تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 86 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 857

نام تاپيک: سی دی رایتر و دی وی دی رایتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

lord_theone عزيز حرف شمار را قبول دارم كه به سوزاندن سي دي نيست ولي من براي خودم رايت نكردم براي مشتري رايت كردم هيچ كس نيامد بگه نمي دونم بعد رايت شده ؟ دير مي خونه و يا كيفيت نداره. در هر صورت من ازش راضيم حالا چي بنكيو باشه چه هر مارك ديگر.
    آقاي rax عزيز از اين كه شمار را ناراحت كردم معذرت مي خوام خوب دانش ما تا اون اندازه اي نيست بتونم با شما بحث كنم.
    حالا هر چي كه هست يكسال گارانتي داره و جونش را در اين مدت در مي ارم اونهم سرير .
    اميدوارم به اين فروم برگردي چون بهت احتياج دارن
    Last edited by mndbnt; 21-04-2007 at 14:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام! من یه جند تا پست اول - وسط و آخر این 40 و اندی صفحه رو خوندم. چند تا سوال دارم که دوستان محبت کنند جواب بدن
    1- یه سری از رایتر ها پشت سی دی چاپ میزنن البته نه با جوهر با لیزر خوشون. لطفا بگین چه مدل هایی از چه برند هایی چنین توانایی دارند
    2-کسی اینجا هست که بگه رایتر asus بده. من میخوام یه چند تا رایتر جدید ببندم. اینا هم دارم ولی هر کدوم یه عیبی دارن-LITEON - plextor 230a - LG- BENQ . فکرم رفته رو asus . تا حالا هم نداشتم
    3-من رده بندی بهترین رایتر های جهان در سال 2006 را هر چی گشتم یه سایت معتبر ندیدم .اگه لینک معتبر هست بزارین لطفا!

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

ايسوس مي دونم تا يك سال پيش يكي از بهترين رايترها را داشت
    الان من Sony 830A دارم واقعا قدرت رايت و كيفيت خوبي دارد فقط با گارانتي ايران رهجو بايد بگري چون بقيش تقلبي است بقول RAX كه مي گويد اين مدل سامسونگ مي زند اما قدرت خوبي دارد فقط تنها مشكلي كه دارد يعني اكثر DVD درايوها دارند نمي دونم چرا وقتي مي خواهند CD را بخوانند اولاش كمي كند هستند و كم كم سرعتشان زياد مي شود البته بايد دقت كرد كه به اين مساله پي برد

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ايسوس مي دونم تا يك سال پيش يكي از بهترين رايترها را داشت
    الان من Sony 830A دارم واقعا قدرت رايت و كيفيت خوبي دارد فقط با گارانتي ايران رهجو بايد بگري چون بقيش تقلبي است بقول RAX كه مي گويد اين مدل سامسونگ مي زند اما قدرت خوبي دارد فقط تنها مشكلي كه دارد يعني اكثر DVD درايوها دارند نمي دونم چرا وقتي مي خواهند CD را بخوانند اولاش كمي كند هستند و كم كم سرعتشان زياد مي شود البته بايد دقت كرد كه به اين مساله پي برد
    من تابحال 7 عدد دی وی دی رایتر SONY برای خودم و دوستانم گرفته ام . واقعا عالی است .
    بخصوص مدل 830A که ساخت اندونزی است نه چین !

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

منم با سونی موافقم - واقعا محشر رایت می کنه ,Cd و DVD یاییو می خوند که تصورش هم نمی کردم با ایزو باستر هم بشه اطلاعاتشونو دراورد .
    تو رایت هم حرف نداره چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ اطمینان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام! من یه جند تا پست اول - وسط و آخر این 40 و اندی صفحه رو خوندم. چند تا سوال دارم که دوستان محبت کنند جواب بدن
    1- یه سری از رایتر ها پشت سی دی چاپ میزنن البته نه با جوهر با لیزر خوشون. لطفا بگین چه مدل هایی از چه برند هایی چنین توانایی دارند
    2-کسی اینجا هست که بگه رایتر asus بده. من میخوام یه چند تا رایتر جدید ببندم. اینا هم دارم ولی هر کدوم یه عیبی دارن-LITEON - plextor 230a - LG- BENQ . فکرم رفته رو asus . تا حالا هم نداشتم
    3-من رده بندی بهترین رایتر های جهان در سال 2006 را هر چی گشتم یه سایت معتبر ندیدم .اگه لینک معتبر هست بزارین لطفا!
    سلام
    درایوهایی که مارک LightScribe روی آنها خورده می توانند روی سی دی یا دی وی دی هایی که قابلیت آنرا داشته باشند , از طریق لیزر خود تصویر سیاه و سفید رایت کنند.
    این استاندارد توسط شرکت اچ پی ایجاد شده و در حال حاضر در بازار ایران من مارکهای اچ پی و لایت آن را دیده ام که برخی مدلهایشان از این استاندارد پشتیبانی می کنند.
    دیسکهای دی وی دی LightScribe معمولا قیمتی حدود 800 تا 1000 تومان دارند.

در مورد رایتر ایسوز , بنظرم که مارک خوبی باشه. یکی از اقوام رایتر سونی داشت که سوخت و حالا ایسوز گرفته و راضیه. فقط از چند نفر تو همین تاپیک شنیدم که در خواندن برخی مارکهای دیسک ضعیفه.
    من در اینترنت دیدم که مارکهای جدید ال جی کیفیت خیلی خوبی دارند. اگر خودم بخوام الان دی وی دی رایتر بگیرم , انتخاب اولم ال جی خواهد بود ( دومیش ایسوز )
    توی این دو سایت هم میتونید یه سری اطلاعات و مقایسه ها را ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hajHasan; 04-05-2007 at 20:00.

داره خودمونی میشه YasharX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

با سلام

بنظر دوستان پلکستور 712 یو اف ( اکسترنال ) بهتره یا 760 اینترنال ؟!

712 در زمان خودش ( 2004 ) خیلی جایزه گرفته و ریویوهاش 10/10 گرفته ....

ولی 760 جدید هست و هنوز جای بحث داره ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    درایوهایی که مارک LightScribe روی آنها خورده می توانند روی سی دی یا دی وی دی هایی که قابلیت آنرا داشته باشند , از طریق لیزر خود تصویر سیاه و سفید رایت کنند.
    این استاندارد توسط شرکت اچ پی ایجاد شده و در حال حاضر در بازار ایران من مارکهای اچ پی و لایت آن را دیده ام که برخی مدلهایشان از این استاندارد پشتیبانی می کنند.
    دیسکهای دی وی دی LightScribe معمولا قیمتی حدود 800 تا 1000 تومان دارند.

در مورد رایتر ایسوز , بنظرم که مارک خوبی باشه. یکی از اقوام رایتر سونی داشت که سوخت و حالا ایسوز گرفته و راضیه. فقط از چند نفر تو همین تاپیک شنیدم که در خواندن برخی مارکهای دیسک ضعیفه.
    من در اینترنت دیدم که مارکهای جدید ال جی کیفیت خیلی خوبی دارند. اگر خودم بخوام الان دی وی دی رایتر بگیرم , انتخاب اولم ال جی خواهد بود ( دومیش ایسوز )
    توی این دو سایت هم میتونید یه سری اطلاعات و مقایسه ها را ببینید.
    با درود
    خُب من الان یک DVD-W شرکت Liteon مدل SHM را خریداری کرده‌ام که از امکانات آن حک پشت سی‌دی است.
    آیا فقط با DVD یا سی‌دی‌های ِ ویژه‌ای این کار را انجام می‌دهد و با چه‌نرم‌افزاری؟

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با درود
    خُب من الان یک DVD-W شرکت Liteon مدل SHM را خریداری کرده‌ام که از امکانات آن حک پشت سی‌دی است.
    آیا فقط با DVD یا سی‌دی‌های ِ ویژه‌ای این کار را انجام می‌دهد و با چه‌نرم‌افزاری؟
    بله مدياي مخصوص مي خواد - نرم افزار نرو اين قابليت و داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راست‌اش من فقط اینو می‌تونم بگم که لایتون نخرید!
    دیشب که اینو نوشتم، یک دی‌وی‌رایتر لایتون داشتم. می‌خواستم گرافیک ِ جدیدمو امتحان کنم، یک سی‌دی بازی گذاشتم توش یک نیم‌ساعت باش بازی کردم و صدای انفجار ...
    سی‌دی در دی‌وی‌دی‌رایتر ترکید. البته گارانتی داره، ولی نمی‌دانم چرا باید چنین بدآمدی پیش بیاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •