به نظر من بهترین انتخاب شما همون تی پی لینک مدل 8901g هست که قیمتشم حدود 45 تومانه.
به نظر من بهترین انتخاب شما همون تی پی لینک مدل 8901g هست که قیمتشم حدود 45 تومانه.
مودمهای TP-link واقعا کیفیت و قیمت خوبی دارند، روی خطهای ایران خوب جواب دادند و گارانتی معتبری هم دارند
مدل 8950n بهترین انتخابه که قیمتش زیر 50 تومن شده پروتکل 802.11n را هم ساپورت میکنه
Last edited by F R E E M A N; 10-10-2011 at 13:13.
تی پی لینک هم مودم های خوبی میزنه.
ادیمکس هم یک مدلی داره که همین حدودا قیمت داره و موضوع جالبش اینه که 1 پورت یو اس بی هم داره!
(قیمت دقیقش رو ندارم)
AR-7284WnA
ضمنا متراژ رو هم حتما مشخص کنید.این ادیمکسه برد زیادی فکر نکنم داشته باشه.(با توجه به آنتن 3dBi RP-SMA)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی می دونه مودم300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
TD-W8960N
قابلیت اشتراک گذاری بین دستگاه های مختلف رو داره یا نه ؟ یعنی میشه
پرینتر یا دستگاه های وایرلس دیگه به صورت اکسس پوینت بهش وصل کرد ؟
در ضمن منظور از روتر چیه ؟
Last edited by kiuna; 17-10-2011 at 09:38.
لپ تاپ مودم وايرلس ايسوس N10 رو نميشناسه
من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان موردم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.
واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
در ضمن مودم راتا به حال ريست و يا آپديت نكردم
بهترین مودم وایرلس تو رنج قیمت 100 تومن چیه که هم حداکثر پوشش رو داشته باشه. و از همه مهتر بشه پهنای باند هر کاربر رو کنترل کرد. یعنی بشه مثلا برای کسی که از وایرلس استفاده میکنه محدودیت سرعت 30 کیلوبایت بر ثانیه گذاشت؟
بهترین مودم wlan usb که میتونم بگیرم چیه برای فاصله ی 200 300 متر که تو دید آنتن هم هست یه چیز کوچیک و جمع جور
آره دوست من ، همونی که خودتون ذکر کردید(قابلیت اشتراک گذاری ) رو روتر میگن.
سلام دوستان، یه سوال داشتم.
اگر بخوایم از wifi روی گوشی استفاده کنیم، حتما باید اون سیستمی که مودم بهش وصله روشن باشه و اونهم به اینترنت وصل باشه؟
اگه لازم نیست، همه مودمهای wifi این قابلیتو دارن؟ اگه ندارن، باید چه ویژگی داشته باشن؟
ممنون![]()
سلام.دوست عزیز برای این کار 100 درصد روتر یا مودم های ای دی اس ال وایرلس پیشنهاد می شود.در صورتی که از کارت شبکه وایرلس استفاده کنید نیاز به روشن گذاشتن کامپیوتر دارید!! (اصلا کارت شبکه برای کار دیگری است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)