سلام دوستان
من این پست رو چند صفحه قبل زدم ولی چون کاربر جدید هستم ، باید پستهام تایید بشه و تا تایید بشه این تاپیک چند صفحه جلو رفته و کسی نمیخونه
از اونجایی که برای کاربران ثبت نام نکرده چند نکته توش بود گفتم یک بار دیگه هم بزنم البته اگر اینبار هم دیر تایید نشه
تاپیک خیلی خوبی زدید
من تقریبا همش رو خوندم و بعد اقدام کردم
من حدود یک هفته پیش از طریق سایتشون اقدام به ثبت نام کردم ولی چون طرحشون تو تهران تازه راه افتاده و یهو خیل عظیم متقاضیان ریختن سرشون ، از طریق اینترنتی خیلی کند کارتون پیش میره
بعد از یک هفته با شماره تماسشون تماس گرفتم ، شرح ماوقع دادم که یه هفتس ثبت نام اینترنتی کردم و عکس کارت ملی رو هم فرستادم ولی خبری از زنگ و مودم نیست
بنده خدا گفت اینقدر ما به این و اون باید زنگ بزنیم که گریه مون در اومده ، امروز فقط 2000 اسم دارم که باید بهشون زنگ بزنم
با این حساب ثبت نام اینترنتی رو فراموش کنید ؛ اگر هم کسی ثبت نام اینترنتی کرده ، با تلفن هم اینکارو انجام بده
خلاصه ، بعد از اینکه بهش گفتم چی شده ، گفت زنگ بزن 1868 ، ما هم زنگ زدیم و باز هم شرح یک هفته ای مون رو گفتیم ، مارو وصل کرد به اقای میری که بسیار ادم باحال و خوبی بود ، البته گاهی هم سرش شلوغه و خسته !
خلاصه به ایشون هم شرح دادیم که یه هفتس ثبت نام کردیم و هیچی نشده ، گفت خدا پدرت رو بیامرزه ما یه ماهه هم داشتیم که ثبت اینترنتی کرده !
یکم ترسیدم که نکنه منم به همین سرنوشت دچار شم ، خلاصه گفت بزار خودم ثبت نامت کنم که سریعتر کارت ردیف شه ، منم گفتم بکن !
اسم و مشخصات و سرویس رو پرسید (512 - 25G) یک ماهه ، گفت میشه 144200 ، گفتن اوکی ، گفت باشه پس امروز مودمت رو میگم پیک بیاره ، گفتم دستت درست ، فقط اگر میشه کار نصبشم تورو خدا نشه 1 ماهه دیگه ، گفت نه ما مثل ایرانسل یه ماهه نیستیم ، من قول میدم خون پرش 3 روزه بیان ردیف کنن برات ، مام گفتم دستت درد نکنه و خداحافظ
کی من زنگ زدم ؟ ساعت 11-12 ، ساعت 6.30 عصر یه خانومی به موبایلی که به اقای میری داده بودم زنگ و زد و گفت خونه اید مودم رو بفرستیم ؟ مام گفتیم ما خیلی وقته منتظریم ، بفرست !
ساعت 7.30 پیک اومد ، ما پولو دادیم ، معرفی نامه مون از شرکت پدر رو هم بهش دادیم به انضمام کپی مارت ملی مون
و من منتظرم که نصابش طبق قول اقای میری تا اخر هفته بیاد ، یعنی 3 روز دیگه
در ضمن بهتره ادرس ایمیلتون رو به شماره موبایلی که بهتون میدن اس ام اس کنید که اشتباه نشه ، هر چند بعید میدونم اصلا این ایمل چیز خاصی باشه چون نهایتا میخوان یه فاکتور بفرستن ، بعید میدونم چیز خاصی باشه
وقتی هم که نصب کردن میام از کیفیتش و چند و چونش میگم
راستی ما پاسداران(عراقی) هستیم و در منطقه Indoor قرار داریم
بعضی جاهای اتاق 3 چراغ هست بعضی جاها هم 1 چراغ چشمک زن ، ولی اینا قطعی نیست ، باید نصابش بیاد وصل کنه تا بیبنم چطوری و صحبتهای کارشناسشم بشنوم
پس تا اون موقع خدانگهدار ، البته من اینجا هستم و پست ها رو میخونم ، سوالی هم بود در خدمتم