماره نمايندگي هاي فيليپسو خواستم گفتن ندارن و فقط يه شماره بود كه دادن و معلوم شد تعميرات همه جوره دستگاها رو انجام ميده يعني تخصصي TV نيست ممنكه جارو برقي هم درست كنه . ازشون پرسيدم گفت فيليپس نمايندگي نداره !!! كسي اطلاع دقيقتري داره ؟؟؟
    سلام دوست عزيز نمايندگي فيليپس همون الرمس هستش

5. این کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    گارانتی اصلیش پارس الرمس هست و چندتا فروشگاه هم محصولاتش رو دارن...یکیشون که خیلی هم بزرگ هست به نسبت...کمی بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر هستش که سمت شرق خیابان ولیعصر قرار گرفته... تا اونجایی هم که می دونم برای تلویزیون هاش 3 سال گارنتی داره... من یه دستگاه خریده بودم از برند فیلیپس یه ایراد پیدا کرد بردم شرکتش که میدان فردوسی هست (همان ساختمان فیلیپس یا آریا الکترونیک) یکم نق زدن وقت گرفتن ولی مشکل رو حل کردن....در کل بد نبود به نسبت گارانتی های دیگه ایرانی.... شما بهتر بود از 118 شماره آریا الکترونیک خ انقلاب میدان فردوسی رو می گرفتی تا بهتر به نتیجه برسی....در مورد مدل های سری 9 هزار فیلیپس تی وی بسیار عالی هستن تازه اگر دوست داشته باشی می تونی صبر کنی تا مدل های 2011 هم پیداشون بشه....قیمت رو هم می تونی از این سایت ببینی :

کد:

7. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

چند وقت پیش رفتم بانه ، تمام شهر رو دنبال مدل 5606 سایز 32 گشتم ولی نبود که نبود... همه اینچی داشتن به جز اونی که من میخواستم!!

خلاصه اینکه دیوانه شدم ، البته کرج نمایندگی شاه عباسی فیلیپس داشت ولی 250 هزار تومن گرون تر میده یعنی میگه 1250

چند روز دیگه دارم میرم تهران ، خواستم از دوستان خواهش کنم آدرس جایی که 32 اینچ این مدل رو با قیمت حدود یک تومن داشته باشه معرفی کنن و من و رو از این بلاتکلیفی نجات بدن (ترجیحاً اگر سمت جمهوری باشه خیلی عالیه)

نمیدونید چقدر خوشحال میشم

دستتون درد نکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

چند وقت پیش رفتم بانه ، تمام شهر رو دنبال مدل 5606 سایز 32 گشتم ولی نبود که نبود... همه اینچی داشتن به جز اونی که من میخواستم!!

خلاصه اینکه دیوانه شدم ، البته کرج نمایندگی شاه عباسی فیلیپس داشت ولی 250 هزار تومن گرون تر میده یعنی میگه 1250

چند روز دیگه دارم میرم تهران ، خواستم از دوستان خواهش کنم آدرس جایی که 32 اینچ این مدل رو با قیمت حدود یک تومن داشته باشه معرفی کنن و من و رو از این بلاتکلیفی نجات بدن (ترجیحاً اگر سمت جمهوری باشه خیلی عالیه)

نمیدونید چقدر خوشحال میشم

دستتون درد نکنه
    درود

قیمت این مدل در حال حاضر نباید با گارانتی بیش از یک میلیون و 50 هزار تومن باشه (تازه بعضی جاها ارزون تره!)

اگه می خوای می تونی از این سایت بخری و راحت تحویل بگیری :

کد:
    اگر هم می خوای بری حضوری بخری می تونی به خ ولیعصر بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر بری...اگر اونجا هم پیدا نکردی یه سر برو خ جمهوری یه گشتی بزنی پیدا می کنی....ولی راه راحتش خرید از سایت و یا همون خ ولیعیر هست.

10. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    سلام پلاسما که داری می خوای بفروشی ؟ فیلیپس بگیری؟ اگه موردی داره بگو ما هم با خبر بشیم.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام پلاسما که داری می خوای بفروشی ؟ فیلیپس بگیری؟ اگه موردی داره بگو ما هم با خبر بشیم.

سلام.
    نه دوست عزيز اشتباه نكن من از tvم راضيه راضي ام ، خدا ازش راضي باشه
    يكي از دوستان توو هايپر ، فيليپس ديد و خوشش اوومد داريم براي اوون پيگيري ميكنيم كه بيشتر با گارانتيش مشكل داره كه با راهنماييه دوستان قرار شد بره توو وليعصر رو ببينه ... و در اينكه فيليپس يكي از بهتريناي بازاره شكي نيست بخصوص 9605 رو كه خودم تو پاشاژ شركا ديدم خيلي حال كردم باهاش . ولي من اگه بخوام عوض كنم بازم پلاسما و اين سري Vt30 رو ميگيرم .
    شما خودتو ناراحت نكن عزيز .

13. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiapics's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من همون saeedjiji هستم ، رمزم رو فراموش کرده بودم

از sound.vision عزیز بابت کمکشون تشکر میکنم ، والا این سایت چاره گفتن واسه ارسال تلوزیون واسه کرج 35 هزار تومن میگیرن

خواستم از دوستان باز هم خواهش کنم اگر نمایندگی یا مغازه ای توی تهران میشناسن که تلوزیون philips 32' 5605 رو با قیمت مناسب داره ممنون میشم معرفی کنید ،

واقعاً دیگه خسته شدم بس که گشتم

متشکرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من همون saeedjiji هستم ، رمزم رو فراموش کرده بودم

از sound.vision عزیز بابت کمکشون تشکر میکنم ، والا این سایت چاره گفتن واسه ارسال تلوزیون واسه کرج 35 هزار تومن میگیرن

خواستم از دوستان باز هم خواهش کنم اگر نمایندگی یا مغازه ای توی تهران میشناسن که تلوزیون philips 32' 5605 رو با قیمت مناسب داره ممنون میشم معرفی کنید ،

واقعاً دیگه خسته شدم بس که گشتم

متشکرم
    خواهش می کنم عزیز....اگه کرج هستی فکر کنم بری هایپراستار راحت تر باشی چون اونجا بهت نزدیک تر هست از طرفی تا اونجایی که یادم هست همیشه 5605 سایز 32 داشت...اگر هم که نه می تونی بری همون نمایندگی فیلیپس بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •