سلام
جانی کاری اگر از دست من بر میاد در خدمتم....
adsl فول شاژ شده.![]()
سلام
جانی کاری اگر از دست من بر میاد در خدمتم....
adsl فول شاژ شده.![]()
ممنون عزیز . راستش نمیخوام تا وقتی که مطمئن بشم اینا unlock هستن به کسی بدم ! وگرنه الان لینکو واست پ.خ میکردم به خدا. بازم ممنون
مرسی جانی عزیز.هنوز می ترسم دستم بگیرم!!!
این 2.1 نهایی چه فرقی با 2.1های الان داره؟ روتش هم فرق می کنه دیگه؟
آقا اگه تونستی یه invisible shield براش بگیر من خودمم همون روز اول گرفتم.
دوستان این ورژن نهایی رو زدم (من نسخه ی thai رو زدم) اول از همه بگم که مشکل آنتن داره اساسی(حتی با ایرانسل) واسه همین باید الان ورژن o2 و german رو امتحان کنم ( معمولا o2 رو دیدم توی فیرمویرهاش برنامه ها ی خوبی هم میذاره ) یه چیز دیگه اینکه ورژنی که زدم نسخه ی سرویس هست یعنی اصلا برنامه های نصب شده پاک نمیشن , یه چیز خیلی مهم دوستان اگه جایی لینکی از فیرمویرهای 2.1 دیدین حتما checksum بگیرین بعد از split کردن CG ها تا گوشیتون خدای نکرده لاک نشه. پویان جان من هیچ فرقی توی ورژن نهایی ندیدم اصلا!!! واسه خودمم عجییبه . روت کردن رو میشه روی ورژن thai امتحان کرد بیخطره اما روی ورژن های دیگه صبر کنین تا تست کنم. روت اصلی رو هم شنیدم اومده طوری که با wifi روت میکنین حالا پیدا کردم کاملشو میذارم اینجا .الان اومدم کافی نت ببینم میشه این دو ورژن رو بگیرم یا نه.
چند تا سوال اساسی :
چکار کنم که موقع وصل کردن به کامپیوتر شارژ نشه گوشی
فایل منیجر چطوری نصب کنم؟به عنوان اولین برنامه چون نمیدونم چطور برنامه نصب کنم
هر کاری می کنم تنظیمان gprs برام نمیاد irancell
گوشی من نه با بلوتوث مشکل داره نه با همراه اول چرا؟
سلام
1-فکر نکم بشه کاری کرد که شارژ نشه...باز دوستان اگر میدونن جواب بدن
2-ورژن گوشیتون چنده؟؟!!!!
3-setting->wireless&network->mobile network-->access point names
بعد منو رو میزنید و new apn رو انتخاب میکنید واین گزینه ها رو تغییر میدین ..بقیه گزینه هام تغییر نمیخواد
name:--------- Irancell_GPRS
apn: -------------- mtnirancell
proxy:------- 10.131.26.138
port:--------------------- 9201
و در آخر data romanig رو از setting-->wireless&network فعال میکنی وگوشی رو خاموش روشن میکنی
منبع:---------.ir
4-مگر باید اشکال داشته باشه؟؟![]()
Last edited by acmilan308; 13-04-2010 at 13:57. دليل: تکمیل
دوستان ورژن o2 رو هم تست کردم , هیچ تغییری نسبت به نسخه ی leaked نداشت به جز اینکه چون مال o2 آلمان هست جای y وz روی کیبورد فیزیکی عوض شده , آنلاک هم هست با ایرانسل هم مشکل نداشت ولی همراه اول رو تست نکردم.
acmilan عزیز data roaming فقط ماله وقتیه که شما از roaming توی شبکه استفاده میکنین واسه اون موقع هم gprs داشته باشین.
فعلا یه خداحافظی طولانییییییییییی مدت![]()
از اینکه گوشیتو فدای بدست آوردن اطلاعات مفید میکنی ممنونم اگه نصف مردم ما اینجوری بودن الان ژاپن 100 سال از ما عقب بود.
دستتت درد نکنه.
من به صورت اتفاقی گوشی رو به حالت مولتی مدیا در داک در آوردم.یعنی میتونید تو خونه یه داک با سلیقه خودتون بسازید.امکانات و شمای زیبایی داره. اگه به دردتون میخوره توضیح بدم.
سلام
چرا که نه ممنون میشم اگر توضیح بدین...
سلام
چرا اين تاپيك رو نميبريد توي انجمن پاكت پي سي .؟!؟!؟؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)