تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 54 اولاول ... 35414243444546474849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه Mahast Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    45 درجه شرقی.. بالاتر از نصف النهار مبداء

پيش فرض

اگر به این سادگی میشد به نتیجه واحد رسید، الآن این قدر در عقاید (به‌خصوص درباره خدا) ضدیت نبود
    فکر من اینو میگه که اینهمه تضاد هست تا همه بتونن مغزشون رو بکار بندازن...نمیشه که وجود خدا رو یک عده بطور 100% اثبات کنن و این لقمه ی آماده نصیب بقیه بشه..و اینکه خدا در یک نطق فلسفی و منطق یک روحانی و ...محدود نشدنیه.
    و برای همینه همیشه بسته به دوره و آگاهیه جمعیت اون زمانه پیامبری با یک سری قوانین قابل فهم اونها فرستاده میشه و اونها رو هدایت میکنه.
    اصلا ذاتش اینه که کسی نتونه محدودش کنه.حتی در نام خودش .میبینیم که خیلی جاها خدا رو به نام بی نام او میخونن.

.................................................. .................................................. ........
    درنظر نگرفتید خدا اون کارها رو به پیغمبر هم میگفت انجام نده
    تقدس پیامبران و رسالتشون در انجام امر خدا بدون شک غیر قابل انکاره.
    بهتره به نظر من شما یک تحقیق سر انگشتی درباره ی عرب قبل از اسلام بکنید.و اونهارو با جامعه امروز بسنجید و ببینید که بچه های کوچیک الن هم اون وحشی باز یو کودنی رو از خودشون بروز نمیدن.پس لازم بوده که پیامبر کوچکترین ضعفهاشونو در غالب آیه و معجزه و....حلال و حرام نشون بده.
    بعد در این مورد صحبت میکنیم.
    .................................................. .................................................. .........
    ممنون از اینکه پستم رو خوندید و نظر دادین.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه zahra.1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1.اینکه آیا انسان سال 2010 با انسان گذشته از نظر تفکر فرق دارد یا خیر؟اینکه خودش از هنگام تولد دارای تفکر به روز تری هست یا خیر؟(اگه اشتباه متوجه شدم بهم بگید)
    2.آیا زمان حال وجود دارد یا خیر؟(به نظر من دوستان در مورد جواب این سوال نظرشون رو در مورد تعریف زمان هم بدن)
    3.آیا حیوانات هم دارای احساساتی همانند انسان هستند یا خیر؟یا رفتار هایی مثل انسان رو از خودشون بروز میدن یا خیر؟(مثلا خودکشی در زمان ناراحتی)
    1.راستش من فکر می کنم بچه های این دوره با دوره های قبل خیلی فرق دارن.
    مثلا نگاه کنید الان همه ی بچه ها ی کوچیک هم میدونن میکروب چیه.(از آنفولانزای خوکی حرف میزنن!یا صد تا اطلاعات دیگه)اما زمان پیغمبر اسلام(ص) به اعراب می فرمودن که ناخن هاتون رو کوتاه کنید تا شیطان به زیرش نره.
    خب شرایط اون زمان با این زمان دنیایی فرق کرده.
    اما در عین حال از نظر من اگه یه بچه رو سال 2012 هم به دنیا بیاد اگه توی جزیره خالی از انسان و امکانات زندگی کنه،باز هم به شکل هزار سال پیش ممکنه بار بیاد و بدون تمدن.
    2. تعریف زمان:زمان میزان حرکت است.یعنی زمان برای اجسامی که دارای تغییر هستن قابل تعریف هست.و گفته میشه نسبت زمان به حرکت مثل نسبت جسم تعلیمی به جسم طبیعی هست.(جسم تعلیمی یعنی داشتن سه بعد و جسم طبیعی یعنی جسم محض که با اون سه بعد به یه جسم معین تبدیل میشه)
    بنابراین زمان حال و گذشته و آینده اصولا خودش تعریف خاصی نداره،اگه ماده ای وجود داشته و تغییر در آن رخ بده،میزانش میشه زمان.
    در مورد خداوند هم که ذاتش عاری از هر گونه تغییر هست زمان،معنی ندارد.
    3.من یه مطلبی رو جایی خوندم که به طور خلاصه اونو براتون تعریف میکنم:مردی ایرانی در یکی از کشورهای اروپایی برای محافظت از خونه اش سگی رو به عنوان نگهبان نگهداری میکرده.یه روز سرد زمستون که برف میباریده این آقا پالتوتی به تنش کرده بوده و از شدت سرما یقه پالتو رو روی صورتش آورده بوده،وقتی در خونه رو باز میکنه سگ که متوجه چهره اون مرد نمیشه پارس میکنه و پالتو اون مرد رو به دهن میگیره و میکشه.مرد به سختی میوفته و مجبور میشه که صورتش رو به اون سگ نشون بده تا سگ متوجه بشه.
    وقتی سگ صورت مرد رو میبینه سر جاش میاسته.مرد به داخل خونه میره،صبح که مرد از خونه بیرون میاد متوجه میشه که سگ از لونه خودش بیرون رفته و در سرما مونده و از سرما مرده بوده.
    به نظر من حیوانات هم دارای احساس هستن،گاهی اوقات اگه اونارو با جنگ طلبان امروزی مقایسه کنی متوجه اختلاف بارز میان اونا میشید!

3. این کاربر از zahra.1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلا نگاه کنید الان همه ی بچه ها ی کوچیک هم میدونن میکروب چیه.(از آنفولانزای خوکی حرف میزنن!یا صد تا اطلاعات دیگه)اما زمان پیغمبر اسلام(ص) به اعراب می فرمودن که ناخن هاتون رو کوتاه کنید تا شیطان به زیرش نره.
    اما در عین حال از نظر من اگه یه بچه رو سال 2012 هم به دنیا بیاد اگه توی جزیره خالی از انسان و امکانات زندگی کنه،باز هم به شکل هزار سال پیش ممکنه بار بیاد و بدون تمدن.
    2. تعریف زمان:زمان میزان حرکت است.یعنی زمان برای اجسامی که دارای تغییر هستن قابل تعریف هست.و گفته میشه نسبت زمان به حرکت مثل نسبت جسم تعلیمی به جسم طبیعی هست.(جسم تعلیمی یعنی داشتن سه بعد و جسم طبیعی یعنی جسم محض که با اون سه بعد به یه جسم معین تبدیل میشه)
    بنابراین زمان حال و گذشته و آینده اصولا خودش تعریف خاصی نداره،اگه ماده ای وجود داشته و تغییر در آن رخ بده،میزانش میشه زمان.
    3.من یه مطلبی رو جایی خوندم که به طور خلاصه اونو براتون تعریف میکنم:مردی ایرانی در یکی از کشورهای اروپایی برای محافظت از خونه اش سگی رو به عنوان نگهبان نگهداری میکرده.یه روز سرد زمستون که برف میباریده این آقا پالتوتی به تنش کرده بوده و از شدت سرما یقه پالتو رو روی صورتش آورده بوده،وقتی در خونه رو باز میکنه سگ که متوجه چهره اون مرد نمیشه پارس میکنه و پالتو اون مرد رو به دهن میگیره و میکشه.مرد به سختی میوفته و مجبور میشه که صورتش رو به اون سگ نشون بده تا سگ متوجه بشه.
    وقتی سگ صورت مرد رو میبینه سر جاش میاسته.مرد به داخل خونه میره،صبح که مرد از خونه بیرون میاد متوجه میشه که سگ از لونه خودش بیرون رفته و در سرما مونده و از سرما مرده بوده.
    به نظر من حیوانات هم دارای احساس هستن،گاهی اوقات اگه اونارو با جنگ طلبان امروزی مقایسه کنی متوجه اختلاف بارز میان اونا میشید!
    1-یعنی شمادرفلسفه علم به انباشت اطلاعات اعتقاددارید؟
    2-به نظرشماتعریف زمان درنزدکسانی که به اصالت وجوداعتقاددارندباکسانی که به اصالت ماهیت معتقدند یکیه؟
    3-باوجودصفاتی مانندوفاداری سگ وفداکاری مورچه و... میشه بگید درفلسفه اخلاقی که شمابهش اعتقاد دارید اخلاق انسانی چه تعریفی داره؟

داره خودمونی میشه Mahast Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    45 درجه شرقی.. بالاتر از نصف النهار مبداء

پيش فرض

آیا زمان حال وجود داره؟
    دنیای فیزیکی یعنی زمان حال..................

داره خودمونی میشه zahra.1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1-یعنی شمادرفلسفه علم به انباشت اطلاعات اعتقاددارید؟
    2-به نظرشماتعریف زمان درنزدکسانی که به اصالت وجوداعتقاددارندباکسانی که به اصالت ماهیت معتقدند یکیه؟
    3-باوجودصفاتی مانندوفاداری سگ وفداکاری مورچه و... میشه بگید درفلسفه اخلاقی که شمابهش اعتقاد دارید اخلاق انسانی چه تعریفی داره؟
    1.راستش دوست دارم شما تعریفتون رو از انباشت اطلاعات بفرمایید تا من هم بتونم نظرم رو واضح تر توضیح بدم.
    اما به طور خلاصه به نظر بنده شرایط این زمونه ناخداگاه باعث میشه که افراد نسبت به دوره قبلشون تفکرات بسیار متفاوتی داشته باشن.
    هرچند که شنیدم آدمهایی هم در همین روزگار هستن که به سبک انسان های اولیه زندگی میکنن و این به علت جدایی از انسان های دیگه هست.پس غیر از آفرینش افراد امروز نحوه ی ارتباط هم در نگرش تاثیر گذاره.
    2.این نظری که نوشتم بر اساس اصالت وجود بود چون اطلاعاتی که من دارم از صحبت های علامه طباطبایی که ایشون هم جز پیروان اصالت وجود هستن بود.
    خب مساله ی طرفداری از اصالت وجود و اصالت ماهیت باعث دو نظریه ی کاملا متفاوت در زمینه های مختلف میشه که من در این مورد فکر میکنم دو نگرش باید وجود داشته باشه،اگه نظر اصالت ماهیتی هارو جایی دیدم براتون میذارم.
    3.انسان اگه بخواد به اصول اخلاقی پایبند باشه عین یک فرشته میشه.(از نظر بنده)اما خب میتونه از هر حیوانی هم پایین تر باشه.(همانطور که هیچ حیوانی همنوع خودش رو از بین نمیبره اما انسان این کار رو میکنه.)
    اخلاق انسانی:حفظ تعادل در همه ی امور.

7. 2 کاربر از zahra.1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظرم تمدن الان معني پيدا نمي كنه و فقط نمادين شده. يكي از خصوصيات يه آدم متمدن اينه كه به احساسات همديگر اهميت مي دن.حالا توي همين 2010 ما شاهد هستيم كه چطور كودكان مسلمان دارن تيكه پاره مي شن! اين تمدن نيست.اونم به خاطر نفت و هزار چيز مادي.بعد مي گن ما برا ي نجات و ...
    زمان پيامبر به بچه هاشون متمدن بودن رو ياد مي دادن. اين كه خودخواه نباشن و چيزي مهمتر از مسائل مادي هست و اون احساسات هست.ولي توي زمانه ي ما كه مي گيد متمدن هستن بچه هاي ما هر روز بيشتر ياد مي گيرن كه چطور خودخواه باشن.و هر چيزي رو حق خودشون بدونن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

دنیای فیزیکی یعنی زمان حال..................
    این نظر شماست ولی کانت معتقد است که زمان عبارت است از تجربه های حسی فرد !

10. 2 کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

وقتی شما تو بحث زمان وارد میشید یعنی از فیزیک کلاسیک خارج شده و پا به ماورا وفیزیک کوانتوم میگذارید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

وقتی شما تو بحث زمان وارد میشید یعنی از فیزیک کلاسیک خارج شده و پا به ماورا وفیزیک کوانتوم میگذارید.
    ماروار فیزیک کوانتوم نیست
    تحریف نکنید
    1.این اطلاعات اکتسابی هستن و به مغز مربوط نمیشن
    2.ممنون
    توضیح کامل و جالب دادین
    و البته تمام کائنات از ذره ای واحد به نام انرژی ساخته شدن
    3.مرسی
    جالب بود

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینا چیزایی هست که ثبت شده
    البته یکی بوده که یک نظریه رو کامل کرده و چیز جدیدی ارائه نداده
    عزیزم منظورم اون آهن قراضه هایی که ساختیم نیست منظورم
    طرز فکرشون است که توی تاریخ گمشده واگه کسی دنبال اون ها بره اختراعات براش چیزی ساده است .
    دوستان رعایت کنن
    این آتیشا از خاستر دانیال بلند میشه ها
    خاستر چیه؟
    ماهم رعایت میکنیم فقط خواستیم که یکم حالت دعواتون از بین بره که از بین نرفت!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •