تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 253 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دوستان راهی نیست که این دکمه صدا رو تبدیل کنیم به دکمه اسکرول منو؟؟
    یعنی منو رو با اون بالا پایین کنیم دقیقا مثل p910
    برنامه ای چیزی
    ----------------------
    یه مطلبی رو هم عرض کنم نوع سیم کارتتون توی میزان مصرف باطری خیلی موثر هست همراه اول چون آنتن دهیش بهتره و شبکه تحت پوشش اش بیشتره گوشی شما کمتر در حال searching آنتن هست و به خاطر همین کمتر باطری مصرف میشه
    در مورد اول که نه نمی شه

در مورد دوم هم من باهاتون هم عقیده نیستم چون مال من که نسبت به ایرانسلم هی قطع می شه و من مجبورم وصلش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من کیبورد نصب کردم،sum. kayboard،نمی تونم ازش استفاده کنم.اصلا نمی دونم کجاس؟!شما می دونین کجاس؟!
    راجع به باطری هم بیشتر از دو روز دوام نمیاره.دوستانی که می گفتن 3-4 روز احتمالا دو روز اول گوشی شون خاموش بوده !در ضمن دو طرف باطری یه شکله دیگه نه؟
    نه دو طرف شبیه نیست یه طرف فقط آرم سامسونگ و یه سری نوشته هست طرف دیگه علاوخه بر آرم سامسونگ پایینش مشخصات و سریال نامبر باطری هست
    -------------
    وقتی میخوای اس ام اس بدی اون پایین،وسط صفحه یه علامته دایره هست کنارش یه فلش هست روش کلیک کن از توی لیست کیبردت رو انتخاب کن

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

من کیبورد نصب کردم،sum. kayboard،نمی تونم ازش استفاده کنم.اصلا نمی دونم کجاس؟!شما می دونین کجاس؟!
    راجع به باطری هم بیشتر از دو روز دوام نمیاره.دوستانی که می گفتن 3-4 روز احتمالا دو روز اول گوشی شون خاموش بوده !در ضمن دو طرف باطری یه شکله دیگه نه؟
    نه دو طرف شبیه نیست یه طرف فقط آرم سامسونگ و یه سری نوشته هست طرف دیگه علاوخه بر آرم سامسونگ پایینش مشخصات و سریال نامبر باطری هست
    -------------
    وقتی میخوای اس ام اس بدی اون پایین،وسط صفحه یه علامته دایره هست کنارش یه فلش هست روش کلیک کن از توی لیست کیبردت رو انتخاب کن

---------------------------------
    برای من که 100% مطمئن هستم ایرانسل بیشتر باطری میخوره هو روی این هم روی اون 6630 قبلیم
    بقیه دوستانم نظر بدن

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان کسی بازی ماشین مثل اسفالت و nfs یا هر چیزه دیگه ای رو سراغ داره که با جی سنسور این گوشی کار کنه؟

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

-------------

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

-------------

برای من که 100% مطمئن هستم ایرانسل بیشتر باطری میخوره هو روی این هم روی اون 6630 قبلیم
    بقیه دوستانم نظر بدن
    دلیلش اینه که چون ایرانسل سیم کارتهاش نسل 2.5 هستن و سرعت اینترنتشون بیشتره نسبت به سیم کارتهای نسل 1 همراه اول واسه همین شارژ بیشتر مصرف می کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

یه سوال دیگه ، این علامت G که همیشه رو صفحه اس،یعنی هزینه داره میاد رو قبض؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

-------------

بقیه دوستانم نظر بدن[/QUOTE]

اونجا رو نگاه کرده بودم، نیس.میرم main storag ، اونجا هست.شما یه لطفی کن لینک کیبورد یا اسمشو بده.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

-------------

بقیه دوستانم نظر بدن

اونجا رو نگاه کرده بودم، نیس.میرم main storag ، اونجا هست.شما یه لطفی کن لینک کیبورد یا اسمشو بده.ممنون
    [/QUOTE]

شما چه نوع کیبردی میخوای؟ فارسی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آره خوب،فارسی

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

سلام دوستان کسی بازی ماشین مثل اسفالت و nfs یا هر چیزه دیگه ای رو سراغ داره که با جی سنسور این گوشی کار کنه؟
    آقا ما هم با این g-sensor خیلی مشکل داریم هر نرم افزار یا بازی جی سنسوری که تا حالا روش ریختیم جواب نداده!!!
    اینم یه لینک پر از برنامه های جی سنسوری که تا حالا که 2 ،3 صفحه اش رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداده شما هم بقیه اش رو امتحان کنید ببینید جواب میده هیچ کدوم!؟ البته بیشترش ماله htc هستش ولی خوب برا سامسونگ سایت اینجوری پیدا نکردم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mmasha; 14-04-2010 at 17:21.

10. این کاربر از mmasha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14

دوستان کسی قضیه ی این NET compact framework. رو میدونه/ بعضی از نرم افزارها رو که می خوام اجرا کنم میگه ورژنش قدیمیه و باید جدید بشه! چطوری میشه جدیدش کرد

راجب کار کردن نرم افزارهای gensor مربوط به htc روی سامسونگ کسی میتونه راه حلی بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •