تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 66 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه antoni_114's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

Ami R 940 عزیز من بشتر طرفدار فوتبال و فیلمم
    b690 فکر کنم با قیمتی که داره مناسبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

pmax جان من این تاپیک روکه خوندم اولش شما از b690 در همون مورد راضی نبودید ولی فکر کنم الان با یه سری تنظیمات رضایت دارید و دیگه به g10 فکر نمیکنید درسته
    بلاخره من یا b690 میگیرم یا g10
    در ضمن b570 فکر کنم هرتز نداشت چون توی جدول مشخصات خط تیره کشیده بودند
    بله دقیقا
    البته بطور کل شما هرچیزی که بگیرید احتمالا اولش با یک سرخوردگی روبرو می شید ( بخصوص اگر از تلوزیون CRT اومده باشید روی LCD ) ولی خب درنهایت به مرور که دستتون روی کالیبره کردن و تغییرات دیگر بخوابه از خریدتون لذت هم می برید .

G10 تلوزیون خوبیه
    اما بله من الان دیگه بهش فکر نمی کنم چون جدا از تصویر قابل قبول و خوب B690 که در جاهایی مثل آپسکیلینگ و به دلنشستن رنگ به G10 برتری هم داره ( و در مواردی G10 از B690 بهتره ) بمرور با امکاناتش آشنا شدم و اغراق نباشه با USB ش رابطه صمیمانه و عاطفی دارم

الان که ارزونترم شده و خود تلوزیون به تنهایی از G10 هم ارزونتره
    از طرفی باید یادت باشه رسما یک HD Player حدودا 160 تومنی هم همراه تلوزیونت بصورت usb وجود داره
    فقط توصیه شدید می کنم اگر خواستی سامسونگ بگیری ، سینمای هدیه b690 رو برنداری . اون رو بفروش به خودشون و بعدا اگر خواستی برو سینمای بهتری بخر
    امیرآقا سینمای خوبی دارند و ازشم راضین . همونو بخر

3. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    دلیل اینکه بی 690 از سایر مدلها سرتره چیه ؟ مثلا این سریهای 7000 و 8000 سامسونگ امکانات این مدل را ندارند ویا دلیل دیگری داره.
    ممنون از پاسخ شما دوستان

5. این کاربر از omid1351 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

حالا این هاردساب یعنی چی؟
    تا اونجا که من حضور ذهن دارم زیر نویس حک شده روی فیلم رو میگن hard sub , معمولا حک زیر نویس هارد ساب با برنامه هایی نظیر jet audio انجام میشه .

Ami R 940 عزیز من بشتر طرفدار فوتبال و فیلمم
    b690 فکر کنم با قیمتی که داره مناسبه؟
    دوست عزیز هنگام خرید پنل باید دید اولیت اول خرید با چه چیزی هست ,اینطور که مشخص هستش اولیت شما فوتبال و صحنه های متحرک هستش

پنل g10 به دلیل رفرش ریت طبیعی پنل هیچ گونه عوارض منفی و خطایی در صحنه های سریع نداره و 1080 خط رو با 600 هرتز ساب فیلد درایو حفظ میکنه که واقعا به نظر من یک فوق العاده به تمام معنا هست .

اگر شما با صحنه های سریع و متحرک زیاد سر کار داری انتخاب خودت رو معطوف به g10 باید بکنی

هر چند من معتقدم 690 در زمینه رسپانس تایم متوسط و رو به بالا کار میکنه و از این حیس نباید یوزرهایی معمولی که اولین پنل hdtv رو تجربه می کنن مشکلی رو واسشون ایجاد کنه.

در کل مشکل رسپانس تایم مشکلی هست که در پنل های پیشرفته ال سی دی همچنان پا برجاست و این مشکل بیشتر در صحنه های فوق العاده سریع مثل فوتبال گیم یا در بعضی از صحنه های سریع فوتبال طبیعی , خودش رو نشون میده به طور عامیانه بگم متوجه بشی مثال در فوتبال گیم دروازبان توپ رو وقتی شوت کنه افکت ناخواسته بلور ظاهر میشه (تصویر به مدت یک ثانیه تار میشه و بعد از آن به حالت قبل بر می گرده)

در کل هر کدوم از این دو پنل ها مزیا و معایب خودشون رو دارن که سعی می کنم در پست های آتی بیشتر در این زمینه بنویسم .

به طور خلاصه بگم برتری های 690 به g10 از لحاظ کیفیت تصویر 1-upscaling بهتر 2-برایتنس بیشتر(مهم ترین دلیل خرید پنل تو ایران!) 3-شارپنس فوق العاده

من واقعا نمی دونم چرا در سایت های ریو به شارپنس فوق العاده این پنل هیچ اشاره ای نشده,واقعا به نظر من در زمینه شارپنس بی نظیر عمل میکنه و اقعا هیچ ضعفی نمیشه تو این مورد بر روی این پنل گذاشت

موارد برتری g10

1-رفرش ریت طبیعی پنل 2-اشباع بالاتر رنگ ها(ممکنه واس عده ای جذاب باشه) 3-دقت و صحت رنگ ها 4-مشکی عمیق تر 5-عمق بیشتر تصویر

معایب
    1-مصرف برق بالاتر(بیش از دو برابر 690) 2-نداشتن هیچ گونه امکاناتی

در رابطه با مصرف برق این نکته رو ضروری می دونم بگم مصرف انرژی برق در حال حاظر تو ایران یه چیز پیش پا افتادس و در حدی نیست فکر رو مشغول خودش کنه,اما زمزمه هایی مبنی بر برداشته شدن یارانه های برق برای بعد از عید به گوش میرسه.اگر یارانه های برق ورداشته بشه به نظر من این مسئله می تونه نگران کننده باشه.

در کل به نظر من اگر فقط دنبال کیفیت تصویر هستی g10 پنل قابل تری هست . و به نظر من یک level از پنل 690 بالاتر هستش .

اما اگر دنبال پنلی هستی که علاوه بر قیمت مناسب,امکانات داشته باشه و همچنین تصویر قابل قبولی داشته باشه انتخابت رو معطوف 690 کن
    Last edited by Ami R 940; 16-01-2010 at 12:07.

7. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    دلیل اینکه بی 690 از سایر مدلها سرتره چیه ؟ مثلا این سریهای 7000 و 8000 سامسونگ امکانات این مدل را ندارند ویا دلیل دیگری داره.
    ممنون از پاسخ شما دوستان
    پنل های led سامسونگ به دلیل نوع تکنولوژی به کار گرفته شده در آنها که اصطلاحا بهشون edge lit میگن,دارای یک سری مشکلات عجیب و غریب هستش این پنل ها نسبت به ال سی دی های این برند که قیمت خیلی کمتری هم دارن پسرفت داشتن تا پیشرفت

از جمله برتری های 690 نسبت به led های این کمپانی

-به دلیل اینکه سامسونگ از آرایش Edge lit در پنل های led استفاده کرده نور در تمام صفحه یک دست نیست, نواحی دور تا دور پنل به دلیل چیدمان این نوع آرایش led ها تصویر روشن تری نسبت به مرکز پنل داره !. این مشکل بیشتر وقتی خودش رو نمایان میکنه که تصویری با صحنه های تیره در این پنل مشاهده بشه .

-زاویه دید 690 ما بین 20 تا 25 درصد در تمامی جهات از 7000 گسترده تر هست.

دقت رنگ ها در پنل 690 دقیق تر هست مدل 7000 در نمایش دقیق رنگ های مشکی و آبی و قرمز به طور دقیق مشکل داره و در بعضی از صحنه ها و تصاویر دارای مقداری خطاست.

برایتنس بالاتر که واس 95 درصد عموم باعث بیشتر بودن جذابیت تصویر به حساب میاد .

به شکرانه مشکی عمیق و برایتنس بالاتر(درخشندگی بیشتر تصویر به خصوص رنگ سفید) در نتیجه تصویر POP تر یا infiled contrast بالاتر که واس بیشتر عموم تصویر جذابت تری به حساب میاد

کیفیت صدای پایین به دلیل نازک شدن پنل در b7000 نسبت به صدای خیلی خوب در 690

و....

رنگ مشکی در بک لایت LED های سامسونگ

زمانی که صفحه کاملا مشکی هست نور بک لایت خاموش میشه و مشکی عمیق و خوبه

زمانی که 5 درصد از شدت رنگ مشکی کم میشه اونوقت هست که بک لایت پنل باید روشن بشه تا بتونه جزئیات رو در تاریکی نمایش بده اینجا مشکل این پنلها شروع میشه.

وقتی هم که به ده درصد میرسه به جای رنگ مشکی به شدت به سمت رنگ آبی تمایل پیدا میکنه

نقل قول هایی از وب سایت cnet

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما همچنين لذت برديم از اينكه ناحيه تاريك در B750 و 650 به نظر مي رسيد كه به مشكي واقعي ، نزديك تر است نسبت به مشكي متمايل به آبي B7000 و متمايل به سبز A650 .

کد:
    B750 و b650 نسبت به ديگر نمايشگرهاي LCD كه مقايسه كرديم نتایج بهتری کسب کردن

scores از دید وب سایت avfroums

6 گزینه اول مرتبط با کیفیت تصویر هست

b650

کد:
    b6000.b7000.b8000

کد:
    Last edited by Ami R 940; 16-01-2010 at 12:10.

9. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Win-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تا اونجا که من حضور ذهن دارم زیر نویس حک شده روی فیلم رو میگن hard sub , معمولا حک زیر نویس هارد ساب با برنامه هایی نظیر jet audio انجام میشه .

دوست عزیز هنگام خرید پنل باید دید اولیت اول خرید با چه چیزی هست ,اینطور که مشخص هستش اولیت شما فوتبال و صحنه های متحرک هستش

پنل g10 به دلیل رفرش ریت طبیعی پنل هیچ گونه عوارض منفی و خطایی در صحنه های سریع نداره و 1080 خط رو با 600 هرتز ساب فیلد درایو حفظ میکنه که واقعا به نظر من یک فوق العاده به تمام معنا هست .

اگر شما با صحنه های سریع و متحرک زیاد سر کار داری انتخاب خودت رو معطوف به g10 باید بکنی

هر چند من معتقدم 690 در زمینه رسپانس تایم متوسط و رو به بالا کار میکنه و از این حیس نباید یوزرهایی معمولی که اولین پنل hdtv رو تجربه می کنن مشکلی رو واسشون ایجاد کنه.

در کل مشکل رسپانس تایم مشکلی هست که در پنل های پیشرفته ال سی دی همچنان پا برجاست و این مشکل بیشتر در صحنه های فوق العاده سریع مثل فوتبال گیم یا در بعضی از صحنه های سریع فوتبال طبیعی , خودش رو نشون میده به طور عامیانه بگم متوجه بشی مثال در فوتبال گیم دروازبان توپ رو وقتی شوت کنه افکت ناخواسته بلور ظاهر میشه (تصویر به مدت یک ثانیه تار میشه و بعد از آن به حالت قبل بر می گرده)

در کل هر کدوم از این دو پنل ها مزیا و معایب خودشون رو دارن که سعی می کنم در پست های آتی بیشتر در این زمینه بنویسم .

به طور خلاصه بگم برتری های 690 به g10 از لحاظ کیفیت تصویر 1-upscaling بهتر 2-برایتنس بیشتر(مهم ترین دلیل خرید پنل تو ایران!) 3-شارپنس فوق العاده

من واقعا نمی دونم چرا در سایت های ریو به شارپنس فوق العاده این پنل هیچ اشاره ای نشده,واقعا به نظر من در زمینه شارپنس بی نظیر عمل میکنه و اقعا هیچ ضعفی نمیشه تو این مورد بر روی این پنل گذاشت

موارد برتری g10

1-رفرش ریت طبیعی پنل 2-اشباع بالاتر رنگ ها(ممکنه واس عده ای جذاب باشه) 3-دقت و صحت رنگ ها 4-مشکی عمیق تر 5-عمق بیشتر تصویر

معایب
    1-مصرف برق بالاتر(بیش از دو برابر 690) 2-نداشتن هیچ گونه امکاناتی

در رابطه با مصرف برق این نکته رو ضروری می دونم بگم مصرف انرژی برق در حال حاظر تو ایران یه چیز پیش پا افتادس و در حدی نیست فکر رو مشغول خودش کنه,اما زمزمه هایی مبنی بر برداشته شدن یارانه های برق برای بعد از عید به گوش میرسه.اگر یارانه های برق ورداشته بشه به نظر من این مسئله می تونه نگران کننده باشه.

در کل به نظر من اگر فقط دنبال کیفیت تصویر هستی g10 پنل قابل تری هست . و به نظر من یک level از پنل 690 بالاتر هستش .

اما اگر دنبال پنلی هستی که علاوه بر قیمت مناسب,امکانات داشته باشه و همچنین تصویر قابل قبولی داشته باشه انتخابت رو معطوف 690 کن
    با این حال بنظرت اگر بیشتر استفاده برای بازی با PS3 و دیدن فیلم اکشن باشه, B690 بدرد نمیخوره ؟
    تو سایز 50 اینچ زی 2.300 تومن چی میشه گرفت ؟ بیشتر واسه بازی PS3 میخوام

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

واسه بازي پلاسما بهتره، به نظر من b650 بگير.

12. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

b690

g10

14. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیخوام باعث رنجش خاطر کسی بشم اما فکر کنم این تاپیک بیشتر به جایه راهنمایی تبدیل شده به مشکلات این دو مدل و بعضی از دوستان هم تعصبات بسیاری رویه هر دو مدل به خرج میدن خواهشا تاپیک رو از بحث اصلی منحرف نکنید
    فکر کنم درمورد مشکلات هر دو پنل تاپیک جداگانه باشه خواهشا مشکلاتتونو تو تاپیک مربوطه مطرح کنید با تشکر

16. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    خبر خوش براي دوستاني كه قصد خريد تلويزيون P42G10 دارند.
    قيمت پلاسماي پاناسونيك مدل G10 كاهش يافت.
    با توجه به كاهش قيمت محصول تقريباً هم رده اين پنل يعني ال سي دي سامسونگ مدل B690 كه اخيراً با كاهش قيمت به 1،749،000 تومان به همراه يك سينماي خانگي رسيده بود، امروز قيمت جديد پنل P42G10 با 120 هزار تومان كاهش از 1،595،000 به 1،475،000 تومان تقليل يافت.

18. 3 کاربر از alireza1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •