تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 296 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پحسین جان به نکات خوبی اشاره کردی.اما این دومی دقیقا همون حرف منه.یعنی منم با نظراتت موافقم.فقط انگار یه چیزی کم داره بازیها.نمی دونم چجوری بگم ولی وقتی من بازی میکنم احتمال گل زدنم بیش از اندازه پایینه.شاید این فقط یه احساس باشه.چون بد نتیجه نگرفتم.ولی اون قدرت منچستر حداقل توی مهاجمان نیست.(نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه...)
    حرف شما محمد جان درسته و واقعیت هم همینه اما علت این مساله اینه که این یک بازیه و شاید فقط یک ابسیلن به واقعیت شبیه باشه .
    من به این مسائل خیلی فکر کردم اما بدلیل محدویتهای بسیار زیاد نمیشه یک بازی ساخت که منعکس کننده واقعیت ها باشه .
    الان اگر هوش مصنوعی بازیکنان 40 درصد هوش واقعی اونها بود ما با stat های دیفالت بازی با تیمهای بزرگ در برابر یک تیم متوسط هم حتی نمیتونستیم یک مساوی بگیریم برد که جای خود داره .
    بنابراین ما باید با کاهش تواناییهای تیمهای خودمون این گپ و فاصله زیاد رو پر کنیم .
    چطوری بگم با دستکاری بازی فقط اون واقعیت برابری قدرت تیمها رو میشه شبیه سازی کرد و نه چیزی بیشتر از اون .
    اما اینو هم اضافه کنم نظرات شما و بقیه بچه ها در مورد گیم پلی شدیدا به من کمک میکنه تا بتونم بالانس بازیو بالاتر ببرم و گیم پلی واقعی تری از طریق همین stat ها و تخصص های مخفی بازیکنان بسازم پس همچنان مشتاقانه به نظرات شما گوش میکنم .
    Last edited by 4039; 09-02-2010 at 00:09.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چطوری بگم با دستکاری بازی فقط اون واقعیت برابری قدرت تیمها رو میشه شبیه سازی کرد و نه چیزی بیشتر از اون .
    اما اینو هم اضافه کنم نظرات شما و بقیه بچه ها در مورد گیم پلی شدیدا به من کمک میکنه تا بتونم بالانس بازیو بالاتر ببرم و گیم پلی واقعی تری از طریق همین stat ها و تخصص های مخفی بازیکنان بسازم پس همچنان مشتاقانه به نظرات شما گوش میکنم .
    به نظر من هنوز زود هستش که پس ار چهارتا بازی روی این استاتها نظر بدیم.مهمترین مساله هم همون تغییر ناگهانی و فاحش قدرت تیمها برای من و بقیه هست.احتمالا بقیه هم مثل خودم وقتی با دیفالت بازی،بازی میکردن بیشتر روی تاکتیکهای فردی بازیکنان مانور میدادن.مثلا فرض کنید یکی تیم رئال رو برداشته داره با والنسیا بازی میکنه.خب مسلمه که هفتاد درصد بازی اون میشه رونالدو!
    اما این تغییر رویه رو من از چند وقت پیش کم کم شروع کردم ولی چون کمی برام سخت بود عادت چند ساله رو عوض کنم برام کمی سخت بود.که بعد پستهای شمارو در انجمن درباره تعدیل بازیکنان دیدم و حالا هم عملا دارم تجربه میکنم.شاید واسه همینه که من نسبت به بقیه با این استات ها راحت ترم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اجازه بدین علت تمام این تغییرات رو بصورت خلاصه بیان کنم . قبل از هر چیزی اینو بگم که این تغییرات یک شبه به ذهن من نرسید و حاصل دهها ساعت وقت گذاشتن در طی این سه ماه گذشته بوده .
    قبل از هر کاری من ابتدا چند فاکتور بسیار مهم در این بازیو از طریق نزدیک کردن فاصله ها تغییر دادم . اختلاف تواناییهای ورزشکاران حرفه ای در عصر ما بسیار کم شده علت این کاهش اختلاف مسائل پولی و مالی و همینطور پیشرفت تکنولوژی در عصر ماست من یک مثال ساده میزنم شما عمومیت بده به بقیه فاکتورها .
    دریک مسابقه دوی 100 متر اختلاف زمانی نفر اول تا نفرات آخر کمتر از یک ثانیه یا به عبارتی کمتر از 10 درصده این اختلاف در دیفالت بازی خیلی بیشتر از این حرفهاست این اختلاف زیاد در چند مورد در این بازی وجود داره که مهم ترین اونها قدرت بدنی بازیکنان , تقابل سرعت بازیکنان پا به توپ و بدون توپ در کورس ها ( و شتاب بعنوان زیر مجموعه ) و قدرت شوت بازیکنانه .
    من این اختلاف رو با یک نسبت تصاعد حسابی ساده به نصف کاهش دادم .
    مرحله بعد من مسائل غیر واقعی این بازیو تا حدودی کاهش دادم دو مورد بارز اون قدرت شوتها و سرعت دریبل بسیار بالای بازیکنان بطوریکه حتی با بعضی از بازیکنان میشه کل میدون رو طی کرد . مورد اول از طریق کاهش قدرت شوتها و مورد دوم از طریق فاصله دار کردن اختلاف سرعت بازیکنان پا به توپ و بازیکنان بدون توپ بدست اومد .
    اما توی بازیهای لیگ من چند تغییر دیگه هم دادم تا بازی سخت تر از قبل بشه اینکار رو از طریق کاهش 6 الی 10 واحدی در توانایی حمله , دفاع , واکنش ها , چالاکی و قدرت سر زنی بازیکنان انجام دادم تا بازیها ازحساسیت و هیجان بیشتری برخوردار بشه حالا منتظر فید بک و بازخور بچه ها هستم تا این میزان تعدیلات رو دقیق تر کنم .
    اما میدونید چرا کونامی گیم پلی بازیو به این شکل درآورده و چرا اختلاف تواناییها اینقدر زیاده ؟ چرا قدرت شوتها اینقدر زیادی ؟ چرا راحت میشه با بازیکنان سرشناس بازیکنان حریفو جا گذاشت ؟
    علت این مساله واضحه علت آرکید پسند بودن قشر عمده ای از گیمرهاست که عموما در سنین جوانی و حالات احساسی به سر میبرن . کونامی و هر بنگاه اقتصادی سعی در ماکسیمم کردن سود خودشه پس چرا بازار محصولات خودشو خراب کنه و گوی رو به رقیب بسپاره ؟
    Last edited by 4039; 09-02-2010 at 01:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بازم از توضیحاتت ممنون.اما حیف که الان کسی نیست تا نظر بقیه رو هم دراین باره بدونیم.یه پیشنهاد دارم اون هم اینکه تا هفته دهم دراینباره صحبت نشه و پس از پایان هفته دهم که دیگه فکر میکنم به اندازه کافی استاتها مورد آزمایش قرار میگیره یک روز رو در یک ساعت معین قرار بذاریم تا همه بچه ها باشن و بعد از بحث و نظر به یک جمع بندی کلی برسیم.الان اکثرا خواهان قدرت بیشتر هستن که دوباره میشه همون بازیکنان فضایی قبلی.نظرت در این مورد چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بازم از توضیحاتت ممنون.اما حیف که الان کسی نیست تا نظر بقیه رو هم دراین باره بدونیم.یه پیشنهاد دارم اون هم اینکه تا هفته دهم دراینباره صحبت نشه و پس از پایان هفته دهم که دیگه فکر میکنم به اندازه کافی استاتها مورد آزمایش قرار میگیره یک روز رو در یک ساعت معین قرار بذاریم تا همه بچه ها باشن و بعد از بحث و نظر به یک جمع بندی کلی برسیم.الان اکثرا خواهان قدرت بیشتر هستن که دوباره میشه همون بازیکنان فضایی قبلی.نظرت در این مورد چیه؟
    محمد جان نظر خوبیه اما من مجبورم بعد از پایان هر بازی از بچه ها بپرسم بازی چطور بود چون جزئیات بازی هنوز توی حافظشون باقی مونده اما با گذر زمان جزئیات فراموش میشه .
    اما در مورد هفته دهم یا همون حدود کاملا موافقم ما باید برای نیم فصل دوم یک آپشن فایل بسیار کم نقص با نظر بچه ها داشته باشیم . علاوه بر اینها این بازخوردها فقط برای این بازیها مفید نیست ما سالیان سال میخوایم pes بازی کنیم و همونطوریکه میدونی کونامی در هر نسل تغییرات بسیار کمی در stat ها و تواناییها میده پس برای pes 2011 هم بسیار مفید خواهد بود و میشه همون روزای اول گیم پلی رو بالانس کرد .
    راستی توی جمع ما فقط شما و مسعود نگفتین اهل کجا هستین . پس لطفا شما هم بگین .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آره.آینده نگری خوبیه.ایشاا.. که به نتایج خوبی برسیم.
    من شهر ری هستم.و به دلیل مسایل کاری و... آریا شهر هم هستم.یعنی گاهی اینور گاهی اونور.ضمنا دقت داشته باش که اصلیتمون مشهدیه ها.تو یکی از پستها گفته بودی مشهد هستی درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره.آینده نگری خوبیه.ایشاا.. که به نتایج خوبی برسیم.
    من شهر ری هستم.و به دلیل مسایل کاری و... آریا شهر هم هستم.یعنی گاهی اینور گاهی اونور.ضمنا دقت داشته باش که اصلیتمون مشهدیه ها.تو یکی از پستها گفته بودی مشهد هستی درسته؟
    بله محمد جان .
    خب پس شما هم ری میشینین بزرگ شده ری هستی . به هر حال من حقیقتا خیلی خوشحالم که توی این سایت دوستان بسیار خوب و گلی مثل شما پیدا کردم که این مساله چیز کم ارزشی حداقل برای من نیست .
    فردا رقابتها بسیار جذابتره همه بچه ها فردا بازی دارن .
    خب فعلا اگه کاری ندارین من برم فردا سر کار خوابم نگیره .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

قربان شما.لطف داری عزیزم.راستی یه دعا کن تو این خونمون که آریا شهره می خوام adsl بگیرم.شانس من بازم سخت میدن.دعا کن حل بشه.چون اونوقت از سر کار تا اونجا ده دقیقه بیشتر فاصله ندارم.میپرم میام از ساعت شیش غروب تا صبح تو انجمن!(جو رو میبینی تا کجاها میره!!)شب خوش منم رفتم.تا فردا شب خدانگهدارت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

منم اهل ايرانشهر از بلوچستان هستم و بزرگ شده همين شهر هستم و اصطلاحا بهم ميگن بلوچ
    باز اگه شما دوستان در مورد ما بنده خدا فكر بد نكنيد! به هر كي ميگم بلوچ =انگار جن ديدن ولي انشاءالله سرتون افتاد اين ورا ميفهميد كه ما جن نيستيم
    فقط محض شوخي بود
    به هر حال منم خوشحالم كه بين شما دوستان هستم
    Last edited by masoodbr; 09-02-2010 at 07:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم اهل ايرانشهر از بلوچستان هستم و بزرگ شده همين شهر هستم و اصطلاحا بهم ميگن بلوچ
    باز اگه شما دوستان در مورد ما بنده خدا فكر بد نكنيد! به هر كي ميگم بلوچ =انگار جن ديدن ولي انشاءالله سرتون افتاد اين ورا ميفهميد كه ما جن نيستيم
    فقط محض شوخي بود
    به هر حال منم خوشحالم كه بين شما دوستان هستم

اتفاقا من با کسانیکه توی مناطقی که امکانات کمتری نسبت به شهرهای بزرگ دارن زودتر جوش میخورم و بیشتر صمیمی میشم .
    جالبه من فقط از منطقه شما دوستی نداشتم که حالا دارم ( البته اگه شما لایق بدونی ) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •