تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 428 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هر چی پست می دم نمیاد، تا نیم ساعت پیش هم پست دادم ولی الان 4-5 بار زدم نمیاد، چرا؟

-------------
    مثل اینکه پستایی که نمیومد ازم یهویی همه با هم اومده. من خالی می کنم بالایی ها رو، مدیرا یه زحمت بکشن اگه مسئله ای داره این پست های خالی بالا رو پاک کنن.

ممنون.
    Last edited by tovamohammad; 06-04-2010 at 21:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    face to face:pc

پيش فرض

منظورت از بازی جنگی چیه؟ اگه منظورت اکشن هست باید بگم خیر، تقریبا هر بازی که تصور کنی رو میشه با UDK ساخت. البته به صورت پیش فرض موتور روی بازیهای FPS و TPS تنظیم شده ولی باهاش هر سبک بازی میشه ساخت، Sport, Strategic, Adventure, Simulation ,...

نمی دونم اگه منظورتو درست نفهمیدم!
    درسته همین منظورم بود
    حالا برنامه نویسیش به چه زبونی هستش ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درسته همین منظورم بود
    حالا برنامه نویسیش به چه زبونی هستش ؟
    زبون اصلیش Unreal Scriptهست، سینتکسش شبیه ++C و Java هست ولی یه سری ویژگی مخصوص ساخت بازی داره از جمله State و Event که برای بازی خیلی مهمن. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی کدهایی که الان به صورت Free روی UDK ست، Unreal Script هست.

یه سری کتاب هست به نام Mastering Unreal Technology، 3 جلده، جلد 1 و 2 رو می تونی بگیری ولی جلد 3 هنوز ریلیز نشده، تاریخ ریلیز هم دقیق مشخص نیست ولی امشال میادش. این جلد سوم کامل مربوطه به Unreal Script. در مورد کیفیت کتاب ها هم میشه گفت تنها کتاب های بدرد بخور Unreal همین هاست، شرکت 3DBuzz که آموزشهای رسمی UDK رو ساخته، اینو نوشته، هر جلد 3 نویسنده داره، یکیش Jason Busby رئیس 3DBuzz هست ویکیش هم Zak Parrish مدیر عملیاتی 3DBuzz که من خیلی ازش خوشم میاد، وهمه ی آموزش های رسمی UDK رو هم خودش پر کرده. اگه این ویدئو ها رو نداری از لینک زیر بگیر، رایگان و قانونی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوالی بود بپرس. فعلا بای.

4. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام

اول از همه خوشحالم که تیمت جور شده، اگه یه وقت آبدارچی چیزی خواستی بگو منم بیام توتیمت.

در مورد مسابقه متاسفانه من الان توی قسمت های دیگه ی بازیم و مدته Level Design کار نکردم، فقط اگه یکی از کارای قبلیم به دردت بخوره. با این همه ایده ی خیلی خوبیه و چه من اومدم چه نه شما پشتشو داشته باش، جالبه.
    ممنون همون كاراي قديمي رو بزار تا حالا سه نفر شركت كردن با شما ميشه 4 تا.
    زودتر عكس بازي هاتونو بفرستين با pm خصوصي فقط.
    ازتون ممنون

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام . چطوری می شه تعیین کنیم که اگه مثلا دکمه R رو کیبورد فشار بدیم یه اکشنی براش اجرا بشه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام . چطوری می شه تعیین کنیم که اگه مثلا دکمه R رو کیبورد فشار بدیم یه اکشنی براش اجرا بشه ؟
    سلام

من فقط یه راه بلدم، ممکنه راه های ساده تری هم پیدا کنی.

اول از شاخه ی UDK/UDK-xxx-xx/UTGame/Config یه بکاپ بگیر، ضرر نداره، بعد فایل UTInput.ini رو از داخلش باز کن. حالا باید کلید R رو به یه Command یا Function به اصطلاح Bind کنی. توی Section بالایی این فایل بگرد کلید مورد نظر رو پیدا کن، و اگه نیست یکی بساز(با کپی کردن یکی از کلید های موجود در فایل)، الان باید Command رو به اون چیزی که می خوای تغییر بدی، مثلا یه function رو باهاش صدا بزن، و بعد اون Function رو داخل کدت بنویس، حواست باشه از کلمه ی کلیدی exec اول تعریف تابع استفاده کنی. توضیحات بیشتر راجع به Key Binding رو اینجا پیدا می کنی:

کد:
    و

کد:
    البته این روش زیاد ساده نیست، ولی من راه دیگه ای بلد نیستم. اگه مسئله ای بود بگو. فعلا بای.

8. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    face to face:pc

پيش فرض

زبون اصلیش Unreal Scriptهست، سینتکسش شبیه ++C و Java هست ولی یه سری ویژگی مخصوص ساخت بازی داره از جمله State و Event که برای بازی خیلی مهمن. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی کدهایی که الان به صورت Free روی UDK ست، Unreal Script هست.

یه سری کتاب هست به نام Mastering Unreal Technology، 3 جلده، جلد 1 و 2 رو می تونی بگیری ولی جلد 3 هنوز ریلیز نشده، تاریخ ریلیز هم دقیق مشخص نیست ولی امشال میادش. این جلد سوم کامل مربوطه به Unreal Script. در مورد کیفیت کتاب ها هم میشه گفت تنها کتاب های بدرد بخور Unreal همین هاست، شرکت 3DBuzz که آموزشهای رسمی UDK رو ساخته، اینو نوشته، هر جلد 3 نویسنده داره، یکیش Jason Busby رئیس 3DBuzz هست ویکیش هم Zak Parrish مدیر عملیاتی 3DBuzz که من خیلی ازش خوشم میاد، وهمه ی آموزش های رسمی UDK رو هم خودش پر کرده. اگه این ویدئو ها رو نداری از لینک زیر بگیر، رایگان و قانونی:

کد:
    سوالی بود بپرس. فعلا بای.
    همشون تصویری بودن اگه میشه لینک جایی که لینک کتاب وجود داره رو بدی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همشون تصویری بودن اگه میشه لینک جایی که لینک کتاب وجود داره رو بدی ؟
    اون کتاب Unreal Script ،که گفتم هنوز نیومده.جلد 1 و 2 رو هم لینک دایرکت ندارم، فقط این تورنتو دارم:

کد:
    با این همه اگه می خوای UDK کار کنی، حتما اون ویدئو ها رو بگیر، لازمه.

تا بعد.

11. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلا م به همه
    کسی میدونه برای اینکه کاراکتر تو شروع بازی اسلحه دستش نباشه چیکار باید بکنیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلا م به همه
    کسی میدونه برای اینکه کاراکتر تو شروع بازی اسلحه دستش نباشه چیکار باید بکنیم
    سلام

منظورت از کاراکتر بات ها هستند یا پلیر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •