سلام .من دارم بازی رو دانلود میکنم(zero gear demo)بنظر شما اگه اینو دانلود کنم میتونم به روش بالا بازی کنم.یا باید 100%سی دی کی داشته باشم؟اخه یجا خوندم که میشه بازی کرد فقط نمیتونم فرند اینویت کنم؟
سلام .من دارم بازی رو دانلود میکنم(zero gear demo)بنظر شما اگه اینو دانلود کنم میتونم به روش بالا بازی کنم.یا باید 100%سی دی کی داشته باشم؟اخه یجا خوندم که میشه بازی کرد فقط نمیتونم فرند اینویت کنم؟
سلام من همه چیزو ok کردم ولی نمیدونم چرا keyboard از کار میفته!!!
سلام . من مراحلی که hadi devil گفت رو انجام دادم ولی بازم بعد از 2-3 دقيقه بازي با پيغام
''steam connect failed'' از سرور خارج ميشم
من اون بازیو دان کردم تستم کردم و جواب میده فقط نمیتونم کسی رو اینویت کنم ولی تونستم راحت بازی کنم![]()
باید رمز داشته باشی راستی پس چرا همتون خوابید الان ساعت 6 هست و کسی کاری نداره بیاین بازی کنیم کیبردم درست شد
بازی هیچ مشکلی نداره هرچه سریعتر بیاین تو persian call of duty تو steam عضو شین
رفیق لینک دانلود رو میزاری.
لینک دانلود رو میتونی از steam گیر بیاری,صفحات قبل گفتن
و در ضمن من میتونم مولتی بازی کنم ولی هیچکی نیست و هرچقدر صبر میکنم هیچ بازی پیدا نمیکنه
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 02-01-2010 at 19:51.
سلام بله حتما بفرما اینم لینک.البته باید steamداشته باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من همه اینکارو کردم ولی بازم همین بازی اجرا میشه نه MW2 !
مشکل ؟
سلام
دوستان من پست اول رو خوندم ولی با توجه به اینکه تاپیک صفحات زیادی جلو رفته چند سوال برام پیش اومده !
من دو تا سیستم دارم تو خونه که میخوام بازی رو به صورت CO-OP بازی کنم با دو سیستم ...
حالا سوالی که هست اینه ! تو پست اول نوشته بود حتما باید اینترنت باشه ! ولی من اینترنت ندارم ! فقط دایل آپ هست که برای بازی نمی صرفه ! ایا فقط برای چند لحظه استفاده میکنه و یا تا اخر بازی باید وصل باشه ؟!
نمیشه دور زد و بدون اینترنت بازی کرد ؟! :-؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)