چرا نامحدود شبانه هیچ کدوم ندارن؟ راستی من تو گذر گاه آشنا دارم خواستید بگید. یه چیزه دیگه تا ماه رمضان تموم نشده برید چند گیگ بخرید که 2000 تومنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا نامحدود شبانه هیچ کدوم ندارن؟ راستی من تو گذر گاه آشنا دارم خواستید بگید. یه چیزه دیگه تا ماه رمضان تموم نشده برید چند گیگ بخرید که 2000 تومنه
بچه ها جدیدا مخابرات به پیش شماره های 403 هم adsl میده عجب شانسی دارم رفتم خطمون رو قدیمی کردم
حالا سرعتاشون فرقی میکنه؟
بچه من جدیدا چند روزی هستش که قطع می شه مدام کانکشن اینترنتم......یعنی به طوری که اصلا دریافت و ارسال ندارم............زنگ هم که می زنم گذرگاه قبول نمی کنن و می گن مشکل از سیستمه و دوباره کانکشن بساز و از این جور چیز ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کسی این مشکل رو نداشته.............اصلا نمیشه دانلود کرد اینجوری که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
بابا تو خیلی خوب می گیری...! تو گذرگاه تو سایتش زده 128 نامحدود 55 تومان!!! اگه 25 تومان می ده که از تهران هم ارزون تر می ده
من فردا می رم گذرگاه اگه 25 تومن داد سریع پورتمو از شاتل تخلیه می کنم
ولی خدا رو شکر همه دارن قیمت هاشونو کم می کنن، خوب شد این مخابرات اومد وسط که یکم اینا به خودشون بیان
.................................................. .................................................. .....................
من آشنا داشتم که این قیمت گرفتم...........................توی همین فروم هم یکی از بچه ها هست که آشنا داره توی گذرگاه چند تا پست بالاتر بگردی پیداش می کنی..................اینجوری بری بهت نمی دن باید آشنا داشته باشی و کلی مخ بزنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجوری آشنا بازی فایده نداره، فردا یه مسئله ای پیش میاد می گه دیگه 25 تومن نمی دیم هون 55 تومنه
بعدش من با 128 شاتل دارم 35 دانلود می گیرم نرم گذرگاه سرعتم کم شه!!!
یه موضوع دیگه تو پست های قبلی در مورد قطعی خیلی صحبت کردن انگار قطعی هم داره
یک ریسک بخاطره هزینه نصب ش
یعنی adsl اراک حداقل به یه 5 ریالی نمی ارزه
نه خداییش من هم فقط به این دلیل گذرگاه موندم به خاطر قیمتش وگرنه اگه یع جای بهتر با قیمت مناسب تر بده چورتم رو منتقل می کنم....................این قطعی ها هم که زنگ می زنیم می گرن مربوط به سیستم ما نمیشه و مشکل از ماست ................حالا امروز که خوب بده....................کلا من یه ماه هم شاتل بودم ..........اونجا یه دفعه هوس می کردن سیستم رو ریستارت کنن .......!!!!!!!!!!!!!!!!!
ریستارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه هکمون کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام.
من که قطعی نداشتم این چندروز ولی کلا مرکز من با شما تفاوت داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)