سلام دوستان
من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!
سلام دوستان
من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!
جوابي نداشت ؟
اين كرك كه ميگيد كجاي دي وي دي است ما كه همينطور نصب كرديم مشكلي هم نداره
اصلا عجله نکن!حسابی تحقیق کن.
من بالاترین مدل موجودشو خریدم و الان ازش راضیم و هیچ مشکلی نداره!
طبق آخرین آمار بنده شرکت دل تو چند ماه اخیر محصولاتش بالاترین فروش را در آمریکا و اروپا داشته.بعد دل هم شرکت ایسر بوده!
دل یه مدل جدید داده که 8 گیگ رم داره و ..... چند ماه دیگه هم میاد ایران!صبر کن اونو بگیر!
کلام آخر : آخرین سیستم 1564 دل رو بگیر!پشیمون نمیشی!ولی باز تحقیق کن!
یا حق
نمی دونم واقعا شاید بعضی اوقات شانسی باشه که یه ویندوز روی یه سیستم جواب میده و تا مدت ها کار می کنه و ممکنه که این طور نباشه..ولی مال من که تا حالا مشکل نداشته و دارم اپدیت ویندوز رو هم می گیرم..و الان هم دادم به رفیقم تا روی یه لپ تاپ دل خودش بریزه..البته که مال اون 1564 نیست..باید ببینم روی سیستم اون چه طوریه؟!
البته مال من از طرف گارانتی زیگورات داخل جعبه بود،به تمامی دوستان خریدار محصولات دل پیشنهاد میشه فقط لپ تاب های با گارانتی زیگورات را تهیه کنند..بحث این مشکلات نیست..این گارانتی لوازم همراه مثل باتری ،شارژر و حتی رایتر و lcd رو هم ضمانت میکنه..و در مورد کرک هم باید بگم شاید شانس منه که اصلا من کرکی انجام ندادم و ویندوز با کرک OEM اوریجینال شده بود و نیازی به نصب کرک نبود..
سوالی بود در خدمتیم..
در تایید حرف AMINGERAMI عزیز باید گفت بهترین کاری که شما باید بکنید اینه که برید و از تعمیرکاران لپ تاب در مراکز معتبر امار خرابیهای مدل های مختلف دل و سونی و غیره رو بپرسید..و بسته به نیازتون سیستم مورد نظرتون رو تهیه کنید..![]()
ممنون دوستان عزیز از راهنماییتون
خوب خیلیا میگن مشکل دارهویه دوستی الان بهم گفت که بهمن یه سری اومده ایراد داره اما جدیدا" دوباره اومده عالیه. نظر شمام همینه و اینکه اگه اینطوره راه شناخت سری جدیدش چیه؟ زیگورات از همه نظر مطمئنه؟
ممنون
سلام.دوست عزيز فكر نميكنم سريه قديم و جديد داشته باشه.فرقي نداره.
اون كسايي هم كه گفتن شايد منظورشون مدل core i7 بوده.هرچند من جايي راجب core i9 هم خوندم.
من سیستمم 1564
با ram 4g
hard320
قیمت 840 هست
cpu cor i3 ,....
بعد از نصب ویندوز 7 خوده dell کدوم درایورارو باید نصب کنم؟ همشو؟ یا اونایی که به سیستمم میخوره؟
منظورم از سی دی درایورهای زیگورات هست.
سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
ممنون میشم سریع کمک کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)