تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 64 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

اين گرافيك Ati Raedon Hd 4330 به صورت AGP هست يا PCI?

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

كسي از دوستان اين كرك رو تست كرده ؟مشكلي نداشته ؟
    يه با مرام ميومد اين كرك زيگورات رو اين جا آپلود ميكرد ما ديگه با اين زانو درد و كمر درد پا نشيم تا اون جا بريم

جوابي نداشت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اين كرك كه ميگيد كجاي دي وي دي است ما كه همينطور نصب كرديم مشكلي هم نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اطراف تهرون

1

سلام دوستان
    من دنبال خرید دا اینسپایرون 1564 هستم اما از هر کی می پرسم میگن شانسیه خوب دراد یا نه و اینکه خیلی ریفر داره تو بازار.نمی دونم چیکار کنم؟!
    اصلا عجله نکن!حسابی تحقیق کن.

من بالاترین مدل موجودشو خریدم و الان ازش راضیم و هیچ مشکلی نداره!

طبق آخرین آمار بنده شرکت دل تو چند ماه اخیر محصولاتش بالاترین فروش را در آمریکا و اروپا داشته.بعد دل هم شرکت ایسر بوده!

دل یه مدل جدید داده که 8 گیگ رم داره و ..... چند ماه دیگه هم میاد ایران!صبر کن اونو بگیر!

کلام آخر : آخرین سیستم 1564 دل رو بگیر!پشیمون نمیشی!ولی باز تحقیق کن!

یا حق

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

نه من اون ویندوزو ندارم یه چیز دیگه هست مال من ، دلیل هنگ رو هم دقیقا نمیدونم . اصلا حوصله نصب دوباره ویندوزو ندارم . مگر اینکه بیشتر بشه مشکل
    از دوستانی که 1564 دارن این مشکل رو دارن یا نه ؟ امیدوارم که سخت افزاری نباشه چون یکی از آشناها هم تا حدی مشکل داره با 1564 فعالیت های غیر طبیعی داره
    نمی دونم واقعا شاید بعضی اوقات شانسی باشه که یه ویندوز روی یه سیستم جواب میده و تا مدت ها کار می کنه و ممکنه که این طور نباشه..ولی مال من که تا حالا مشکل نداشته و دارم اپدیت ویندوز رو هم می گیرم..و الان هم دادم به رفیقم تا روی یه لپ تاپ دل خودش بریزه..البته که مال اون 1564 نیست..باید ببینم روی سیستم اون چه طوریه؟!

البته مال من از طرف گارانتی زیگورات داخل جعبه بود،به تمامی دوستان خریدار محصولات دل پیشنهاد میشه فقط لپ تاب های با گارانتی زیگورات را تهیه کنند..بحث این مشکلات نیست..این گارانتی لوازم همراه مثل باتری ،شارژر و حتی رایتر و lcd رو هم ضمانت میکنه..و در مورد کرک هم باید بگم شاید شانس منه که اصلا من کرکی انجام ندادم و ویندوز با کرک OEM اوریجینال شده بود و نیازی به نصب کرک نبود..

سوالی بود در خدمتیم..

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام دوستان
    در تایید حرف AMINGERAMI عزیز باید گفت بهترین کاری که شما باید بکنید اینه که برید و از تعمیرکاران لپ تاب در مراکز معتبر امار خرابیهای مدل های مختلف دل و سونی و غیره رو بپرسید..و بسته به نیازتون سیستم مورد نظرتون رو تهیه کنید..

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوستان عزیز از راهنماییتون
    خوب خیلیا میگن مشکل دارهویه دوستی الان بهم گفت که بهمن یه سری اومده ایراد داره اما جدیدا" دوباره اومده عالیه. نظر شمام همینه و اینکه اگه اینطوره راه شناخت سری جدیدش چیه؟ زیگورات از همه نظر مطمئنه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

ممنون دوستان عزیز از راهنماییتون
    خوب خیلیا میگن مشکل دارهویه دوستی الان بهم گفت که بهمن یه سری اومده ایراد داره اما جدیدا" دوباره اومده عالیه. نظر شمام همینه و اینکه اگه اینطوره راه شناخت سری جدیدش چیه؟ زیگورات از همه نظر مطمئنه؟
    ممنون
    سلام.دوست عزيز فكر نميكنم سريه قديم و جديد داشته باشه.فرقي نداره.
    اون كسايي هم كه گفتن شايد منظورشون مدل core i7 بوده.هرچند من جايي راجب core i9 هم خوندم.

داره خودمونی میشه popp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

من سیستمم 1564
    با ram 4g
    hard320
    قیمت 840 هست
    cpu cor i3 ,....

بعد از نصب ویندوز 7 خوده dell کدوم درایورارو باید نصب کنم؟ همشو؟ یا اونایی که به سیستمم میخوره؟
    منظورم از سی دی درایورهای زیگورات هست.
    سری پیش بعده نصب ویندوز و وصل شدن به اینترنت مشکلی در مورد غیر اصل بودن سیستمم پیش اومد چی کار کنم که باز این مشکل چیش نیاد؟
    ممنون میشم سریع کمک کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

اين گرافيك Ati Raedon Hd 4330 به صورت AGP هست يا PCI?

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

كسي از دوستان اين كرك رو تست كرده ؟مشكلي نداشته ؟
    يه با مرام ميومد اين كرك زيگورات رو اين جا آپلود ميكرد ما ديگه با اين زانو درد و كمر درد پا نشيم تا اون جا بريم

راستي يه مشكلي كه اخيرا واسم پيش اومد بعضي اوقات يك دفعه خيلي داغ ميكنه من اوايل فكر ميكردم هنگام بازي يا ......
    ولي بعضي اوقات وقتي هيچ كاري هم نميكنم يكهو داغ ميشه به نظر دوستان دليل چي ميتونه باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •