تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 2199 اولاول ... 3541424344454647484955951455451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام وستان خوبم .
    مي خواستم يه راهنمايي بكنم واسه دوستاني كه مي خوان كارشون سريعتر راه بيوفته و منتظر ثبت نام و تماس و .... اين حرفا نباشن .
    من با يكي از نمايندگي ها آشنام . حالا هر كسي خواست كه اشتراك بگيره به اين دو شماره تماس بگيره :
    02188065000
    02188060606
    خانوم هوشمند

اين نمايدگي مبين نت هست كه ميشه گفت بهترين هست و هم آشناي من
    اگه خواستين زنگ بزنين و بگين چيت سازيان معرفي كرده تا انشالله سريعتر كارتون راه بيوفته (فقط لطف كنين بگين آشناي چيت سازيان هستيم) و اسمي از سايت نيارين .

سودي بمن نميرسه.... فقط خواستم دوستاني كه عجله دارن سريعتر كارشون راه بيفته.
    يا علي

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

آفرين به اين پشتيباني ... الان يه 2 ساعتي ميگذره كه قراره باهام تماس بگيرن . هنوز 5 دقيقه نشده ؟؟؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

الان داداشم زنگيد گفت بايد مك آدرسو ثبت كنن . منم مك آدرسو دادم بهش . گفت چند دقيقه ديگه درست ميشه.

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوش به حال شما دوست عزیز!

فقط بحث سر اینه که آیا با بیشتر شدن مشترکین کیفیت حفظ میشه؟ آیا زیرساخت های شبکه در ایران جوابگو هستن؟
    بله بنا بر این هست که کیفیت رو حفظ کنند

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

آقا از بابات بپرس معرفی نامه پیگری می کنند !! اخه من دانشگام تموم شده از کجا معرفی نامه بیارم
    باید از همون دانشگاه معرفی نامه بگیری اگر ندهند که نمیشه کاری کرد

5. 3 کاربر از arminjahanshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میشه یه متن معرفی نامه بگین ..میخوام از یه شرکت معرفی نامه بگیرم ..

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی پزشک باید حتما بره از نظام پزشکی نامه بگیره؟ با مدارک خود طرف قبوا نمی کنند؟

با کارت نظام مهندسی که قبول نکردن.بهشون گفتن فقط نامه.
    مملکت گل و بلبله که میگن همینه.هم نامه هم گرون هم قیلتر

8. 2 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من این پست رو چند صفحه قبل زدم ولی چون کاربر جدید هستم ، باید پستهام تایید بشه و تا تایید بشه این تاپیک چند صفحه جلو رفته و کسی نمیخونه
    از اونجایی که برای کاربران ثبت نام نکرده چند نکته توش بود گفتم یک بار دیگه هم بزنم البته اگر اینبار هم دیر تایید نشه

تاپیک خیلی خوبی زدید
    من تقریبا همش رو خوندم و بعد اقدام کردم

من حدود یک هفته پیش از طریق سایتشون اقدام به ثبت نام کردم ولی چون طرحشون تو تهران تازه راه افتاده و یهو خیل عظیم متقاضیان ریختن سرشون ، از طریق اینترنتی خیلی کند کارتون پیش میره
    بعد از یک هفته با شماره تماسشون تماس گرفتم ، شرح ماوقع دادم که یه هفتس ثبت نام اینترنتی کردم و عکس کارت ملی رو هم فرستادم ولی خبری از زنگ و مودم نیست
    بنده خدا گفت اینقدر ما به این و اون باید زنگ بزنیم که گریه مون در اومده ، امروز فقط 2000 اسم دارم که باید بهشون زنگ بزنم

با این حساب ثبت نام اینترنتی رو فراموش کنید ؛ اگر هم کسی ثبت نام اینترنتی کرده ، با تلفن هم اینکارو انجام بده
    خلاصه ، بعد از اینکه بهش گفتم چی شده ، گفت زنگ بزن 1868 ، ما هم زنگ زدیم و باز هم شرح یک هفته ای مون رو گفتیم ، مارو وصل کرد به اقای میری که بسیار ادم باحال و خوبی بود ، البته گاهی هم سرش شلوغه و خسته !
    خلاصه به ایشون هم شرح دادیم که یه هفتس ثبت نام کردیم و هیچی نشده ، گفت خدا پدرت رو بیامرزه ما یه ماهه هم داشتیم که ثبت اینترنتی کرده !
    یکم ترسیدم که نکنه منم به همین سرنوشت دچار شم ، خلاصه گفت بزار خودم ثبت نامت کنم که سریعتر کارت ردیف شه ، منم گفتم بکن !
    اسم و مشخصات و سرویس رو پرسید (512 - 25G) یک ماهه ، گفت میشه 144200 ، گفتن اوکی ، گفت باشه پس امروز مودمت رو میگم پیک بیاره ، گفتم دستت درست ، فقط اگر میشه کار نصبشم تورو خدا نشه 1 ماهه دیگه ، گفت نه ما مثل ایرانسل یه ماهه نیستیم ، من قول میدم خون پرش 3 روزه بیان ردیف کنن برات ، مام گفتم دستت درد نکنه و خداحافظ
    کی من زنگ زدم ؟ ساعت 11-12 ، ساعت 6.30 عصر یه خانومی به موبایلی که به اقای میری داده بودم زنگ و زد و گفت خونه اید مودم رو بفرستیم ؟ مام گفتیم ما خیلی وقته منتظریم ، بفرست !
    ساعت 7.30 پیک اومد ، ما پولو دادیم ، معرفی نامه مون از شرکت پدر رو هم بهش دادیم به انضمام کپی مارت ملی مون
    و من منتظرم که نصابش طبق قول اقای میری تا اخر هفته بیاد ، یعنی 3 روز دیگه

در ضمن بهتره ادرس ایمیلتون رو به شماره موبایلی که بهتون میدن اس ام اس کنید که اشتباه نشه ، هر چند بعید میدونم اصلا این ایمل چیز خاصی باشه چون نهایتا میخوان یه فاکتور بفرستن ، بعید میدونم چیز خاصی باشه

وقتی هم که نصب کردن میام از کیفیتش و چند و چونش میگم
    راستی ما پاسداران(عراقی) هستیم و در منطقه Indoor قرار داریم
    بعضی جاهای اتاق 3 چراغ هست بعضی جاها هم 1 چراغ چشمک زن ، ولی اینا قطعی نیست ، باید نصابش بیاد وصل کنه تا بیبنم چطوری و صحبتهای کارشناسشم بشنوم

پس تا اون موقع خدانگهدار ، البته من اینجا هستم و پست ها رو میخونم ، سوالی هم بود در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی تا حالا هیچ کسی از دوستان از این شرکت نگرفتند که یه تست سرعتی هم بذارند ببینیم .؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی تا حالا هیچ کسی از دوستان از این شرکت نگرفتند که یه تست سرعتی هم بذارند ببینیم .؟

هنوز برای عموم عملیاتی نشده دوست عزیز !

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من این پست رو چند صفحه قبل زدم ولی چون کاربر جدید هستم ، باید پستهام تایید بشه و تا تایید بشه این تاپیک چند صفحه جلو رفته و کسی نمیخونه
    از اونجایی که برای کاربران ثبت نام نکرده چند نکته توش بود گفتم یک بار دیگه هم بزنم البته اگر اینبار هم دیر تایید نشه

تاپیک خیلی خوبی زدید
    من تقریبا همش رو خوندم و بعد اقدام کردم

من حدود یک هفته پیش از طریق سایتشون اقدام به ثبت نام کردم ولی چون طرحشون تو تهران تازه راه افتاده و یهو خیل عظیم متقاضیان ریختن سرشون ، از طریق اینترنتی خیلی کند کارتون پیش میره
    بعد از یک هفته با شماره تماسشون تماس گرفتم ، شرح ماوقع دادم که یه هفتس ثبت نام اینترنتی کردم و عکس کارت ملی رو هم فرستادم ولی خبری از زنگ و مودم نیست
    بنده خدا گفت اینقدر ما به این و اون باید زنگ بزنیم که گریه مون در اومده ، امروز فقط 2000 اسم دارم که باید بهشون زنگ بزنم

با این حساب ثبت نام اینترنتی رو فراموش کنید ؛ اگر هم کسی ثبت نام اینترنتی کرده ، با تلفن هم اینکارو انجام بده
    خلاصه ، بعد از اینکه بهش گفتم چی شده ، گفت زنگ بزن 1868 ، ما هم زنگ زدیم و باز هم شرح یک هفته ای مون رو گفتیم ، مارو وصل کرد به اقای میری که بسیار ادم باحال و خوبی بود ، البته گاهی هم سرش شلوغه و خسته !
    خلاصه به ایشون هم شرح دادیم که یه هفتس ثبت نام کردیم و هیچی نشده ، گفت خدا پدرت رو بیامرزه ما یه ماهه هم داشتیم که ثبت اینترنتی کرده !
    یکم ترسیدم که نکنه منم به همین سرنوشت دچار شم ، خلاصه گفت بزار خودم ثبت نامت کنم که سریعتر کارت ردیف شه ، منم گفتم بکن !
    اسم و مشخصات و سرویس رو پرسید (512 - 25G) یک ماهه ، گفت میشه 144200 ، گفتن اوکی ، گفت باشه پس امروز مودمت رو میگم پیک بیاره ، گفتم دستت درست ، فقط اگر میشه کار نصبشم تورو خدا نشه 1 ماهه دیگه ، گفت نه ما مثل ایرانسل یه ماهه نیستیم ، من قول میدم خون پرش 3 روزه بیان ردیف کنن برات ، مام گفتم دستت درد نکنه و خداحافظ
    کی من زنگ زدم ؟ ساعت 11-12 ، ساعت 6.30 عصر یه خانومی به موبایلی که به اقای میری داده بودم زنگ و زد و گفت خونه اید مودم رو بفرستیم ؟ مام گفتیم ما خیلی وقته منتظریم ، بفرست !
    ساعت 7.30 پیک اومد ، ما پولو دادیم ، معرفی نامه مون از شرکت پدر رو هم بهش دادیم به انضمام کپی مارت ملی مون
    و من منتظرم که نصابش طبق قول اقای میری تا اخر هفته بیاد ، یعنی 3 روز دیگه

در ضمن بهتره ادرس ایمیلتون رو به شماره موبایلی که بهتون میدن اس ام اس کنید که اشتباه نشه ، هر چند بعید میدونم اصلا این ایمل چیز خاصی باشه چون نهایتا میخوان یه فاکتور بفرستن ، بعید میدونم چیز خاصی باشه

وقتی هم که نصب کردن میام از کیفیتش و چند و چونش میگم
    راستی ما پاسداران(عراقی) هستیم و در منطقه Indoor قرار داریم
    بعضی جاهای اتاق 3 چراغ هست بعضی جاها هم 1 چراغ چشمک زن ، ولی اینا قطعی نیست ، باید نصابش بیاد وصل کنه تا بیبنم چطوری و صحبتهای کارشناسشم بشنوم

پس تا اون موقع خدانگهدار ، البته من اینجا هستم و پست ها رو میخونم ، سوالی هم بود در خدمتم
    من یه سوالی دارم ، تو معرفی نامه شرکت چه چیزی ذکرکردند، سرعت رو دقیق باید ذکر کرد یا می شه فقط مثلا گفت سرعت بالای 256 . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •