سلام
من 2.3 رو روی دیزایر نصب کردم .هیچ مشکلی ندیدم بجز اینکه فون بوکم که فارسی بوده بههم ریخته و تکی و برعکس نوشته شده
یعنی اصلا" فارسی رو ساپورتنمیکنه حالا میخوام به 2.2 برگردونم .همه جا دنبالش گشتم ولی پیداش نمیکنم!
چطور این کارو انجام بدم؟
سلام
من 2.3 رو روی دیزایر نصب کردم .هیچ مشکلی ندیدم بجز اینکه فون بوکم که فارسی بوده بههم ریخته و تکی و برعکس نوشته شده
یعنی اصلا" فارسی رو ساپورتنمیکنه حالا میخوام به 2.2 برگردونم .همه جا دنبالش گشتم ولی پیداش نمیکنم!
چطور این کارو انجام بدم؟
سلام
نه دیگه برنمیگرده به قبلی
فقط همون ورژن جدید دوباره نصب میشه و اطلاعات گوشی پاک میشه
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
نه برنمیگرده
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
شما همون بکاپ رو روی روت sdram بگذار و این مراحل رو طی کن:
4[LEFT][LEFT][LEFT][LEFT]. Disconnect USB connection and power off the phone.
5. Reboot the phone into ‘Recovery mode’. To do it, press and hold “Volume Down” key and “Power” button simultaneously for few seconds and release it.
6. In the Recovery mode, use volume button to navigate through “Recovery” and press “Power” button to select it.
7. You will see the “!” symbol. Then hold the “Power” button and then press the “Volume Up” button.
8. In the recovery options, choose ““apply update from /sdcard” option.
9. Select the backup file on your sdcard and then press the “Power” button to flash it.
10. Wait for the Android recovery process to complete
دوستان من دیزایر دارم. اول که از رام ارجینال خودش استفاده میکردم و از نظر عکاسی و فیلمبرداری مشکلی نداشتم. تا اینکه رامش رو ارتقا دادم به یه رام عربی 2.3 . رام خیلی خوبی هم هست. توی عکاسی هم مشکلی ندارم و عکسای خوبی میگیره. اما تو فیلمبرداری به مشکل برخوردم. فیلم که میگیرم تصویر و صدا سینک نیستن و اصلا فیلم رضایت بخشی نمیگیره. یکمی تصویر جا میمونه و تیک میزنه. شاید گزینه های سایز و کیفیتی که توی تنظیمات داره برای این گوشی نیست و بالاتر هستش. نظرتون چیه؟ من چیکار کنم که بتونم عادی و بدون مشکل فیلمبرداری کنم؟
الان دو تا گزینه ی 3gpp و Mp4 رو برای فرمت دارم و برای کیفیت هم این گزینه هاش هستش:
hd 720p (1280 720
800 480
640 480
با همشون تست کردم و باز هم تصویر و صدا سینک نیستن و رضایت بخش نیست اصلا. قبلا و تو رام اصلی راحت فیلم میگرفتم
چیکار کنم؟ نرم افزار فیلمبرداری هستش که نصب کنم و مشکلش حل بشه؟
با برنامه lgCameraPro یه تست بکنید
برنامه خوبی هست هم تو زمینه عکاسی و فیلم برداری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یکی از این مدل را حدود یکی دوساله دارم.
می خواستم بدونم چطور میتونم نرم افزار را آپدیت کنم,تا حالا این کارو نکردم.
چطور می تونم کاری کنم که زبان فارسی رو هم ساپرت کنه؟
سلام!
2راه واسه اپدیت کردن داری،اگه رام اصلی داری و روت نکردی،برو تو setting - about اونجا یک قسمتی هست نوشته واسه اپدیت کردن،که میتونی با به وسیله وای فای یا جی پی ار اس اپدیت کنی!!
یا یانکه بری و رام رو دانلود کنی و بعد اپدیت کنی!!
واسه زبان فارسی هم باید روت کنی و یک کاستوم رام نصب کنی و فارسی ساز!!به همین راحتی!
خیلی ممنون
قسمت اول رو فهمیدم جه طوریه ,من باید از حالت اولی که فرمودید استفاده کنم.
اما قسمت دوم رو نه ,اگه میشه یکم ساده تر توضیح بدید,مراحلش چطوریه؟
خواهش،ببین قسمت دوم روت باید کنید!!با یک سری نرم افزار ها و یک سری کار ها،گوشیت روت میشه!!!بعدش خیلی کار ها میتونی کنی!!به طور مثال میتونی یک رام بریزی که دارای سنس 3.5 هست با اندروید 2.3 که الان من خودم همین رو دارم!!کلا میگم یعنی خیلی کار ها باید کنی!!اگه یکم از موبایل سر در میاری اموزش هاش تو اینترنت هست!!!ولی اگه سر در نمیاری بده بیرون!!!بعدش وقتی روت کردی،میتونی فارسی ساز بریزی رو دستگاه،دیگه مشکل فارسیت حل میشه!
ممنون .
میبرم بیرون این کارا که فرمودید رو انجام بده.
سلام.
گوشی من دسته کسی بود این patternها قفل گوشی رو زیاد زده حالا به مرحله ای رسیده که میگه username و پسورد وارد کنید.
اما هرچی اون ایمیلی که قبلا براش تعریف کرده بودم رو وارد میکنم گوشی باز نمیشه . نمی خوام اطلاعاتی که روش دارم پاک بشه. راهی هست؟؟
کسی اگه میدونه ممنون میشم زودتر اطلاع بده.
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)