امتیازه CPUت نباید این باشه ! اتفاقا باید بهترین امتیاز بین قطعاتت باشه ! موقع تست گرفتن با سیستم کاری انجام نده ! همچیو ببند و یه بار دیگه تست بگیر !
امتیازه CPUت نباید این باشه ! اتفاقا باید بهترین امتیاز بین قطعاتت باشه ! موقع تست گرفتن با سیستم کاری انجام نده ! همچیو ببند و یه بار دیگه تست بگیر !
سلام دوستان.
اینم امتیاز سون به سخت افزار من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره همینجوره که شما میگی اما چه میشه کرد .!!الان یه بار دیگه تست گرفتم که در حینی که داشت تست میگرفت اصلا به سیستم دست نزدم و هیچ برنامه ای هم باز نبود . اما بازم همون امتیاز رو داد . فقط یه امتیاز به گرافیکم زیاد شد
در ضمن این امتیاز 4.7 برای اینه که cpu رو تا 2.9GHZ اور شده وگرنه قدیما که اور نکرده بودم اونجور که یادم میاد 4.5 بوددر کل این تست ویندوز هفتو زیاد قبول ندارم
صد در صد یه جای کار شما می لنگه این امتیاز برای سی پی یو درست نیست . شما از توی بایوس سیستم مالتیپلر و فرکانس را بنویسید ببینیم مشکل از کجا ست .
به نظر من که ایراد از سیستم امتیاز گیری سونه ! اخه همیشه همینجوری بوده . به هر حال من یه شات از مشخصات cpu گذاشتم ببینید مشکلی هست !!؟
راستی این شات واسه الانه که cpu رو 3.30 GHZ اور کردم و نتیجه ی تست گیری ویندوز تازه شد چیزی که باید در حالت نرمال میبود . البته الان cpu ناپایداره
اما من همش میزارم رو2.9 ghz. در ضمن مادربوردم یه مدل ناشناختست و از تنظیماتشم هیچی سر در نیاوردم واسه همین ازش عکس یا نوشته ای نزاشتم .
سلام
ا32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم روی امتیازی که ویندوز به سیستم میده تاثیر میذاره ؟؟؟
برای من کارت گرافیکم ثابت موند ولی CPU و RAM رو تو 64 بیتی بیشتر نشون داد.
سلام . یه جای سخت افزار شما ایراد داره ویندوز به سی پی یوی من که 7400 هستش امتیاز 6.6 داده
![]()
شما که سر در نمیاری چه جوری اورکلاک کردی. یه سوال ساده مالتیپلر و سرعت باس چنده؟
البته سرعت باس مشخص شد (333) اما با اون عکس حداکثر مالتیپلر مشخص نشد حداقل توی حالت لود صد در صد یه عکس می زاشتی.
ببخشید ولی کسی میتونه بگه چه جوری امتیار سخت افزاریتونو به دست میارید؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)